Iwka78 Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Witam rzuciłam karty na nowe ćwiczki, które zamierzam podjąć od następnego poniedziałku. Będę je robić przez okres 3 miesięcy i chciałabym wiedzieć jak i będzie rezultat po tym czasie: Sylwetka ogólnie: 6 buław, 3 buławy, królik kielichowy, XVII Gwiazda => suma HB VIII moc (no i nigdy nie wiem, czy to moc ma być, czy sprawiedliwość?) będę ćwiczyć zaciekle i zawzięcie, myślę, że ogólnie powinnam być zadowolona. [brzuchol: IX eremita, królowa denarów, 2 denary+2 puchary => suma HB XIII śmierć, IV cesarz hm.... no tutaj też odpuszczać nie będę, ta 2 denarów mówi, że tak do końca nie będę super zadowolona, ale 2 pucharów potwierdza, że pójdę sama ze sobą na kompromis chyba.... dziękuję za zerknięcie:-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Sylwetka ogólnie: 6 buław, 3 buławy, królik kielichowy, XVII Gwiazda => suma HB VIII moc ogólnie sylwetka już nie jest zła wg kart, widać, że ćwiczys, efekty uzyskasz jeszcze lepsze anizeli teraz tylko trzeba ćwiczyć wiadomo [Brzuchol: IX eremita, królowa denarów, 2 denary+2 puchary => suma HB XIII śmierć, IV cesarz brzuszek chcałabyś aby był mneijszy i widać, że ten efekt plastyczności uzyskasz bo 2 kielichów to akceptacja siebie więc w tym przyoadku brzuszka powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2014 Maestro Napisano 1 Stycznia 2014 Będziesz laską,mąz będzie na serio wpatrzony w Ciebie jak nikt.. Co do brzucha, to zmiany bedą powolne,ale stabilne:) 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Sylwetka ogólnie: 6 buław, 3 buławy, królik kielichowy, XVII Gwiazda => suma HB VIII moc--Widać już pierwsze efekty ćwiczeń, Moze warto w to jeszcze zaangażować kogoś, kto pomoże, da cenne wskazówki[kielichowy-osobisty trener?] [brzuchol: IX eremita, królowa denarów, 2 denary+2 puchary => suma HB XIII śmierć, IV cesarz Z brzuchem zawsze najtrudniej! Ale intensywna praca, ćwiczenia-2 denarów-wybór, może odpowiedniej diety! Widać tu, że wszystko jest na dobrej drodze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi