Skocz do zawartości

wygrana pieniężna

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

ostatnio zaczęłam pogrywać w totka i inne gry:-) stwierdziłam, że zapytam karty jak zrealizuje się mój plan wygranej pieniężnej (w jakiejkolwiek grze) przekraczającej kwotę X w 2014 roku.

Karty, które wyciągnęłam, a ciągnęłam z całej talii to same AW, więc widać, że jakiś ważny temat dla mnie.

XIV umiarkowanie, XVII gwiazda, XI sprawiedliwość, V kapłan - nie wiem, czy któraś z tych kart mówi o wygranej w jakiejś grze, wydaje mi się żadna, że koło fortuny zwiastowałoby wygraną losową. Wydaje mi się, że szanse na te pieniądze, jakie chcę są, ale to nie będzie wygrana chyba....

Jak Wy widzicie te karty?

dziękuję.

Napisano

No traczej nie wygrasz sumy jaką byś chciała. Bedziesz imała sięróżnych sposobów aby tego dokonac jednak nie uda się Tobie. Zrozumiesz wtedy, że pieniądze musisz osiągnąć zupełnie inną drogą. Karty tez mówią, żebyś nie czekała bezczynnie a jedynie rozsądne działanie w danym kierunku.

• Lubię to! 1
Napisano

raczej nie wygrasz tej kwoty, żadna z kart niestety nie zwiastuje wygranej, no może trochę Gwiazda, ale to raczej czytałabym jako nadzieje, albo ze wygrasz taką kwotę, żeby sobie sprawić małą przyjemność związaną np. z urodą, strojem, typu ładny ciuszek itp

karty raczej mówią że w finansach będziesz miała to na co sama zapracujesz, nic za darmo i żeby w grach/hazardzie zachować umiar

(umiar, sprawiedliwość, kapłan - to dla mnie karty bardziej wstrzemięźliwości i rozsądnego myślenia jeśli mowa finansach)

Napisano

O tyle dobrego z tych kart, że masz tam otwierające jako Umiar i Gwiazda. Jakby mówiły one - jeszcze nie teraz, jeszcze nie w tym roku. W końcu pytanie Twe dotyczy tylko tego przyszłego roku, to nie była wróżba na resztę Twego życia. Także może kiedy indziej, jeśli Ci coś takiego jest pisane w tym życiu :wink2:

• Lubię to! 1
Napisano
O tyle dobrego z tych kart, że masz tam otwierające jako Umiar i Gwiazda. Jakby mówiły one - jeszcze nie teraz, jeszcze nie w tym roku. W końcu pytanie Twe dotyczy tylko tego przyszłego roku, to nie była wróżba na resztę Twego życia. Także może kiedy indziej, jeśli Ci coś takiego jest pisane w tym życiu :wink2:

Dzięki to bardzo pocieszające:-))))

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:-)

Napisano
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:-)

Wzajemnie :icon_smile:

Dziś wieczorem wypije za Twoje zdrówko:winko:

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że karty zalecają Ci wytrwałość i cierpliwość,ktore z czasem przyniosa nagrodę:)) Suma kart Cesarzowa mówi sama za siebie:)