Skocz do zawartości

Jak Pan X będzie się zachowywał wobec mnie na imprezie?

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wypadły:

4 buław + Księżniczka buław + 3 pucharów

Może w nim trochę krew szybciej popłynąć:-P Generalnie całkowicie na luzie, będziemy się szampańsko bawić :-)

Gość Daffne
Napisano

sama jego obecność będzie wpływała na Ciebie energicznie, będziesz taka nabuzowana energią,która może CIę rozpierać i sama przejmiez inicjatywę spontanicznie i będzie miło i wesoło. Nawet jak pod wpływem emocji strzelisz jakąś gafę to będzie zabawnie i in plus Ci brane przez Pana. Jednym słowem zdominujesz go hehehe

Napisano

bedzie radosnie,zywiolowo, babelki udarza do glow :-)

beda niespodziewane sytuacje ( ten calus byc moze )

OCZARUJESZ go - bez dwoch zdan !Moze cos do Ciebie poczuje ( puchary)

bedzie o Tobie myslal tez po sylwestrze :)

Napisano
Wypadły:

4 buław + Księżniczka buław + 3 pucharów -> ŚWIAT

Może w nim trochę krew szybciej popłynąć:-P Generalnie całkowicie na luzie, będziemy się szampańsko bawić :-)

Idealne karty :) Będziecie czuli się w swoim towarzystwie wyśmienicie,nie będzie zwracał uwagi na inne kobiety:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Wy będziecie na jakiejś domówce? Inicjatywa będzie nalezeć do Ciebie w zabawie, ale uda Ci się zwrócić uwagę nie tylko tego pana dzięki swojej przebojowości i wyluzowaniu.

• Lubię to! 1
Napisano

Tak, na domówce :) Dzięki serdeczne Moi Drodzy, jutro weryfikacja :) Wszystkim przesyłam najserdeczniejsze życzenia noworoczne!:szampan_na:

Napisano

WERYFIKACJA

Pan był wesoły, rozmowny, także bawiliśmy się do upadłego, faktycznie inicjatywa należała do mnie, jednak nie było większych "niespodzianek" :D Dziękuję Wam serdecznie :)