Skocz do zawartości

Czy dobrze zrobie rozstając się z partnerem?

hekate00

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

myślę nad rozstaniem sie z dotychczasowym partnerem...troche biję się z myślami dlatego zapytałam kart czy będzie to dobry krok...wyszło mi:

wieża-8 mieczy-3 kielichów

według mnie wieża jest tutaj symbolem zmiany a miecze niemożnośc wyjścia z sytuacji...sama nie wiem

co Wy o tym myslicie?

Gość Daffne
Napisano

widać, że odejście nie będzie dla Ciebie proste i łatwe bo partner będzie Ci to uniemożliwiał albo utrudniał. Sporo nerwów Cię to może kosztować, ale na końcu pokazuje się pozytywna 3 kielichów wskazująca,że spotkasz kogoś innego z kim będzie mogla spędzac milo czas. Wyjdziesz na tym dobrze, ja z cikawości zapytałabym jeszcze co się będzie dzialo jesli zdecydujesz się zostać z partnerem.

Napisano

hej:)

Twoje karty odpowiadają na pytanie czy odejście będzie dobrym krokiem, więc:

wieża- pokazuję ruinę i upadek tego co było dotychczas, może się to stać gwałtownie, czyli, że zaskoczysz swojego partnera i siebie może też, wyborem momentu na poinformowanie pana, że to koniec,,

8 mieczy- to izolacja, odsunięcie się od niego, zamknięcie się w sobie,

3 kielichy- mogą oznaczać cieszenie się życiem, czyli powrót do formy po rozstaniu:), dla związków to często trójkąty, relacje niezobowiązujące, być może w taką wejdziesz,,

Napisano
myślę nad rozstaniem sie z dotychczasowym partnerem...troche biję się z myślami dlatego zapytałam kart czy będzie to dobry krok...wyszło mi:

według mnie Wieża jest tutaj symbolem zmiany a miecze niemożnośc wyjścia z sytuacji...sama nie wiem

co Wy o tym myslicie?

Myślisz o rozstaniu z partnerem i pytasz czy będzie to dobry krok??? ---

Jednym słowem chodzi Ci o to --- CO DALEJ Z TWOIM ŻYCIEM??? jak z nim zerwiesz -- czy też o to -- JAK Owy partner na Twój krok zareaguje??

-- o czym więc myślisz pytając czy to dobry krok? myśląc o zerwaniu?

Napisano

chyba niezbyt precyzyjnie postawiłam pytanie, dlatego jeszcze raz połozyłam rozkłady tym razem bardziej szczegółowo:

co dalej z moim życiem?:

7 buław-6 denarów-rycerz buław

jak partner zareaguje na mój krok:

rycerz denarów-sprawiedliwość-9 buław

tak na marginesie to często przy tasowaniu kart wypadała mi z talii 6 denarów...

Napisano

wydaje mi sie, ze jeżeli chodzi o pierwsze pytanie to:

7 buław mówi, że początkowo może być mi cięzko poradzić sobie w nowej sytuacji, 6 denarów, że chyba w końcu zaznam szczeście i poczucia bezpieczeństwa u boku nowego mężczyzny (rycerz buław)?

drugie pytanie:

patrząc na pierwsze karty tj rycerz denarów i sprawiedliwość raczej zareaguje chlodno na moją decyzje, 9 buław-mysle że pożniej zamknie się w sobie, poczuje chęc samotności...

nie wiem czy dobrze to interpretuje...i nie wiem czemu ciagle z talii wypada 6 denarów

Napisano

co dalej z moim życiem?:

7 buław-6 denarów-rycerz buław

-- tak jak napisałaś wcześniej, "bijesz się z myślami", bo ta relacja w jakiś sposób daje Ci jakieś wsparcie materialne ewent. chodzi o jakiegoś rodzaju stabilizację w partnerstwie - jest to Coś, co Cię jednak przy nim trzyma.

Ryc.Buł. jest pójściem na żywioł i dużą niepewność - ale Daje wolność i swobodę, czego nie doświadczasz teraz.

To jest Twój orzech do zgryzienia.

jak partner zareaguje na mój krok:

rycerz denarów-sprawiedliwość-9 buław

-- nie pokaże swych emocji i u/odczuć, sądzę nawet, że może Cię w jakiś sposób zaszantażować - On nie odpuści tak łatwo - może się unieść dumą i stać się

zaborczy -

Czy są jakieś sprawy, które związane są z jakimiś rozliczeniami finansowymi? - trudno tak z 3-ch kart, ale coś jednak was łączy w tym temacie i może być trudne

aby się "szybko" z tego rozliczyć/uznać to za czas przeszły/ - tzn. - wydaje mi się, że jesteś czymś wobec niego zobligowana, a On nie popuści, nie ustąpi.

Napisano (edytowane)

Czy rozstanie z partnerem będzie dobrym krokiem:

Wieża, 8 mieczy, 3 pucharów - uważam, że to całkowicie zmieniłoby Twój model życia. Jakiś czas po rozstaniu byłabyś trochę zablokowana, unieruchomiona w jednym miejscu, musiałabyś przyzwyczaić się do nowej sytuacji, ale karty mówią, że jednak później wyszłoby Ci to na dobre (3 pucharów).

Co dalej z Twoim życiem:

7 buław, 6 denarów, Rycerz buław - jeszcze jakiś czas będzie Cię to dręczyć, ale później wrócisz do równowagi, Twoje życie nabierze tempa :)

Jak partner zareaguje na Twój krok:

Rycerz monet, Sprawiedliwość, 9 buław - mógłby nieśmiało jeszcze zabiegać o Ciebie, ale w konsekwencji przeanalizowałby sobie sytuację, dokonał rozliczenia z przeszłością i już trzymał się od Ciebie z daleka.

Edytowane przez Sanya
Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Co do pierwszego pytania:

3 puchary na końcu to bardzo dobra wróżba - świetne samopoczucie, brak zmartwień, poczucie humoru i takie tam, same plusy :)

Drugie pytanie:

nie za ciekawie, zwłaszcza, że na końcu masz rycerza, a to może oznaczać nerwy, szamotanie samemu z sobą, prędko do spokoju nie dojdziesz, wcześniej jeszcze możecie się starać, ale przez najbliższe dni nie zaznasz odpoczynku

Co do reakcji Twojego partnera, to nie będzie źle, odsunie się na bok.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Sanya pomieszała karty w pytaniu - co dalej z twoim życiem - a Euterpe powieliła pomyłkę/6 buław/.

Dziewczyny! - przede wszystkim patrzcie na 1-szy post!!! - a nie na opinie/interpretacje koleżanek!

• Lubię to! 1
Gość Gość3
Napisano

według mnie wieża jest tutaj symbolem zmiany a miecze niemożnośc wyjścia z sytuacji...sama nie wiem

co Wy o tym myslicie?

Dołacze sie do wypowiedzi niiwa)dotyczacej sensu formułowanych pytan .

Dobrze sprecyzowane pytanie Tarotowi jest wazne . Reszta to dywagacje jak dla mnie . Czyli inne intuicyjne domysly .

To pytanie i przełozenie kart// wieża-8 mieczy-3 kielichów //ja widze ze zatrzęsie ta decyzja Toba bardzo ,emocjonalnie / 8 mieczy i 3 kielichy / zawiedzie w tak zwany kozi róg ,bo pokierujesz sie bardziej emocjami niz rozsądkiem .