pawel116 Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Jak zrealizuje się jutrzejsza próba dodzwonienia się do rejestracji w szpitalu? 6 Mieczy, Umiarkowanie, 8 Kielichów -> Wieża No niestety raczej się nie dodzwonię i będę zmuszony pofatygować się tam osobiście (czego nie znoszę). Cytuj
Gość Mana Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 hmm... może być ciężko... ale albo uzbroisz się w cierpliwość i Ci się w końcu uda, albo zrezygnujesz i faktycznie udasz się tam osobiście. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 może i się dodzwonisz, ale nic to nie da, będziesz musiał się tam przejść lub odejdziesz od tego pomysłu Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 mysle,że może nie od razu ale się dodzwonisz Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 dodzwonisz się, ale nie załatwisz sprawy Cytuj
pawel116 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Nie dodzwoniłem się, gdyż linia była cały czas zajęta. Poszedłem na miejsce, ale i tak nic nie załatwiłem, bo już nie było wolnych miejsc do konkretnego lekarza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi