panna.marta Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Witam, pracuję w roli przedstawicielki handlowej. Czy uda mi sie zrealizować mój zamierzony plan jeśli chodzi o sprzedaż? Ponieważ to mój 1Q w życiu cholernie mi na tym zależy,żeby go zorbić. 1. Czy uda mi sie zrealizować plan? rycerz pucharów, 8 pucharów, rycerz buław dołożone świat XXI -> sprawiedliwość XI coś mi się wydaję,że stanę na głowie,żeby go zrobić,ale mogę napotkać problemy... 2. Jak to będzie wyglądało dla mnie pod względem finansowym? 3 pucharów, 2 denarów, giermek denarów dołożone 3 monet i 9 buław -> słońce XIX lol , widzę ,że się namęczę, ale da to korzyść, wydaje mi się, że będę lekko zawiedziona,że mogłam więcej, ale słońce wszystko wynagradza 3. Co zorbić, żeby osiągnać cel / porada? podczas tasowania wyślizgnęła mi się królowa buław moc VIII, 8 buław, 2 mieczy dołożone rydwan VII -> cesarzowa III muszę być odważna i konsekwentna, działać szybko i pewnie nie wiem co ma tu znaczyć rydwan,ale może szukać gdzieś dalej, gdzieś indzie niż to o czym myśle? A Cesarzowa? Dziękuję z góry za porady!!! Cytuj
Farfalla209 Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 1. Czy uda mi sie zrealizować plan? rycerz pucharów, 8 pucharów, rycerz buław dołożone świat XXI -> sprawiedliwość XI łatwo nie będzie i konkurencja jest spora, ale ostatecznie wynik będzie sprawiedliwy i adekwatny do włożonego wysiłku 2. Jak to będzie wyglądało dla mnie pod względem finansowym? 3 pucharów, 2 denarów, giermek denarów dołożone 3 monet i 9 buław -> słońce XIX Kokosów na razie nie będzie, ale dobry start i później będzie coraz lepiej, powinnaś być zadowolona 3. Co zorbić, żeby osiągnać cel / porada? podczas tasowania wyślizgnęła mi się królowa buław moc VIII, 8 buław, 2 mieczy dołożone rydwan VII -> cesarzowa III Działaj, działaj i jeszcze raz działaj . Myślę, że to dobry pomysł z tym rydwanem by szukać troszkę dalej, a Cesarzowa to wg mnie urok osobisty i uprzejmość, sympatyczność wobec klientów Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj
gucio19 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Witam, pracuję w roli przedstawicielki handlowej. Czy uda mi sie zrealizować mój zamierzony plan jeśli chodzi o sprzedaż? Ponieważ to mój 1Q w życiu cholernie mi na tym zależy,żeby go zorbić. 1. Czy uda mi sie zrealizować plan? rycerz pucharów, 8 pucharów, rycerz buław dołożone świat XXI -> sprawiedliwość XI coś mi się wydaję,że stanę na głowie,żeby go zrobić,ale mogę napotkać problemy... Może być ciężko, ale masz szansę. tylko musisz być aktywna, wykazac się 2. Jak to będzie wyglądało dla mnie pod względem finansowym? 3 pucharów, 2 denarów, giermek denarów dołożone 3 monet i 9 buław -> słońce XIX z czasem będzie coraz lepiej:) lol , widzę ,że się namęczę, ale da to korzyść, wydaje mi się, że będę lekko zawiedziona,że mogłam więcej, ale słońce wszystko wynagradza 3. Co zorbić, żeby osiągnać cel / porada? podczas tasowania wyślizgnęła mi się królowa buław moc VIII, 8 buław, 2 mieczy dołożone rydwan VII -> cesarzowa III uzyc swojego wdzięku jak to krolowa bulaw:) musisz pokazac się od energicznej strony, wybic się ponad wszystkich,wniesc powiew swiezosci. Nie zniechęcać się, tylko działać. Wyglad ma tu istotne znaczenie, powinnas wzbudzac sympatię swoja postawa,wygladem.. muszę być odważna i konsekwentna, działać szybko i pewnie nie wiem co ma tu znaczyć rydwan,ale może szukać gdzieś dalej, gdzieś indzie niż to o czym myśle? A Cesarzowa? Dziękuję z góry za porady!!! Zycze powodzenia!! Cytuj
panna.marta Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 dzięki za wpisy, może ktoś jeszcze? Odpowiedź dam w połowie miesiąca, bo już w zasadzie niedługo będzie rozliczenie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 1. Czy uda mi sie zrealizować plan? rycerz pucharów, 8 pucharów, rycerz buław dołożone świat XXI -> sprawiedliwość XI częściowo sie uda, ale napotkasz jakieś trudności być może w samej sobie i niepewności, ale udać sie powinno ostatecznie 2. Jak to będzie wyglądało dla mnie pod względem finansowym? 3 pucharów, 2 denarów, giermek denarów dołożone 3 monet i 9 buław -> słońce XIX z początku nie bedzie dużo pieniążków, dopiero po jakimś czasie,może nawet maksymalnie do roku trzeba będzie liczyć sie z pokrywaniem sie kosztów, wydatkówna rzecz tego planu, warto wcześniej wziąć pod uwagę gorszy wariant by sie później nie rozczarować. 3. Co zorbić, żeby osiągnać cel / porada? podczas tasowania wyślizgnęła mi się królowa buław moc VIII, 8 buław, 2 mieczy dołożone rydwan VII -> cesarzowa III byc silną, założyć gorszy wariant powodznia i ostro działać wykorzystując swą siłę i hart. Powodzenia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Uda Ci się jeżeli przełamiesz swoje wewnętrzne bariery i zahamowania. Będziesz musiała uporać się sama z sobą a wszystko pójdzie jak z płatka jeżeli bardziej się otworzysz..moze na jakies inne formy sprzedaży?Byc jeszcze bardziej otwarta i nie zniechęcać się mimo napotkanych trudności lub zniechęcenia. Dochód może być fajny i okaże się ,że warto było się natrudzić:* Cytuj
panna.marta Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 dziękuję za wpisy. Pieniążki będą nie duże,bo mam mały plan ws do koleżanek i kolegów,ale strasznie chciałabym, żeby się udało! Dziękuję Wam za wpisy :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi