Gość LA Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Witajcie, planujemy z mężem kupić dom, jego numer to 27. Czy bedzie sie nam tam dobrze mieszkać? Liczbę tą interpretuję tak 2+7=9. Dziewiątka to Ermita, czyli samotność, osamotnienie, kontemplacja. A może po prostu tam dorzyjemy wieku emerytalnego? Jak Wy odnoscie sie do tego numeru i zycia w domu pod tym numerem? Może ktos z Was po tym numerem mieszka? Laksmi Cytuj
Trida Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Eremita to też mądrość. Niesamowita wiedza itd Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 27 w numerologii jest bardzo dobra w przypadku nauki, szkoły i uczelni, spraw urzędowych, ponieważ jest siewcą i zbieraniem plonów wiedzy, zarówno dawaniem jej jak i braniem. W rodzinie również bedzie spełniać swoją rolę bo może być dzięki tej wibracji przytulnie z dobrą wzajemną atmosferą, jednak ważne są rówinez wibracje z daty urodzenia by można było określić wpływ tej wibracji na całkokształt gdyż ogolnie wibracja jest bardzo korzystna, ale w porównaniu z data już taką może nie być bo może kolidować. Ale piszemy ogólnie więc tak co nieco 3 grosze wtrąciłam bo numerologię lubię Cytuj
Gość LA Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuję :-) Edytowane 12 Września 2015 przez LA Cytuj
Hilia Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Podobno do tego typu obliczeń należy uwzględnić również wartość nazwy ulicy, przy której stoi dom, zsumowanie całości daje właściwszy obraz. Cytuj
Trida Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Ale nie dajmy się zwariować... Bo zaraz poza nazwami ulic etc będziemy zliczać nasze imiona, nazwiska, nazwiska rodowe / panieńskie, daty urodzenia... Cytuj
Hilia Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Zdaje się, że na tym właśnie polega numerologia Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Podobno do tego typu obliczeń należy uwzględnić również wartość nazwy ulicy, przy której stoi dom, zsumowanie całości daje właściwszy obraz. można wyliczać, ale czy to ma sens? Nie ma to aż tak wielkiego znaczenia,największe ma znaczenie nasze imię i nazwisko oraz data urodzenia Cytuj
Trida Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Zdaje się, że na tym właśnie polega numerologia no ale nie dajmy się zwariować bo jeszcze numerki opanują nasze zycie (w kwestii 'opanowania' życia przez numerki polecam film Numer 23 Numer 23 (2007) - Filmweb ) Cytuj
Hilia Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 można wyliczać, ale czy to ma sens? To już pytanie nie do mnie Daffne Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 To już pytanie nie do mnie Daffne Pozdrawiam to było pytanie retoryczne w celu zastanowienia się czy ma sens wyliczanie wszystkiego. Nie liczyłam na odpowiedź, ale miło, że odpisałaś/eś. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi