pawel116 Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Znalazłem kolejną ofertę pracy, tym razem z przyuczeniem. Jakie wrażenie zrobi przesłana przeze mnie aplikacja (CV i list motywacyjny)? 9 Monet, 2 Buław, Paź Monet -> Diabeł, HB Sprawiedliwość Dobre, docenią moją motywację, ale raczej nie powinienem liczyć na odzew... Edytowane 31 Grudnia 2013 przez pawel116 Cytuj
x-latek Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Dlaczego nie powinieneś liczyć na odzew? Ten Paź Monet na końcu jakby mówił o osiągnięciu czegoś. Masz jeszcze tam dwie karty z Monetami w tym rozkładzie. Z podsumy Diabeł i Sprawiedliwość jakby mówiły o pewnej umowie o pracę. Cytuj
niiwa Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Zgadzam się z x-latkiem - - cv będzie im pasować, to raczej Ty możesz nie być "gotowy" na taki typ pracy - wszystko będzie zależało chyba o to przyuczenie.., czy będziesz tego chciał Cytuj
pawel116 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Napisano 31 Grudnia 2013 To jest praca w księgowości, więc może dlatego monety ;D Cytuj
x-latek Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Niech i będzie praca w księgowości... Ale Paź Monet jest najbardziej konkretną kartą z Pazi jeśli chodzi o sprawy materialne. Cytuj
marcepanka Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 witaj:) Pawel116 twoje pytanie dotyczyło wrażenia, jakie zrobi twoje CV, nie pytałeś czy otrzymasz tę pracę, z kart wynika, że zostaniesz odebrany na podstawie CV pozytywnie, i tyle . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 zrobi to na nich bardzo dobre wrażenie, docenią Twoją wiedzę i chęć działania. Paziowie to z reguły jakieś informacje dla nas, ten też może przynieść, ale ważną, konkretną, będziesz wiedział na czym stoisz. Przy czym to wcale nie musi oznaczać dostania pracy. Życzę jednak jak najlepiej Cytuj
pawel116 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Napisano 31 Grudnia 2013 Jak zostanie rozpatrzona moja aplikacja? Wieża, 4 Monet, Wisielec -> Sąd, HB Papież Na pierwszy rzut oka powiedziałbym, że nie otrzymam tej pracy, ale ponoć Wieża na początku burzy to co znajduje się za nią... Do tego podsumy są obiecujące ;P Cytuj
marcepanka Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Według mnie w twoich kartach widać, że aplikacja ugrzęźnie w miejscu w którym składasz aplikację, wieża może pokazywać po prostu budynek, 4 denary to zatrzymanie sprawy, twoje dokumenty utkną i Wisielec to potwierdza- rozpatrzenia pozytywnego lub negatywnego nie ma, sprawa musi poczekać na rozstrzygnięcie, przy czym Sąd pokazuje, że nie utknie na zawsze, za jakiś czas( Sąd czasowo według niektórych źródeł ma działanie bardzo szybkie, no ale w rozkładzie są aż dwie karty spowalniające przebieg sprawy), myślę, że jak już twoja aplikacja trafi we właściwe ręce to działania potoczą się bardzo szybko w pozytywnym kierunku. Cytuj
panna.marta Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 wrazenie bedzie dobre, choc oni beda widzieli gdzies haka w tym co chca osiagnac o czym moim zdaniem swidczy diabel. Co do otrzymania pracy, to obawiam sie,ze nic z tego wieza i wisielec nie sa zbyt pozytywne. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Jak zostanie rozpatrzona moja aplikacja? Wieża, 4 Monet, Wisielec -> Sąd, HB Papież Nie widać tutaj dostania pracy, 4 monety to czysta bierność, siedzenie na wygodnym miejscu, Wisielec to także brak ruchu, ale też chwilowy zastój w tym wszystkim. Jak dla mnie będziesz jeszcze musiał poszukać. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Karty na prace, jest duze prawdopobienstwo ze Cie zatrudnia Cytuj
pawel116 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Napisano 13 Stycznia 2014 Karty na prace, jest duze prawdopobienstwo ze Cie zatrudnia Tak tylko że ogłoszenie jest już nieaktualne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi