Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2013 Maestro Napisano 31 Grudnia 2013 7 kiel Śmierć 4 buław 2 buław Gwiazda Paź Bulaw Wieża As Mieczy Sprawiedliwosc Księżyc Król Kielichów 6 kielichów 8 buław 8 kielichów As kielichów 4 mieczy Kapłan 5 kielichów Cesarz 10 kielichów Koło 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 7 kielichów As Mieczy As Kielichów suma Rydwan HB Pustelnik moje marzenia zderzyły się z rzeczywistoscia, okazało się, że za bardzo w cos wierzyłam, ufała, ale w tym asie nadal mam nadzieję na coś lepszego 2, 9, 16 - Emocje i miłość Śmierć Sprawiedliwość 4 mieczy suma Kochankowie HB Koło/Mag widać zmiany u mnie, dystansuję się od uczuć, daję sobie czas na przemyślenia 3, 10, 17 - Pragnienia 4 buław Księżyc, Kapłan suma Kapłan HB Pustelnik marzenia o radości, o tym, żeby ktoś w końcu dojrzał... 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac 2 buław Król Kielichów 5 kielichów suma Cesarzowa HB Rydwan widać, ze będe się dystansować do pana, ktory chyba nie jest tym, o ktorym marzylam... 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Gwiazda 6 kielichów Cesarz suma Diabeł, HB Pustelnik ktoś kogo znam od dawna, da mi nadzieję, wróci w moje zycie? 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do czerwca 2014 r. Paź Buław Wieża 8 buław 8 kielichów 10 kielichów Koło suma Koło HB Rydwan sprawy ruszą mocno do przodu,widac sporo zawirowań w moim zyciu, ktoś coś zmieni., może sie odblokuje, sporo kontaktów,ale i odejscie w inny związek... Karta 11 Król Kielichów - to najważniejsza karta..może spotkam kogoś, na kogo czekam? Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 7 kielichów As Mieczy As Kielichów suma Rydwan HB Pustelnik niedawno pojawiła się szansa na uczucie, a już na pewno obudziły sie w Tobie różne tęsknoty serca, które chcą być zaspokojone. 2, 9, 16 - Emocje i miłość Śmierć Sprawiedliwość 4 mieczy suma Kochankowie HB Koło/Mag Te obudzone w głębi serca tęsknoty prowokują Cię do przeprowdzenia rewolucji życiowej i widać, że zmiany jeśli nastąpią będą znaczące bardzo dla Ciebie bo wychodzą prawie same AW. Początkowo zmiany mogą nie być najprzyjemniejsze, ale mimo to warto mieć cel marzeń u kresu zmagań. 3, 10, 17 - Pragnienia 4 buław Księżyc, Kapłan suma Kapłan HB Pustelnik pragniesz aby sie coś działo, chesz czuć wiatr we włosach i powiew świeżości, energii i radości, zachowując jednocześnie stabilizacje. A to nie wiem czy sie tak da, byc może tzreba będzie przemysleć jeszcze co przeważa w życiu. a może uda ci się pogodzin jedno z drugim? było by super ^^ 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac 2 buław Król Kielichów 5 kielichów suma Cesarzowa HB Rydwan możesz spodziewac sie, że pewien mezczyzna okaże sie względy i będzie Cie adorować pokazując, że mu zależy na Tobie, nie wiem czy nie dasz kosza bo chyba mu sie przykro zrobi z jakiegos powodu. Może kwestie oficjalne się też ptrzyczynią i Twoje decyzje ? 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam Gwiazda 6 kielichów Cesarz suma Diabeł, HB Pustelnik nie spodziewasz się, że zaczniesz doceniać męża, obudzą się w Was uczucia i miłość na nowo, to sprawi, że zaczniesz mieć dylemat. 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy do czerwca 2014 r. Paź Buław Wieża 8 buław 8 kielichów 10 kielichów Koło suma Koło HB Rydwanbędzie relacja świeża z penwym energicznym panem, ale to się skończy po miesiącu, może potrwać do około lutego, potem postanowisz postawić na rodzinę jednak. Także zmiany będą, ale po różnych doświadczeniach chyba docenisz rodzinę i trwałość tego co jest. Myslę też, że mąż Cię zaskoczy uczuciami hehe Karta 11 Król Kielichów spotkasz uczuciowego Pana, ale z nim relacje zakończysz z jakiegoś powodu, może coś Ci sie w nim nie spodoba, w każdym razie po nim albo przez niego docenisz to co masz (cesarza) i na nowo obudzą sie w Tobie uczucia (6 kielichów) (gwiazda) Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Niedaleka przeszlosc 7 kielichów As Mieczy As