Skocz do zawartości

Sen czakry? Błyskawica trucizna i ogień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

często miewam dziwne sny, dotyczące końca świata, śmierci itd... często śnią mi się osoby nad którymi wiele myślę itd... Natomiast dziś śniło mi się miejsce pracy, w której byłem. Byłem tam razem z innymi ludźmi, miałem w ręku okulary które gdy założyłem w nie których ludziach widziałem w sercu lub oczach jasne światło wiem że była to błyskawica, czerwień ogień oraz zieleń truciznę. Gdy je zdjąłem nadal potrafiłem zauważać to. Gdy obserwowałem tych ludzi a było ich wiele, miałem wrażenie że ktoś z rozświetlonymi oczyma wypatruje mnie. Pierwsze co mi przyszło do głowy to czakry, nie znam się na czakrach więc wydało mi się to dość dziwne.

Było to dla mnie bardzo realistyczne. Czy mógłby mi ktoś pomóc w interpretacji tego snu ?

Pozdrawiam

dis-card

Napisano

Ja bym raczej powiedziała, że sen mówi o twojej intuicji i zdolności dostrzegania w ludziach intencji i prawdziwych cech. Niektórzy są jak błyskawice, swoim działaniem zmieniają świat, charakteryzują ich czyny. Inni mają charyzmę, ogień płonący w duszy i ludzie za nimi dążą. A inni mają truciznę, która zatruwa ich i innych. Może sen jest też sugestią, że stoisz przed wyborem, jaką drogę wybrać dla siebie?