ivi123 Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 rozkład pożyczyłam od GdzieTaIrlandia 1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie 2 KIELICHY, RYDWAN partnerstwo miłość, podróż, przeprowadzka 2.Moje postanowienia noworoczne 10 DENARÓW zabrać się za finanse i pomyśleć o przyszłości finansowej 3.Co mnie ucieszy 9 KIELICHÓW dobrobyt, dostatnie życie 4.Co zasmuci AS MIECZY- ostre odcięcie się od przeszłości lub ostre słowa, rozmowa 5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- 2 BUŁAWY- żeby dokonać dobrego wyboru 6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- KRÓLOWA KIELICHÓW- dobra uczuciowo 7.Sprawy uczuciowe- PAŹ DENARÓW, KSIĘŻYC, 4 KIELICHY- poznam mężczyznę któremu być może zależy bardziej na sferze finansowej niż na uczuciach, marzenia 8.Kondycja finansowa badz zawodowa- WIEŻA, 3 BUŁAWY - oj stanie wszystko na głowie, muszę zburzyć coś aby zacząć od nowa ( może to się wiąże z punktem 1- podróż) proszę o pomoc w interpretacji... z góry dziękuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie 2 KIELICHY, RYDWAN ogólnie rozwój kierowany uczuciem wzajemnym, które buduje. Być może pogłębianie relacji, ale to musiałyby potwierdzić pozostałe karty. 2.Moje postanowienia noworoczne 10 DENARÓW nowe postanowienia to założenie rodziny, spędzanie wspólnie jak najwięcej czasu na co dzień i być może zakup czegoś wiekszego na co pieniądze byłyby odkładane. 3.Co mnie ucieszy 9 KIELICHÓW ucieszą Cię jakieś drobne rzeczy, radość partnera, wspólnie dzielenie czasu a może inne przyjemność, których sobie nie odmówisz:) 4.Co zasmuci AS MIECZY zasmucić może kłótnia i jakaś próba wyjaśnień jakiejś sytuacji 5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę 2 BUŁAWY na wątpliwości lub podejmowane decyzje,które trzeba będzie rozważyć. 6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku KRÓLOWA KIELICHÓW chwiejna, w zależności od tego co będzie się działo w życiu, Królowa kielichów podobnie jak Król kielichów są uczuciowi, ale nie mają dojrzałych wywazonych emocji, są skłonni do nałógów albo popadanie w melancholię,ktorej mam nadzeje, że podczas sporów nie będzie. 7.Sprawy uczuciowe PAŹ DENARÓW, KSIĘŻYC, 4 KIELICHY będziesz wdrażać swoje plany w życie z dobrym efektem, jednak nie bedziesz pewna, czy aby na dobre Ci to wyjdzie, troszę będziesz miała wrażenie, że idziesz przez zycie w tym czasie jak we mgle kroczysz, ale nie wiesz co za chwile nastąpi bo masz ograniczone pole widzenia z powodu mgły. Może się okazać, że bedziesz musiała zbużyć strukturę lub nastawienie bo będzie bezużyteczne. 8.Kondycja finansowa badz zawodowa WIEŻA, 3 BUŁAWY tu mimo rozłamu i zmian będzie bardzo dobrze, tylko uwierz w siebie i pieniążków nie braknie. Ewentualnie możliwe jakieś zmiany znaczące, ale korzystne Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Daffne Cytuj
ivi123 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 dziękuję mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od poprzedniego Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie 2 KIELICHY, RYDWAN Znajomości ruszą do przodu, poznasz kogoś nowego, aktywność w życiu towarzyskim, może i związek, przyjemność ze spędzania czasu z drugą osobą 2.Moje postanowienia noworoczne 10 DENARÓW ustabilizowane życie, poczucia pewności siebie i jutra, brak zmartwień o pieniądze, szczęście w rodzinie, dostatek 3.Co mnie ucieszy 9 KIELICHÓW dla mnie to karta singli, więc może to docenisz, poczujesz się dobrze sama z sobą, wszystko co trzeba zostało doprowadzone do końca, spełnienie się w jakiejś kwestii 4.Co zasmuci AS MIECZY odcięcie się się od czegoś/kogoś, zmiana sytuacji 5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- 2 BUŁAWY energię, która w Tobie aż kipi, planowanie ciągu dalszego, podejmowanie decyzji, też znajomość z drugą osobą 6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- KRÓLOWA KIELICHÓW będziesz bardzo wrażliwa, może aż przewrażliwiona, zaczniesz podchodzić do wielu spraw emocjonalnie, logika zejdzie na drugi plan 7.Sprawy uczuciowe- PAŹ DENARÓW, KSIĘŻYC, 4 KIELICHY jak się ktoś pojawi, może to nie być nic trwałego(iluzja), sama możesz się trochę zniechęcić, nie dostrzeżesz propozycji; marzysz o kimś wartościowym, masz już jakiś swój ideał, ale znasz także rzeczywistość i wolałabyś jej się trzymać, dlatego to odrzucasz; będziesz zajęta nauką przez co możesz nie zauważyć nadarzającej się okazji 8.Kondycja finansowa badz zawodowa- WIEŻA, 3 BUŁAWY sytuacja się odmieni, zaczniesz patrzeć daleko w przyszłość, plany już masz, teraz tylko należałby je zrealizować; wpadniesz na świetny pomysł Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 dziękuję mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od poprzedniego będzie lepszy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2014 Maestro Napisano 2 Stycznia 2014 Z góry przepraszam, ale ja nie czuję tych kart zbyt pozytywnie... 1. Jaki będzie następny rok w ogólnym bilansie 2 KIELICHY, RYDWAN dla mnie to odejście od relacji, nie wiem może jestes w jakiejś relacji z kimś i ja tu rozwoju nie widzę, a raczej ucieczkę od niej 2.Moje postanowienia noworoczne 10 DENARÓW osiągnąć pełnię bezpieczeństwa materialnego 3.Co mnie ucieszy 9 KIELICHÓW jeśli zdarzy się, ze będziesz sama, to da Ci to poczucie radości i spełnienia,zadowolenie z cieszeniem się swoim towarzystwem:) 4.Co zasmuci AS MIECZY- poerwsza myśl: odcięcie się od kogoś,. lub długa wyjaśniająca, nieprzyjemna rozmowa 5.Na co będę musiała zwrócić szczególną uwagę- 2 BUŁAWY- byc może trzeba będzie dokonać jakiegoś wyboru, może coś z praca się trafi 6.Moja kondycja fizyczna i psychiczna w nowym roku- KRÓLOWA KIELICHÓW- mozesz bywac nadwrażliwa, płaczliwa,niekiedy rozchwiana emocjonalnie 7.Sprawy uczuciowe- PAŹ DENARÓW, KSIĘŻYC, 4 KIELICHY- młodszy od Ciebie mężczyzna może cos ukrywać, możliwe, że ma nałóg (w 4 kielichów może być kac, w Księżycu alkoholizm), ja zwracam tu uwagę na karte Ksiezyca, która jako Arkan Wielki jest najsilniejsza w wymowie, niestety karta ta nie pokazuje marzeń, ale ukrywanie całej prawdy też...paź denarów jest interesowny,mozliwe, że pan będzie chciał kontaktu jedynie cielesnego 8.Kondycja finansowa badz zawodowa- WIEŻA, 3 BUŁAWY - jakas totalna zmiana nastąpi, jak dla mnie zmiana pracy i wyjazd, który zapewni Ci dostatek (10 denarów) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2014 Maestro Napisano 6 Stycznia 2014 Dziekuję Ivi za podziękowanie...chyba wypadałoby? :/ Cytuj
ivi123 Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 przepraszam... przeważnie zawsze dziękuję... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi