aledog1994 Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Hej błagam o pomoc. Co może to oznaczać. A więc od dłuższego czasu co kilka dni, a czasem nawet co noc mam złe sny dotyczące mojego związku, w snach tych mój chłopak nie zachowuje się w porządku wobec mnie np. widzi mnie na ulicy i udaje że się nie znamy, widzę go z inną kobietą, obraża mnie i chce skończyć związek. Ostatnio często się kłócimy, on jest strasznie nerwowy i nic nie można mu powiedzieć bo zaraz wybucha awantura. Kochamy się i jesteśmy razem szczęśliwi ale te kłótnie mnie męczą. Dodatkowo jeszcze te sny. Co to może znaczyć? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Sny mogą oznaczać, że martwisz się z jakiegoś powodu o jego wierność lub uczucia. Być może wpływa to na twoją podejrzliwość na jawie, co z kolei może przekładać się na jego nerwy. Pytanie czemu zaczęłaś martwić się tymi rzeczami? Cytuj
aledog1994 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Tak martwię się o jego wierność, jeżeli chodzi o uczucia to okazuje mi je mówi też że mnie kocha. Martwię się przez te kłótnie, mam obawy że się rozstaniemy. A te sny są bardzo męczące od ok.3 miesięcy śnię coraz częsciej o tym. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Znaczy problem wierności bardzo cię zajmuje, a co wywołało te podejrzenia? Cytuj
aledog1994 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Ma dostęp do mojego telefonu poczty, facebooka. Ostatnio powiedział mi że nie mogę wejśc na jego fb bo się zdenerwuję jak coś tam zobaczę. Wczoraj zobaczyłam że założyc konto na portalu randkowym, twierdzi że tylko po to żeby zobaczyć jak działa ta strona bo bez rejestracji nic nie da się zobaczyć. Jadąc razem samochodem czy idąc gdzies ogląda się za innymi kobietami. Cytuj
aledog1994 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 W dodatku on sam jest chorobliwie zazdrosny o mnie i to trochę dziwne. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 no to faktycznie kiepsko. Oglądaniem się na ulicy bym się nie przejmowała, bo tak ma męski gatunek. Ale ten dostęp do twojego fejsa i poczty jest kłopotliwy. Cóż..w każdym razie sen mówi najwyraźniej o twoich odczuciach wobec niego, ale nie wnosi wiele do tematu, obawiam się Cytuj
Beata39 Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Ja w moim byłym związku też miałam podobne złe sny o moim partnerze, były tam kłótnie. I niestety stało się. Po 6 latach, któregoś wieczoru wyznawał mi miłość i to że nigdy nie zostawi mnie a nastepnego dnia rano stwierdził, że ma inną i możemy zostać przyjaciółmi. Ja wierzę w sny i jeżeli coś się w nich dzieje to w życiu coś na pewno się stanie. Porozmawiaj z nim spokojnie a może dowiesz się o co mu chodzi. Cytuj
aledog1994 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Ale jak mam z nim zacząć porozmawiać zaraz się kłócimy bo on uważa że jest dobrze wszystko a ja histeryzuje. Cytuj
auris81 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Witam Nie dziwie sie,ze masz obawy.Kazdy by mial po takich sygnalach,jakie daje Ci Twoj partner.Nie mnie osadzac,czy jestescie happy,ale dla mnie to tak nie wyglada.Dziwaczne zachowania z jego strony,chec kontroli (po co mu dostep do Twojej poczty i fejsa?).No a z tym portalem randkowym...Kobieto przegiecie na maksa.Na co mu takie informacje,jak dzialaja te portale,skoro ma partnerke?Hello! Co do snu,to rzeczywiscie pokazuje on co sie w Waszym zwiazku dzieje oraz fakt,ze on traktuje Cie chwilami jak obca osobe na ulicy.Nie prognozuje to zbyt dobrze niestety,bo podstawa szczesliwego zwiazku jest szczerosc,zaufanie i szacunek.A ja tu nie widze ani jednej z wymienionych wyzej rzeczy.Ani we snie,ani na podstawie tego co napisalas.Widok ukochanego z inna kobieta moze wskazywac na Twoja zazdrosc (uzasadniona,jak by nie bylo),oraz przestrzegac przed faktyczna zdrada,ktora moze rzeczywiscie zaistniec w przyszlosci. Co by nie bylo,to powiem jeszcze jedynie madra rzecz,jaka mowi moja babcia: JAK TWOJ,TO ZOSTANIE.JAK NIE TWOJ,TO I TAK SOBIE POJDZIE Pozdrawiam cieplutko. Postaraj sie wzmocnic swoja wartosc. Cytuj
Beata39 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Auris ma rację co do portali i zazdrości. Ty dajesz z siebie wszystko a on tylko chce brać. Jeżeli boisz się rozmowy z nim to może przemyśl to wszystko spokojnie i ti ty zrób pierwszy krok. Jeżeli bedzie cię kochał to zrobi wszystko abyś z nim była. A sny to twoje wnetrze, ja je zbagatelizowałam, jak o nich mówiłam to tylko słyszałam "ach ty to masz sny" a one mnie uprzedzały przed złem. Przemyśl wszystko jeszcze raz i pokarz kto tu jest górą. Trzymam kciuki za Ciebie i trzymaj się, kobiety są silne. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi