Gość Linkinia Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Zajrzę do waszych rozkładów jutro i pojutrze. Proszę o pomoc przy moim 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielec Odkładanie wszystkiego na później, lenistwo… 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów Umiejętne gospodarowanie finansami. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł Silna wola, umiem walczyć z pokusami, np. powstrzymać się od jedzenia słodyczy. Teraz mi się to przyda po świętach 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka Odcinam się, uciekam od tego, co wprowadza zamęt, ja szukam spokoju… odnajduję go u przyjaciół i rodziny. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan Możliwość wyboru, odcięcia się ode mnie, pójścia swoją drogą. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag Skupienie na nauce, odrzucę bujanie w obłokach, ważne dla mnie stanie się zdanie egzaminów. 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz Zmierzyć się z tym, co przede mną, bez odkładania na później. Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielec bierność powinnaś odpuścić i przeczekiwanie tego co powinnaś zrobiić teraz. Czas na działanie i nie odkładanie z czym zwlekałaś dłuższy czas. 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów mężczyznę i związek albo przyjaźń z nim 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł energia poteżna, z której możesz zrobić pożytek dla siebie, może sie ona wyłaniać podczas kontaktów z Owym Monetowym albo skąd inąd, w każdym razie jesteś w stanie byc skuteczna w działaniach w zależnosci do Twych pragnień i widac naszedł czas by coż z tym zrobić. Może być to siła w Tobie jaka się budzi by zwalczyć to czego sie obawiasz. 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka wpływac zaczyna kojąco, zaczynasz czuć spokój wewnetrzny, ale do pełni harmonii jeszcze coś trzeba zrobić,popracować nad sobą by było tak jak tego potzrebujesz i pragniesz. Trzeba zrewidować jeszcze swoje postepowanie albo zaglądnąć w głąb siebie i po bycu szczerym ze sobą wyeliminowac to co Cię osłabia. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan stanowczość i wyzbycie się leku i odwagę oraz stanowczość (10 mieczy).Pokazać na własnym przykładzie,że potrafi zawalczyć o siebie i swoje pragnienia. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag jeszcze będzie troche chłodu w Tobie, ale od połowy stycznia ogarnie Cie czas marzeń i pięknych emocji, zktórymi postanowić coś zrobic byc może,w kazdm razie nawołują karty by coś zrobić i nie zmarnowac potencjału w zależności od tego czego dotyczy. 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz lekcją jest walka o własne szczęście, dokonując zmian w sobie dokonujesz ich wokół siebie. Wiec zacznij od siebie nawet jesli to trudne,kroczek po kroczku, a zaczniesz przyciągać to co sama sobą repezentujesz, dlatego tak wazne są zmiany w sobie i posiadanie odwagi by tego dokonywać krok po kroku. Cytuj
Erza Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielec przewracanie swojego życia do góry nogami, być może jeszcze nie czas na wielkie zmiany i rewolucje, pozwól pewnym sprawom i sytuacjom dojrzeć 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów ooo, tak samo jak u Daff )) sądzę, że chodzi tu o znajomość z mężczyzną z uczelni; dbaj o tą znajomość i przyglądaj się jej 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł pewna elastyczność, umiejętność zostawiania i załatwiania wszystkiego na ostatnią chwilę 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka tutaj widać małe zainteresowanie światem zewnętrznym, tym, co się dzieje w oddali; bardzie skupiasz się na sobie, swoich bliskich, z którymi łączą Cię silne więzy, na których zawsze może liczyć; czujesz się tam spokojnie, znajdujesz ukojenie 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan być może komuś dasz drugą szansę 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag zabierzesz się ostro za naukę, Królowa mieczy to intelektualistka, czekają Cię noce z książkami i wytężony wysiłek umysłowy oraz zadowolenie z osiągniętych wyników 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz może być ciężko i będziesz przeładowana obowiązkami, ale sobie świetnie poradzisz dobrego nowiu! :flamenco: Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Dziękuję ślicznie dziewczyny! :bukiet:Jutro się odwdzięczę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2014 Maestro Napisano 2 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielec Analizowanie i myslenie, ja bym tego lenistwem nie nazwała, raczej biernością 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów Jak nie ma konkretnego mężczyzny, to uważam, że trzymanie się swoich ustaleń, szukanie konkretnego mężczyzny, na którym mozna polegać, natomiast odpuszczanie sobie facetów niedojrzałych, na których jak wiadomo liczyć nie ma co 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł Ta karta raczej z nałogami, uzależnieniami, obsesyjnym myśleniem kojarzy, z nerwami, nieprzewidzianymi sytuacjami 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka udaje Ci się od niego odpocząć 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan Możesz raz na zawsze pozbyć się niechcianych znajomości, pozbawiać też innych złudzeń (^^) 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag na zimno zaczniesz konfrontować rzeczywistość z oczekiwaniami, odpuścisz pewne sprawy, znajomości na rzecz tego co realne i przynoszące obopólne korzyści 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz to może być dosyć cięzki miesiąc, przeładowanie obowiązkami, przemęczenie, ale 10 buław oznacza pozytywną zmianę Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 WERYFIKACJA Wszystkim serdecznie dziękuję za czas i pomoc! 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielec Odkładanie wszystkiego na później, lenistwo… 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów Umiejętne gospodarowanie finansami. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł Silna wola, umiem walczyć z pokusami, np. powstrzymać się od jedzenia słodyczy. Teraz mi się to przyda po świętach 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka Odcinam się, uciekam od tego, co wprowadza zamęt, ja szukam spokoju… odnajduję go u przyjaciół i rodziny. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan Możliwość wyboru, odcięcia się ode mnie, pójścia swoją drogą. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag Skupienie na nauce, odrzucę bujanie w obłokach, ważne dla mnie stanie się zdanie egzaminów. --> Zaczeła się sesja, ale też odcięłam się od jednej z koleżanek (tworzyłyśmy trio), ponieważ stwarzała pozory koleżeństwa, a miała inne interesy w relacji ze mną ;/ 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz Zmierzyć się z tym, co przede mną, bez odkładania na później. --> zmierzyć się i nie bać konsekwencji, burzyć. 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielecbierność powinnaś odpuścić i przeczekiwanie tego co powinnaś zrobiić teraz. Czas na działanie i nie odkładanie z czym zwlekałaś dłuższy czas. 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów mężczyznę i związek albo przyjaźń z nim 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł energia poteżna, z której możesz zrobić pożytek dla siebie, może sie ona wyłaniać podczas kontaktów z Owym Monetowym albo skąd inąd, w każdym razie jesteś w stanie byc skuteczna w działaniach w zależnosci do Twych pragnień i widac naszedł czas by coż z tym zrobić. Może być to siła w Tobie jaka się budzi by zwalczyć to czego sie obawiasz. 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka wpływac zaczyna kojąco, zaczynasz czuć spokój wewnetrzny, ale do pełni harmonii jeszcze coś trzeba zrobić,popracować nad sobą by było tak jak tego potzrebujesz i pragniesz. Trzeba zrewidować jeszcze swoje postepowanie albo zaglądnąć w głąb siebie i po bycu szczerym ze sobą wyeliminowac to co Cię osłabia. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan stanowczość i wyzbycie się leku i odwagę oraz stanowczość (10 mieczy).Pokazać na własnym przykładzie,że potrafi zawalczyć o siebie i swoje pragnienia. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag jeszcze będzie troche chłodu w Tobie, ale od połowy stycznia ogarnie Cie czas marzeń i pięknych emocji, zktórymi postanowić coś zrobic byc może,w kazdm razie nawołują karty by coś zrobić i nie zmarnowac potencjału w zależności od tego czego dotyczy. 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz lekcją jest walka o własne szczęście, dokonując zmian w sobie dokonujesz ich wokół siebie. Wiec zacznij od siebie nawet jesli to trudne,kroczek po kroczku, a zaczniesz przyciągać to co sama sobą repezentujesz, dlatego tak wazne są zmiany w sobie i posiadanie odwagi by tego dokonywać krok po kroku. 1. Co trzeba odpuścić? – Wisielecprzewracanie swojego życia do góry nogami, być może jeszcze nie czas na wielkie zmiany i rewolucje, pozwól pewnym sprawom i sytuacjom dojrzeć 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów ooo, tak samo jak u Daff )) sądzę, że chodzi tu o znajomość z mężczyzną z uczelni; dbaj o tą znajomość i przyglądaj się jej 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł pewna elastyczność, umiejętność zostawiania i załatwiania wszystkiego na ostatnią chwilę 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka tutaj widać małe zainteresowanie światem zewnętrznym, tym, co się dzieje w oddali; bardzie skupiasz się na sobie, swoich bliskich, z którymi łączą Cię silne więzy, na których zawsze może liczyć; czujesz się tam spokojnie, znajdujesz ukojenie 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan być może komuś dasz drugą szansę 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag zabierzesz się ostro za naukę, Królowa mieczy to intelektualistka, czekają Cię noce z książkami i wytężony wysiłek umysłowy oraz zadowolenie z osiągniętych wyników 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz [i]może być ciężko i będziesz przeładowana obowiązkami, ale sobie świetnie poradzisz[/i] dobrego nowiu! :flamenco: 1. Co trzeba odpuścić? – WisielecAnalizowanie i myslenie, ja bym tego lenistwem nie nazwała, raczej biernością 2. Co trzymać jak najbliżej? – Król denarów Jak nie ma konkretnego mężczyzny, to uważam, że trzymanie się swoich ustaleń, szukanie konkretnego mężczyzny, na którym mozna polegać, natomiast odpuszczanie sobie facetów niedojrzałych, na których jak wiadomo liczyć nie ma co 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Diabeł Ta karta raczej z nałogami, uzależnieniami, obsesyjnym myśleniem kojarzy, z nerwami, nieprzewidzianymi sytuacjami 4. Jak świat wpływa na mnie? – 6 mieczy, Umiarkowanie --> HB Sąd, Kapłanka udaje Ci się od niego odpocząć 5. Co mogę i muszę dać innym? – 10 mieczy, Kochankowie --> HB Wieża, Rydwan Możesz raz na zawsze pozbyć się niechcianych znajomości, pozbawiać też innych złudzeń (^^) 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – Królowa mieczy, 7 kielichów, 3 denarów --> HB Koło, Mag na zimno zaczniesz konfrontować rzeczywistość z oczekiwaniami, odpuścisz pewne sprawy, znajomości na rzecz tego co realne i przynoszące obopólne korzyści 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – 3 buław, 10 buław --> HB Śmierć, Cesarz to może być dosyć cięzki miesiąc, przeładowanie obowiązkami, przemęczenie, ale 10 buław oznacza pozytywną zmianę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi