beatrycze18 Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Czy pan Y zmieni swoje zachowanie w stosunku do pani X? Pani dała mu jeszcze jedna szanse wracając do niego. giermek denarów, król mieczy, 7 kielichów Pan będzie pracował nad swoim zachowaniem i postawą.Ma takie postanowienia aby być lepszym.Ale ten mieczowy?... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2014 Maestro Napisano 2 Stycznia 2014 Kim jest pan Y, a kim pani X? Cytuj
beatrycze18 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Kim jest pan Y, a kim pani X Pan Y to mój obecny partner, a pani X to ja Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Wg mnie pan będzie się starał aby relacja poprawiła się, jednak emocjonalnie i uczuciowo będzie mało zaangazowany. Bardziej może próbować podsysać takie pozytywne emocje i uczucia u Pani (7 kielichów), on sam we wnętrzu będzie chłodny czego może nie pokazywać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 nie zmieni swojego zachowania, nadal będzie chłodny, analityczny, może i sztywny i wpatrzony w to co ma cennego przy sobie(albo chciałby mieć) no i fantazje na ten temat Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2014 Maestro Napisano 2 Stycznia 2014 Wydaje mi się, że pan pójdzie po rozum do głowy i zacznie działać taktycznie, rozważnie...On może próbować opowiadać Ci niestworzone historie, tak trochę bajerować..Ale sądzę, ze słowa nie będą poparte czynami... Cytuj
gucio19 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 niestety też jestem zdania, że pan owszem może próbować ( chyba ze ten paz oznacza, ze pan będzie czarował i nic poza tym) ale raczej na słowach się skończy... mało w nim uczuć jakos... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi