Erza Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 dawno mnie tu nie było mało czasu, być może postaram się nadrobić 1. Co trzeba odpuścić? – 10 kielichów być może chodzi o sprawy rodzinne, jakieś dalekosiężne sprawy 2. Co trzymać jak najbliżej? – Śmierć, Paź kielichów, Król monet ---> suma Kapłanka myślę, że pora na jakieś zmiany, na przyjrzenie się pewnym dwóm relacjom i zdecydowanie się na coś 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz monet, 8 kielichów, 8 monet ---> suma Pustelnik praca nad sobą, pewne wewnętrzne postanowienia, które sobie założyłam, nauka cierpliwości i praca nad swoim wnętrzem 4. Jak świat wpływa na mnie? – As mieczy, Kapłanka, Król kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan wyostrza moją intuicję na pewne znajomości, daje mi czytelne znaki, co powinnam zmieniać, w jakim kierunku iść 5. Co mogę i muszę dać innym? – 2 buław możliwość wyboru, podjęcia decyzji, ktoś widocznie będzie potrzebował więcej czasu niż zakładałam, żeby się na coś zdecydować, powinnam to uszanować i cierpliwie czekać 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 2 mieczy, 5 kielichów, Paź monet, Kapłan ---> suma Wieża/Rydwan no nie będzie za przyjemnie, mogą się pojawić jakieś rozczarowania, pewne sprawy, których wcześniej nie zauważałam mogą nagle dać o sobie znać 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – Królowa buław, Koło, 10 buław ---> suma Głupiec/Cesarz działać, nie stać biernie tylko działać, rozwijać się pomimo trudności jakie przyniesie los, znaleźć w tym wszystkim nową drogą Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – 10 kielichów być może pragnienia o stworzeniu rodziny trzeba będzie w tym miesiącu odpuścić bo będzie potrzeba skupienia sie na innych sprawach. 2. Co trzymać jak najbliżej? – Śmierć, Paź kielichów, Król monet ---> suma Kapłanka jak najbliżej będzie trzeba trzymać zmiany jakie w Tobie będą zachodzić i mężczyznę 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz monet, 8 kielichów, 8 monet ---> suma Pustelnik największym nabytkiem są przyjaźnie, ktore mimo niepewności ich kontyuacji albo powracające są z przeszłosci i budzące nadzieje na możliwość stworzenia związku są dla Ciebie ważne i dlatego mogą być stare odkurzone ale nabytkiem. 4. Jak świat wpływa na mnie? – As mieczy, Kapłanka, Król kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan świat a zwłaszcza adoracja meżczyzny motywuje Cię i dopinguje w tym co robisz. Potrzebujesz adoracji jak powietrza i to własnie daje Ci poczucie odnalezienia sie i sczęścia oraz harmonii. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 2 buław innym trzeba będzie dać wsparcie własne, nie wyrażać stanowczych opinii, ale wysłiuchać i doradzić nie opowiadając sie po żadnej ze strony by nie nazrzucac komus własnego zdania. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 2 mieczy, 5 kielichów, Paź monet, Kapłan ---> suma Wieża/Rydwan początek stycznia troszkę niemrawy, weźmie Cię na wspomnki albo odczujesz bezsilność, która znikie od połowy stycznia i zaczniesz cieszyc sie z przyjaźni i czerać z ztego bedziesz przyjemnosć 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – Królowa buław, Koło, 10 buław ---> suma Głupiec/Cesarz lekcja samostanowienia o sobie i kierowania sie własnymi potrzebami wenwetrznymi, które warto wdrażać w życie nawey jesli nie jes łatwo. Wszystkie wysiłki są ważne i zostaną wyngarodzone. chyba powinnam brać z Ciebie przykład Erzuś :* Cytuj
Erza Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Napisano 1 Stycznia 2014 dziękuję Daff ze mnie przykład? och nie! Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 och tak, z odwagi i tego jak walczysz o siebie pięknie ^^ Cytuj
