Gochna90 Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś w nocy miałam dość dziwny sen. Śniły mi się drzwi, które prowadzą do innego wymiaru. Kiedy się przez nie przechodziło, lądowało się w ciemnym pokoju. Przeszłam przez nie i byłam traktowana przez moją szefową z pracy jak Kopciuszek. Kiedy ona wyszła z tego pokoju pojawili się ludzie, bardzo dziwnie poubierani. I tu dochodzę do sedna tego postu, ponieważ mój bardzo dobry znajomy miał podobny sen, ale w nim biegałam z pokoju jasnego do ciemnego, w którym znikałam i płakałam pod kołdrą. I w pewnym momencie wokół niego pojawiło się zgromadzenie ludzi, również bardzo dziwnie ubranych. Oboje śniliśmy również o kłótni, która mnie spotkała na samym początku snu. Najlepsze jednak w tym wszystkim jest to, że obudziłam się zalana łzami, a on śnił o tym, że płaczę, po czym się obudził. Czy to, że oboje mieliśmy podobne sny ma jakieś znaczenie? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Gochna90 Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Cześć Wg mnie ma znaczenie, bo nadajecie na podobnych falach (ja też od czasu do czasu bratu coś "wyśnię" albo on mi i się sprawdza) Uważam, że to będzie dotyczyć sytuacji z pracy (nie mam pod ręką tarota, a poza tym nie umiem wróżyć więc nie sprawdzę o co chodzi ;p) Same drzwi to ciekawy symbol - takie przechodzenie do nowej sytuacji, (z tym że nie wiemy co jest za drzwiami, musimy je najpierw otworzyć - no chyba że jak mój ulubiony iluzjonista Chris Angel umiemy przechodzić przez zamknięte metalowe drzwi, lub bramki - polecam zobaczenie na youtubie jak on to robi !) Dziwnie ubrani ludzie - ubiór to wg mnie to jak pokazujemy się na zewnątrz, oni dziwnie ubrani może zmienią swoje zachowanie do wymagań waszej szefowej. Przy okazji pozdrów kolegę ! (bo niezły z niego telepata) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Dla Was. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi