Beata39 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Może mi ktoś pomóc w interpretacji snu? Śniło mi się, że przeprpwadziłam się do nowego mieszkania, zaczełam go urzadzać i nagle jedna ze ścian runeła. Chciałam coś z tym zrobić, ale nie mogłam się zdecydować, naprawiać czy zostawić tak jak jest. Przez pół nocy śniła mi się. Odkąd się obudziałam cały czas chodzi mi ten sen po głowie. Co może oznaczać ta ściana? Cytuj
OazaSpokoju Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Przeprowadzka do nowego mieszkania może oznaczać rozpoczęcie nowego etapu w życiu, podjęcie nowej działalności lub zmianę myślenia. Urządzasz mieszkanie, ale ściana się wali - to wygląda dla mnie jakbyś zabierała się do czegoś, ale pominęła jakieś wstępne kroki konieczne w tym procesie. Nie jesteś gotowa na to co robisz i w efekcie tego dostajesz większy problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi