ivi123 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 jak spędzę sylwestra 10 MONET, 10 MIECZY, PUSTELNIK - w przepychu (będę na fajnej sali : ale mimo to będę sama bo myślami będę gdzie indziej, jak spędzi sylwestra ktoś mi bliski 2 KIELICHY, 10 MIECZY, PUSTELNIK - w towarzystwie... może zaproszony przez kogoś, ale mimo to będzie gdzie indziej myślami...samotność wśród ludzi dziwne, że mamy takie same karty.... Cytuj
Sanya Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Kurcze dziwne te karty wyszły Jeden i drugi przypadek zinterpretowałabym w ten sposób, że stanie się coś nagłego, przez co zostaniecie w domu/spędzicie Sylwestra samotnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 jak spędzę sylwestra 10 MONET, 10 MIECZY, PUSTELNIK ->GWIAZDA/SPRAWIEDLIWOŚĆ spędzisz w gronie rodzinnym, ale byc może odetniesz sie nawet od rodziny bo zachcesz spędzić ten dzien sama skupijąc sie na swoich pasjach lub czyms co lubisz robić. jak spędzi sylwestra ktoś mi bliski 2 KIELICHY, 10 MIECZY, PUSTELNIK ->PUSTELNIK spędzić będzie chciał z groni z kimś mu bliskim, ale mu chyba nie wypali i spęzi te czas sam. Aczkolwiek nie wiem czy nie wyciągłaś tych kart na siebie bo sa niemal identyczne. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ty: W gronie rodziny, z kimś, z kim wiążą Cię więzy krwi, później może się coś nagłego stać, może i najdzie Cię refleksja nad czymś i będziesz nad tym dumać, samotność, Drugi przypadek: spędzi go z kimś, ale nie będzie się za dobrze czuł. W obu przypadkach Sylwester może nie wyjść udany. Proponuję wyciągnąć kartę radę, co zrobić, aby ten czas spędzić jak najlepiej. Cytuj
mayllah Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 a ja mysle, ze oboje chcielibyscie spedziec tego sylwestra w swoim towarzystwie, bo w tym, w ktorym bedzieicie bedziecie myslami gdzies indziej, nieobecni... Cytuj
ivi123 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Napisano 30 Grudnia 2013 dziękuję mayllah... też mi się tak wydaje, że mimo dwóch imprez na których bedziemy, myślami będziemy z kimś innym i w innym miejscu... Cytuj
mayllah Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ivi ja jestem ostatnio na etapie pozytywnego myslenia i prawidlowych wizualizacji :-) I czuje, ze mamy podobny problem, tez chcialabym byc gdzies indziej, moje serce bije mocniej dla kogos, kto nie jest przy mnie i jestem przekonana ze nowy rok przyniesie nam pozytywne niespodzianki Moja Droga, wiara czyni cuda, wiec zamiast sie smucic, pomysl jak cudownie byloby ( jest- tak trzeba wizualizowac i czuc) byc z Ta osoba !!!! Sciskam Cytuj
ivi123 Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 już piszę... mój sylwester był super. Fajna sala na dwóch piętrach muzyczka... pełna kulturka i luxus. Jeśli chodzi o 10 mieczy to nie dostałam smsa od byłego z życzeniami tak jak zawsze i to było chyba takie ukłucie w serduszko (smutno) ale za razem bodziec do tego aby postanowić sobie, że kategorycznie muszę odciąć się od tego człowieka. I postanowieniami nowego życia weszłam w roczek 2014 jeśli chodzi o drugą osobę to nic nie wiem... Cytuj
mayllah Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Ivi pozytywne nastawienie to podstawa :-) Bedzie dobrze !!! Cytuj
ivi123 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Napisano 4 Stycznia 2014 od sylwestra pozytywek w głowie dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi