Skocz do zawartości

Numer domu

Gość LA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

planujemy z mężem kupić dom, jego numer to 27. Czy bedzie sie nam tam dobrze mieszkać?

Liczbę tą interpretuję tak 2+7=9. Dziewiątka to Ermita, czyli samotność, osamotnienie, kontemplacja. A może po prostu tam dorzyjemy wieku emerytalnego?

Jak Wy odnoscie sie do tego numeru i zycia w domu pod tym numerem? Może ktos z Was po tym numerem mieszka?

Laksmi

Gość Daffne
Napisano

27 w numerologii jest bardzo dobra w przypadku nauki, szkoły i uczelni, spraw urzędowych, ponieważ jest siewcą i zbieraniem plonów wiedzy, zarówno dawaniem jej jak i braniem. W rodzinie również bedzie spełniać swoją rolę bo może być dzięki tej wibracji przytulnie z dobrą wzajemną atmosferą, jednak ważne są rówinez wibracje z daty urodzenia by można było określić wpływ tej wibracji na całkokształt gdyż ogolnie wibracja jest bardzo korzystna, ale w porównaniu z data już taką może nie być bo może kolidować. Ale piszemy ogólnie więc tak co nieco 3 grosze wtrąciłam bo numerologię lubię ;)

Napisano (edytowane)

Dziękuję :-)

Edytowane przez LA
Napisano

Podobno do tego typu obliczeń należy uwzględnić również wartość nazwy ulicy, przy której stoi dom, zsumowanie całości daje właściwszy obraz.

Napisano

Ale nie dajmy się zwariować... Bo zaraz poza nazwami ulic etc będziemy zliczać nasze imiona, nazwiska, nazwiska rodowe / panieńskie, daty urodzenia...

Gość Daffne
Napisano
Podobno do tego typu obliczeń należy uwzględnić również wartość nazwy ulicy, przy której stoi dom, zsumowanie całości daje właściwszy obraz.

można wyliczać, ale czy to ma sens? Nie ma to aż tak wielkiego znaczenia,największe ma znaczenie nasze imię i nazwisko oraz data urodzenia :)

Napisano
Zdaje się, że na tym właśnie polega numerologia :P

no ale nie dajmy się zwariować :D

bo jeszcze numerki opanują nasze zycie ;)

(w kwestii 'opanowania' życia przez numerki polecam film Numer 23

Numer 23 (2007) - Filmweb )

Napisano
można wyliczać, ale czy to ma sens?

To już pytanie nie do mnie Daffne :) Pozdrawiam :)

Gość Daffne
Napisano
To już pytanie nie do mnie Daffne :) Pozdrawiam :)

to było pytanie retoryczne w celu zastanowienia się czy ma sens wyliczanie wszystkiego. Nie liczyłam na odpowiedź, ale miło, że odpisałaś/eś. Pozdrawiam :)