Erza Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Napisano 1 Stycznia 2014 och tak, z odwagi i tego jak walczysz o siebie pięknie ^^ nie wiem czy trochę nie późno Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 nie wiem czy trochę nie późno nigdy nie jest za późno Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2014 Maestro Napisano 2 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – 10 kielichów siedzenie na tyłku i zajadanie zmartwień, poza tym ogólnie lenistwo 2. Co trzymać jak najbliżej? – Śmierć, Paź kielichów, Król monet ---> suma Kapłanka trzeba przeprowadzić wewnętrzne zmiany w myśleniu,w nastawieniu,powinnaś ocenić jakiego mężczyzny naprawdę szukasz i na tym się skupić, odrzuć mało satysfakcjonujące znajomości 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz monet, 8 kielichów, 8 monet ---> suma Pustelnik wydaje mi się, że szarpana relacja z mężczyzną, która Ciebie wiele nauczy 4. Jak świat wpływa na mnie? – As mieczy, Kapłanka, Król kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan zmusza Ciebie do analizowania rzeczywistości, uczy pokory i cierpliwości, możliwe, że masz koło siebie życzliwego mężczyznę 5. Co mogę i muszę dać innym? – 2 buław powinnaś im się na spokojnie przyjrzeć, dystansem, po to aby dojść do tego czego chcesz naprawdę 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 2 mieczy, 5 kielichów, Paź monet, Kapłan ---> suma Wieża/Rydwan może być z początku mało ciekawie, ale wydaje mi się, ze karty mówią dosłownie o tym, że postarasz się przymknąć oko na mężczyznę, który może za bardzo chcieć stawiać na swoim 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – Królowa buław, Koło, 10 buław ---> suma Głupiec/Cesarz w pewnym momencie bycie kobietą, która "bywa" stanie się dla Ciebie męczące i możliwe, że zrezygnujesz z niektórych imprez 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 1. Co trzeba odpuścić? – 10 kielichów Wśród najbliższych ogarnia nas spokój i szczęście, nie mamy wtedy ochoty nigdzie iść czy podejmować się nowych działań. Wydaje mi się, że karty radzą, byś ruszyła naprzód po inne radości, nie zadowalała się tym, co teraz masz. Zadbałaś o relacje, teraz czas na zadbanie o siebie. Jeżeli masz niepewną sytuację uczuciową z jakimś mężczyzną - chyba pora odpuścić marzenia o wspólnej przyszłości. 2. Co trzymać jak najbliżej? – Śmierć, Paź kielichów, Król monet ---> suma Kapłanka, HB Śmierć, Cesarz Zmiany w myśleniu, a może postępowaniu w relacji z określonym panem. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz monet, 8 kielichów, 8 monet ---> suma Pustelnik, HB Wieża, Rydwan Plany, skupienie na pracy i nad swoim rozwojem. Rycerz moment to też przyjaciel, może jakaś relacja wróciła/wróci i warto dać jej szansę. 4. Jak świat wpływa na mnie? – As mieczy, Kapłanka, Król kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Świat sprawia, że masz jasny osąd na rzeczy wokół, wyostrza też Twoją intuicję i podpowiada, jak masz postępować z relacjami. Może jest obok Ciebie pan, który jest serdeczny i służy pomocą i pomaga zachować równowagę przy różnych wstrząsach. 5. Co mogę i muszę dać innym? – 2 buław Możliwość wyboru, podążania własną ścieżką, pomoc. Obiektywne spojrzenie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 2 mieczy, 5 kielichów, Paź monet, Kapłan ---> suma Wieża/Rydwan, HB Wisielec, Cesarzowa Wydaje mi się, że może pojawić się kontakt/zaproszenie/inicjatywa, której wcześniej nie brałaś pod uwagę, może nadejdzie pomoc z nieoczekiwanej strony. Albo będziesz grała na zwłokę, zwybawała jakieś inicjatywy ze strony otoczenia... 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – Królowa buław, Koło, 10 buław ---> suma Głupiec/Cesarz, HB Sąd, Kapłanka Dasz sobie radę z przeciwnościami, bo jesteś silna i wiesz, czego chcesz. Nawet jeśli, coś Cię zaskoczy i będzie Ci źle/ciężko, możesz liczyć na wsparcie bliskich. Cytuj
Erza Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Inez, 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 pozycji? – Królowa buław, Koło, 10 buław ---> suma Głupiec/Cesarzw pewnym momencie bycie kobietą, która "bywa" stanie się dla Ciebie męczące i możliwe, że zrezygnujesz z niektórych imprez właśnie zastanawiam się, czy by nie zrezygnować z pojawiania się w pewnym towarzystwie Cytuj
Erza Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Linkinio, 4. Jak świat wpływa na mnie? – As mieczy, Kapłanka, Król kielichów ---> suma Umiarkowanie/KapłanŚwiat sprawia, że masz jasny osąd na rzeczy wokół, wyostrza też Twoją intuicję i podpowiada, jak masz postępować z relacjami. Może jest obok Ciebie pan, który jest serdeczny i służy pomocą i pomaga zachować równowagę przy różnych wstrząsach. chyba dopiero niedawno zaczęłam słuchać głosu intuicji; masz rację jest obok mnie pan, który doradza, mówi na co zwracać uwagę i służy radą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi