Skocz do zawartości

Tegoroczny Sylwester (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie ;)

Zrobiłam rozkład: jaki będzie mój tegoroczny Sylwester. Spędzę go w tym roku ze znajomymi :)

1. Nastrój:

a) przed imprezą: Głupiec

B) w trakcie imprezy: Król buław

c) po imprezie: As monet

Moje nastawienie jest bardzo pozytywne, wiem, że będzie totalnie beztrosko, spontanicznie, w trakcie będę w swoim żywiole ;), natomiast po imprezie wejdę z nadzieją w nowy rok;)

2. Przebieg imprezy: 2 pucharów, Rycerz buław, 6 pucharów - zaznacza się tutaj towarzystwo mojego przyjaciela z dawnych lat, którego zresztą zabieram ze sobą. Będziemy spędzać dużo czasu ze sobą podczas imprezy.

3. Co mnie zaskoczy w tę noc: Księżniczka buław - koleżanka, coś wykombinuje ;)

4. Czego uniknę tej nocy: 7 monet - stagnacji, zamartwiania się :)

5. Wynik: Sprawiedliwość - tak jakbym przeprowadziła rozliczenie, tylko z kim lub z czym?

6. Karta rada: Królowa pucharów - nie przesadzać z alkoholem :D

Weryfikacja w Nowy Rok :)

Gość Daffne
Napisano

1. Nastrój:

Będziesz rozluźniona,nastawiona na miło spędzony czas, w trakcie imprezy będzie wiódł prym twój przystojny partner albo jakiś kolega, który lubi zwracać na siebie uwagę otoczenia. Bedą żarty,kawały i sporo śmiechu, po imprezie możecie zechciec udac się na sztuczne ognie by podziwiac widoki.

2. Przebieg imprezy: 2 pucharów, Rycerz buław, 6 pucharów

atmosfera dopisze, będzie na prawdę super, rodzinne grono, a przynajmniej tak sie poczujecie.

3. Co mnie zaskoczy w tę noc: Księżniczka buław

może zaskoczyć Cię jakas kolezanka która będzie z Wami na impresie albo dowiesz się coś od niej o kimś

4. Czego uniknę tej nocy: 7 monet s

unikniesz nudy i marazmu...który ciągnie się wydawałoy sie w nieskoczoność

5. Wynik: Sprawiedliwość

ostatecznie bęzie tak jak sobie sami zrobicie i zadbacie. Będziecie dbać o pogodny nastrój wszystkich więc to da owoc w postaci dobrej zabawy :)

6. Karta rada: Królowa pucharów

bądź serdeczna i ciepła radosna dla otoczenia to i wróci do Ciebie to samo ze zdwojoną siłą na imprezie a może po niej z partnerem :D

udanego Nowego Roku :szampan:

Napisano
w trakcie imprezy będzie wiódł prym twój przystojny partner albo jakiś kolega, który lubi zwracać na siebie uwagę otoczenia.
- Haha, bardzo prawdopodobne :D

Dziękuję pięknie za solidną interpretację, również życzę Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy sylwestrowej! :*

Gość Daffne
Napisano
- Haha, bardzo prawdopodobne :D

Dziękuję pięknie za solidną interpretację, również życzę Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy sylwestrowej! :1*

do usług :biggrin:

dziękuje pieknie :buziak:

Gość Euterpe
Napisano

1. Nastrój:

Będziesz oczekiwała tego wydarzenia jak małe dziecko, będziesz bardzo tym wszystkim podekscytowana. W trakcie imprezy świetnie się zabawisz, nie pozostaniesz niezauważona. Będziesz tryskać energię, dobrym humorem, inicjatywą, pewnością siebie. Po imprezce osiągniesz pewien spokój, poczucie, że coś się nowego zaczęło z lepszymi perspektywami, możesz też trochę na coś wydać, np. taxi, autobus, jedzenie.

2. Przebieg imprezy: 2 pucharów, Rycerz buław, 6 pucharów

spędzisz ten czas w miłym i pełnym energii towarzystwem. Nudno nie będzie, możecie trochę wspominać, składać sobie na wzajem życzenia noworoczne. Będzie świetnie :)

3. Co mnie zaskoczy w tę noc: Księżniczka buław

Twoja nadzwyczajna pogoda ducha, beztroska i optymizm, może też trochę poflirtujesz. Lub osoba o zachowaniu księżniczki buław.

4. Czego uniknę tej nocy: 7 monet

podpierania ściany, długiego oczekiwania

5. Wynik: Sprawiedliwość

jak się będziesz bawić, tak będziesz wspominać. Twoje zachowanie będziesz mieć konsekwencje w przyszłości.

6. Karta rada: Królowa pucharów

Idź na żywioł, rób to, co uznasz za stosowne(pamiętaj jednak o sprawiedliwości wyżej), nie krępuj się z okazywaniem uczuć.

Udanego Sylwka!:azsg3:

Napisano

To i ja sprobuje:-) jestem nowicjuszka i jest to spontan interpretacyjny :)

Mysle, ze nie mozesz doczekac sie tego sylwestra, jestes pelna nadziei i wiary, ze wszystko przebiegnie szampansko :-)

W trakcie imprezy bedziesz czuc sie jak ryba w wodzie :-) moze zwroci na Ciebie uwage jakis przystojniak, moze jakas strara milosc :-) No na pewno kogos oczarujesz, a moze i ze wzajemnoscia :)

Po imprezie bedziesz zadowolona i pelna nadziei na lepszy rok

Hmm niespodzianka? moze jakis sms, albo telefon z zyczeniami od kogos, od kogo sie nie spodziewasz, albo niespodziewany pocalunek :P

no i z calego serducha zycze zeby to byla magiczna NOC :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję serdecznie za interpretację, ja również życzę z całego serducha niezapomnianej sylwestrowej nocy :*

Napisano

WERYFIKACJA

Było bardzo wesoło, dużo się działo. Zaskoczyła mnie nowa koleżanka, którą poznałam i świetnie nam się rozmawiało, ale oczywiście ta księżnmiczka buław może też oznaczać mnie samą jako tryskającą energią :)

2 pucharów, Rycerz buław, 6 pucharów -> poznałam nowego mężczyznę, który przyjechał z innego miasta i flirtowaliśmy do samego rana :D

Ogólnie to była niezapomniana impreza, nie nudziłam się ani chwili! Dziękuję Wam serdecznie za odpowiedzi :*