Kielichów suma Rydwan HB Pustelnik żyłaś marzeniami o tym, że wszystko się rozjaśni/wyjaśni i że czeka Cię wielka miłość, tymczasem nie do końca czujesz spełnienie Emocje i miłość Śmierć Sprawiedliwość 4 mieczy suma Kochankowie HB Koło/Mag oj tutaj mocno Cię sieknie, bardzo się zdystansujesz i ocenisz, co jest rzeczywistością, co jest realne, jak ta "miłość" w życiu wygląda. Przestaniesz żyć bajką. Pragnienia 4 buław Księżyc, Kapłan suma Kapłan HB Pustelnik piękne marzenia.... o szczęśliwym domu, o życiu w prawdzie, a nie ułudzie i stabilizacji. Też tutaj się zaznacza chęć rozwoju duchowego, takiego we własnym wnętrzu=zaciszu domowym; "trzymam pewne rzeczy dla siebie":-) bardzo ładnie:-) To, czego mozna sie spodziewac 2 buław Król Kielichów 5 kielichów suma Cesarzowa HB Rydwan będziesz między dwoma panami bym powiedziała. A gdzieś jest jeszcze ktoś/coś czego nie widzisz, ktoś kto będzie "ukryty". Ale generalnie Ty będziesz panią sytuacji. To, czego sie nie spodziewam Gwiazda 6 kielichów Cesarz suma Diabeł, HB Pustelnik dla mnie te karty ściśle wiążą się z tymi powyżej - jest ktoś, kogo nie widzisz i nie bierzesz pod uwagę, ale tu masz odrodzenie, nie wiem, czy to nie jest Twój mąż... To, co sie wydarzy do czerwca 2014 r. Paź Buław Wieża 8 buław 8 kielichów 10 kielichów Koło suma Koło HB Rydwan ktoś młodszy spowoduje duże zawirowania, i masz jakieś odejście emocjonalne - może zrozumienie tego, czym jest/powinno być to szczęście rodzinne. Karta 11 Król Kielichów - zakochasz się tak prawdziwie i na zabój! :-) Inezko moja kochana, powodzenia:-) 1 Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 7 kielichów As Mieczy As Kielichów suma Rydwan HB Pustelnik nie byłaś chora ostatnio?ta 7 pucharów przy asie tak mi się skojarzyła, może jakieś badania, zabiegi drobne,które cię osłabiły, wyczerpały, musiałaś się pozbierać, ale dałaś radę. Jeśli jakieś problemy zdrowotne, to kuracja oczyszczająca by się przydała Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Emocje i miłostki zejdą na dalszy plan bo będą sprawy ważniejsze, ktoś będzie potrzebował twojej opieki, wsparcia, pomocy.Całkiem możliwe, że ktoś z rodziny bo w pragnieniach masz 4 buław dom - chęć na wyjaśnienia, na oczyszczenie ze złych emocji i zmartwień, jakie przyniesie księżyc i kapłan, czyli jak napisałam - będziesz dla kogoś wsparciem i opoką. W wydarzeniach masz karty i dobre i burzące spokój, obowiązków ci nie zabraknie, możesz być tym zmęczona. Ja tu nie widzę odejścia w nowy związek, nie wskazują na to karty uczuć, ale rodzinnie może się pozmieniać. Mogą być nerwy związane z dzieckiem,kimś młodym w rodzinie 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 11 Stycznia 2014 1, 8, 15 - Niedaleka przeszlosc 7 kielichów As Mieczy As Kielichów suma Rydwan HB Pustelniknie byłaś chora ostatnio?ta 7 pucharów przy asie tak mi się skojarzyła, może jakieś badania, zabiegi drobne,które cię osłabiły, wyczerpały, musiałaś się pozbierać, ale dałaś radę. Jeśli jakieś problemy zdrowotne, to kuracja oczyszczająca by się przydała Nie, nie byłam chora:) Stosuję świetną kurację od jakiegoś czasu i nic mnie nie łapie:) Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Nie, nie byłam chora:) Stosuję świetną kurację od jakiegoś czasu i nic mnie nie łapie:) 7 pucharów as mieczy i as pucharów to może oczyszczenie z emocji, które dały w kość..mi najczęściej 7 pucharów pokazuje choroby, dolegliwości ciała lub duszy albo miotanie się w uczuciach.ale tu widać radykalne postępowanie i as pucharów czyli wyjście z tego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 11 Stycznia 2014 7 pucharów as mieczy i as pucharów to może oczyszczenie z emocji, które dały w kość..mi najczęściej 7 pucharów pokazuje choroby, dolegliwości ciała lub duszy albo miotanie się w uczuciach.ale tu widać radykalne postępowanie i as pucharów czyli wyjście z tego A to prawda. Całkowicie oczysciłam się z negatywnych emocji,jestem duzo silniejsza:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi