pretoria Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Dla małego rozjaśnienia, on sam, ja sama. On imprezowicz ( podobno ostatnimi czasy mniej ), ja imprezowiczka. Mięliśmy fajne kontakty, spotykaliśmy się, sporo pisaliśmy, później troszkę się zepsuło, musiałam pokazać, że nie jest mi obojętny. Teraz ja nie podejmuję kroków, tylko to on pierwszy pisze. Jakie jest jego nastawienie względem mnie na chwilę obecną? -> kapłanka, 4denarów, królowa denarów, giermek buław Myślę, że tu jest jakaś tajemnica, albo on sądzi, że to ja coś ukrywam.... W giermku widać kontakty smsowe, netowe. Czego by chciał na tą chwilę? -> król mieczy, król pucharów, rycerz buław, rycerz pucharów Tutaj pierwsze co mi przyszło na myśl, że nie podoba mu się to, że wokół mnie jest tyle facetów ( bo praktycznie obracam się w męskim towarzystwie ), lub on chce teraz postawić na kontakty z kolegami i się zabawić. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Jakie jest jego nastawienie względem mnie na chwilę obecną? -> kapłanka, 4denarów, królowa denarów, giermek buław No to się nie dowiesz, pan jest zamknięty i nie wyjawi swoich cennych sekretów, ale podobasz mu się i chce nadal utrzymywać z Tobą kontakt Czego by chciał na tą chwilę? -> król mieczy, król pucharów, rycerz buław, rycerz pucharów pan jest zamknięty w sobie, chociaż lubi rozmawiać, jest też bardzo uczuciowy(chyba boi się zranienia), ma ochotę przyspieszyć relację, ale też zrobić to w sposób odpowiedni, taka jak należy(w jego mniemaniu), no i utrzymywać z Tobą znajomość, może i by chciał Cię gdzieś zaprosić Zamiary i jego uczucia nie są złe, raczej ostrożne, musiał się kiedyś nieźle przejechać albo robi to, aby nie stracić fajnej koleżanki Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Jakie jest jego nastawienie względem mnie na chwilę obecną? kapłanka, 4 denarów, królowa denarów, giermek buław ma swoje wlasne poglądy, którymi nie zawsze się dzieli bo jest skryty. Uważa Cię za kobietę konkretną, mającą swoje wlasne zasady, kórych się z reguły trzyma, do tego ceni Twoja praktyczność i zmysłowość bo niewątpliwie masz to coś , ten urok, blask w oku, ktorego możesz sama w sobie nie dostrzegać. Lubie Twoją energię spontaniczność i gdy z entuzjazmem reagujesz na niespodzianki lub sama zaskakujesz zachowaniem czy czymś miłym. Czego by chciał na tą chwilę? król mieczy, król pucharów, rycerz buław, rycerz pucharów chciałby dawać i brać od Ciebie więcej uczuć, więcej wymieniać jej między Wami, drobne gesty czułości, dotyk za dnia więzi podtrzymuje mimo, że wydaje sie to drobnostką, może chciałby bys go zaskoczyła jakąś propozycją albo czymś czego by sie po Tobie nie spodizewał ehhe Cytuj
pretoria Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Ja już wiem czym by chciał być zaskoczony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi