Skocz do zawartości

Czy pan y zmieni swoje zachowanie w stosunku do pani x?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pan Y zmieni swoje zachowanie w stosunku do pani X? Pani dała mu jeszcze jedna szanse wracając do niego.

giermek denarów, król mieczy, 7 kielichów

Pan będzie pracował nad swoim zachowaniem i postawą.Ma takie postanowienia aby być lepszym.Ale ten mieczowy?...

Napisano
Kim jest pan Y, a kim pani X

Pan Y to mój obecny partner, a pani X to ja

Gość Daffne
Napisano

Wg mnie pan będzie się starał aby relacja poprawiła się, jednak emocjonalnie i uczuciowo będzie mało zaangazowany. Bardziej może próbować podsysać takie pozytywne emocje i uczucia u Pani (7 kielichów), on sam we wnętrzu będzie chłodny czego może nie pokazywać.

Gość Euterpe
Napisano

nie zmieni swojego zachowania, nadal będzie chłodny, analityczny, może i sztywny i wpatrzony w to co ma cennego przy sobie(albo chciałby mieć) no i fantazje na ten temat

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że pan pójdzie po rozum do głowy i zacznie działać taktycznie, rozważnie...On może próbować opowiadać Ci niestworzone historie, tak trochę bajerować..Ale sądzę, ze słowa nie będą poparte czynami...

Napisano

niestety też jestem zdania, że pan owszem może próbować ( chyba ze ten paz oznacza, ze pan będzie czarował i nic poza tym) ale raczej na słowach się skończy... mało w nim uczuć jakos...