SacralNirvana Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Rozklad zawsze bardzo pieknie sprawdza mi sie. Poprosze wiec Kochani o pomoc w interpretacji. Sama popatrze teraz po rozkladach i pointerprece, co sie da. Jakby tu opisac pokrotce moja obecna sytuacje, aby ulatwic Wam interpretacje, osobom, ktore byc moze nie sa zaznajomione z nia. Wiec tak. W trakcie rozwode sie, sa dzieci. Dodatkowo ostatnio przezylam powazny zawod milosny. Dalej. Praca jest. No to tak pokrotce. I rozklad Co ucieszy i wzbogaci: - XIII Smierc + 3 Kielichow, Krol Monet ---> I Mag, HB XVI Wieza i VII Rydwan Podejrzewam, ze moze tu chodzic o sprawy rozwodowe w tej Smierci. 3 Kielichow to moje 3 corki. Krol Monet, pytanie - czy mezczyzna konkretny? Moze pokazac sie maz, ktory pomimo rozwodu bedzie zaagnazowany w kontakt z dziecmi (ostatnio sie sporo angazuje mimo wszystko). Lub cos jeszcze innego, ktos inny. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - Rycerz Mieczy + XII Wisielec, As Mieczy ---> XX Sad, HB XIII Smierc i IV Cesarz Doprowadzac sprawy do konca. Powiedzialabym, wyjasniac uparcie wszelkie niejasnosci. Nie pozwolic siebie czarowac i motac wokol palca. Cos tu widac musi umrzec w jednej formie, zeby moc odrodzic sie w innej, nowej. ___ Na co wplywu miec nie bede: - 6 Kielichow + Paz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB VI Kochankowie Ze powoli zaczne odzywac i odezwal sie pragnienia i uczucia, a moze potrzeba uczuc, jak to bylo kiedys, w przeszlosci. Moge stac sie bardziej spontaniczna i wrazliwsza. ___ Co zmienic moge: 5 Bulaw + X kolo Fortuny + Rycerz Kielichow ---> VI Kochankowie, HB XV Diabel i VI Kochankowie Zaprzestac szarpac sie i klocic a podejsc do pewnych spraw z dystansem, ale i wyczuciem. Zmienc swoje podejscie do pewnych spraw. Kierowac sie bardziej serce. Przestac widziec wszedzie diabla. ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): Krolowa Monet + 4 Kielichow, 8 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Z jednej strony zadowolenie jako Krolowa Monet, z drugiej potrzebe takiego dzialania. Trzeba bedzie tu pare spraw rozwazyc, co tam bedzie mozliwe i pare spraw inaczej ukierunkowac. ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: (wypadla XVI Wieza) 9 Mieczy + 2 Monet + II Kaplanka ---> XVII Gwiazda, HB XI Moc i II Kaplanka Tu widac powolna zmiane. Z takiego samobiczowania sie i tesknoty za uczuciem, poczuciem porazki, do spokoju i swiadomosci, ze wszystko w swoim czasie. Zle nie bedzie, bo widac, ze w tym czasie zaczne dochodzic do siebie. ___ Rada kart: - IV Cesarz + 8 Monet, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Ciekawe. Tu poweidzialabym, ze konkretnie ukierunkowac sie na dzialania. Planowac, podejmowac decyzje, zakasac rekawy. A i przede wszystkim najpierw dojsc w glebi siebie do tego, co dla mnie wazne jest. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Co ucieszy i wzbogaci: XIII Smierc + 3 Kielichow, Krol Monet ---> I Mag, HB XVI Wieza i VII Rydwan ucieszyć może nowa znajomość jakimś mężczyzną, albo inaczej, zakończenie relacji z pewnym mezczyzną mogło Cię wzbogacić wewnętrznie. Często mówi sie, że cierpienie uszlachetnia to po sobie widzę, że to prawda, widocznie coś trzeba było zrozumieć, zmienić w osobowości czy podejściu do relacjii tak się stało poprzez ostatnie wydarzenie, które duchowo wzbogaciło. Co trzymac jak najblizej siebie: Rycerz Mieczy + XII Wisielec, As Mieczy ---> XX Sad, HB XIII Smierc i IV Cesarz jak najbliżej siebie trzymać własne interesy, własne Ja i skupiać się na sobie i tym co ważna dla Ciebie, nie innych. Żyj dla siebie i własne szczęścia, czerp z życia ile będziesz w stanie, nikt (ani Ty sama) nie powinni obdzierać Cię z własnych pragnień i wyrzekania się ich. Przeczekaj okres zastoju i do dzieła odważnie. Na co wplywu miec nie bede: 6 Kielichow + Paz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB VI Kochankowie nie będziesz mieć wpływu na własne mysli sentymentalne i wspominanie miłych chwil, jakie doznawałaś. Będzie Cię bralo na myslenie i z entuzjazmem będizesz wracać to przeszłości myslanie i sercem. A może dzieci będą Ci o niej przypominać, bedziesz dla nich troskliwa i czuła. Co zmienic moge: 5 Bulaw + X kolo Fortuny + Rycerz Kielichow ---> VI Kochankowie, HB XV Diabel i VI Kochankowie możesz zmienić swój los w kwestii uczuciowej bo pojawi sie okazja i szansa na to by zakochać albo zauroczyć sie w kimś. Ogolnie mam wrażenie, że czeka Cię związek jeszcze, w którym będziesz zakochana i fizyczna bliskość bęzie odgrywac ważną rolę. Fajny namiętny związek, ale to w przyszłości:) Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): Krolowa Monet + 4 Kielichow, 8 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XII Wisielec i III Cesarzowa osiągniesz stabilizacje zawodową, poczujesz się pewnie w życiu codziennym postanowisz skupic się na zmianie trybu życia bo siła odśrodkowa będzie Cię wypychać z marazmu i zastoju. Nie bedziesz w stanie w długo trwać w takiej nudzie. I to zapewne Cię może zaskoczyć wraz z własnmi dzialaniami i odwagą w pewnych kwestiach. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: (wypadla XVI Wieza) 9 Mieczy + 2 Monet + II Kaplanka ---> XVII Gwiazda, HB XI Moc i II Kaplanka początkowo będziesz przezywać jeszcze to co się wydarzyło, ale to minie i skupisz sie na sobie zaczynając na nowo mysleć pozytywnie;) Rada kart: - IV Cesarz + 8 Monet, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita bądź stanowcza wobec samej siebie, nie pozwól by ktoś wybił Cię z rytmu i pragnień serca tych,ktore w sobie nosisz. Nie zarzucaj sobie niczego, po prostu nadal niezmiennie staraj się uzyskać od życia to czego potrzebuje Twoje serce i Ty sama. Dąż niestrudzenie oddzielajac plewy od ziarna. Tylko uważnie patrz by dostrzec ziarno Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Co ucieszy i wzbogaci: - XIII Smierc + 3 Kielichow, Krol Monet ---> I Mag, HB XVI Wieza i VII Rydwan Podejrzewam, ze moze tu chodzic o sprawy rozwodowe w tej Smierci. 3 Kielichow to moje 3 corki. Krol Monet, pytanie - czy mezczyzna konkretny? Moze pokazac sie maz, ktory pomimo rozwodu bedzie zaagnazowany w kontakt z dziecmi (ostatnio sie sporo angazuje mimo wszystko). Lub cos jeszcze innego, ktos inny. Według mnie facet który Cie zawiódł..będzie chciał odbudować relacje badz chcoiaz na prawić w jakiś sposób to co Ci wyrządził.. On sobie teraz przerabia w sobie to co zrobił.. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - Rycerz Mieczy + XII Wisielec, As Mieczy ---> XX Sad, HB XIII Smierc i IV Cesarz Doprowadzac sprawy do konca. Powiedzialabym, wyjasniac uparcie wszelkie niejasnosci. Nie pozwolic siebie czarowac i motac wokol palca. Cos tu widac musi umrzec w jednej formie, zeby moc odrodzic sie w innej, nowej. Trzymaj blisko swoje nastawienie do Pana i postanowienie.. a co niech sie troche natrudzi w tym naprawianiu..a dume niech schowie do kieszeni... ___ Na co wplywu miec nie bede: - 6 Kielichow + Paz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB VI Kochankowie Ze powoli zaczne odzywac i odezwal sie pragnienia i uczucia, a moze potrzeba uczuc, jak to bylo kiedys, w przeszlosci. Moge stac sie bardziej spontaniczna i wrazliwsza. Na jakąs wiadomość własnie dotyczącą tego co Was łączyło..Być może w jakiś sposób będzie próbował zwalić wine na Ciebie(KOLO,KOCHANKOWIE) ___ Co zmienic moge: 5 Bulaw + X kolo Fortuny + Rycerz Kielichow ---> VI Kochankowie, HB XV Diabel i VI Kochankowie Zaprzestac szarpac sie i klocic a podejsc do pewnych spraw z dystansem, ale i wyczuciem. Zmienc swoje podejscie do pewnych spraw. Kierowac sie bardziej serce. Przestac widziec wszedzie diabla. Możesz przestać ciagle miotać się sama w sobie którą drogą podążać, pewne rzeczy po prostu sie wydarzaja(Koło) i nie mamy na to wpływu..mamy jedynie wpływ na to jak emocjonalnie je przyjmiemy i jaki kierunek obierzemy(rycerz kielichów)-Podsumowanie- Życie to ciagła sztuka wyborów i walki z naszymi ograniczeniami. Człowiek posiada wolną wolę i różdzkę w dłoni w postaci własnych decyzji którymi kierujemy los. Wystarczy zrobić coś 1 sekundę póżniej i wszystko w okół zmienia swój kształt. ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): Krolowa Monet + 4 Kielichow, 8 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Z jednej strony zadowolenie jako Krolowa Monet, z drugiej potrzebe takiego dzialania. Trzeba bedzie tu pare spraw rozwazyc, co tam bedzie mozliwe i pare spraw inaczej ukierunkowac.- Wydaje mi się,że może nastąpić okres w którym przestaniesz oglądać się za siebie..Spojrzysz na to co teraz masz-Tu i teraz. W stosunku do przeszłości dokonasz rozrachunku i pójdziesz na przód... ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: (wypadla XVI Wieza) 9 Mieczy + 2 Monet + II Kaplanka ---> XVII Gwiazda, HB XI Moc i II Kaplanka Tu widac powolna zmiane. Z takiego samobiczowania sie i tesknoty za uczuciem, poczuciem porazki, do spokoju i swiadomosci, ze wszystko w swoim czasie. Zle nie bedzie, bo widac, ze w tym czasie zaczne dochodzic do siebie. Będziesz rozwalona trochę w środku. Postanowisz porzucić te rozterki które powodują smutek..Być może zonglujesz wieloma piłeczkami(wspomnieniami) które powodują u Ciebie rozbicie(Wieza,9 mieczy)Wewnetrze(kapłanka)czujesz niepokój..Będzie dobrze,tylko uporządkuj swoje wnetrze.. ___ Rada kart: - IV Cesarz + 8 Monet, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Ciekawe. Tu poweidzialabym, ze konkretnie ukierunkowac sie na dzialania. Planowac, podejmowac decyzje, zakasac rekawy. A i przede wszystkim najpierw dojsc w glebi siebie do tego, co dla mnie wazne jest. Skup się na pracy...szanuj swoje zdanie..pracuj nad sobą,nad podejmowaniem wywazonych i zgodnych z twoim sercem decyzji. Pracuj nad relacjami z różnymi ludzki,ale nie zniechecaj się również szybko dlatego,że jestesmy tylko ludzmi..Każdy posiada w sobie tajemnice(KSiezyc) i swoja drugą twarz która nie zawsze podoba się innemu czlowiekowi czy np nam inny człowiek gdy sie o czyms dowiadujemy..Spójrz w głąb siebie,szanuj swoje wypracowane wartości,ale nie izoluj sie od społeczeństwa.. Sacralu zapraszam również do mnie:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 Dziekuje Kochane... Daffne GTI - zajrze pozniej troche i do Ciebie. Dzieci jeszcze do spania musze pogonic. Ale DZIEKUJE serdecznie za Wasze piekne interpretacje. Co do Pana, ktory zawiodl to troche skomplikowane jest. Mysle, ze to juz umarlo. A rozwalona jestem teraz, i to na maksa. Wiec mam nadzieje z tego wyjsc. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) I tu pierwsze, co ucieszy, co wzbogaci... reaktywowala sie znajomosc, ktora myslalam, ze umarla Smiercia... juz calkowita. Z Krolem Monet wlasnie. Znajomosc idzie jednak na zupelnie nowych, jasno orkeslionych zasadach. Do tej pory bylo takie nie wiadomo co, teraz jest to znajomosc stricte kolezenska. Co zle nie jest, bo pozwala patrzec jednoczesnie dalej, czerpiac pozytek nadal z tej znajomosci. GTI. Juz patrze. Wczesniej nie mialam jak. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez SacralNirvana Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Weryfikuje kochani Co ucieszy i wzbogaci: - XIII Smierc + 3 Kielichow, Krol Monet ---> I Mag, HB XVI Wieza i VII RydwanPodejrzewam, ze moze tu chodzic o sprawy rozwodowe w tej Smierci. 3 Kielichow to moje 3 corki. Krol Monet, pytanie - czy mezczyzna konkretny? Moze pokazac sie maz, ktory pomimo rozwodu bedzie zaagnazowany w kontakt z dziecmi (ostatnio sie sporo angazuje mimo wszystko). Lub cos jeszcze innego, ktos inny. Tak, sprawy rozwodowe ruszyly ostro do przodu. Na 7. maja pierwszy termin w sadzie. I fakt, ze M. bardziej zaangazowany w opieke nad dziecmi. Takze to sie tu pokazalo. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - Rycerz Mieczy + XII Wisielec, As Mieczy ---> XX Sad, HB XIII Smierc i IV CesarzDoprowadzac sprawy do konca. Powiedzialabym, wyjasniac uparcie wszelkie niejasnosci. Nie pozwolic siebie czarowac i motac wokol palca. Cos tu widac musi umrzec w jednej formie, zeby moc odrodzic sie w innej, nowej. Tak, tu duzo niejasnosci sie nagromadzilo i wiele trzeba bylo spraw wyjasniac. Poszlo latwiej niz myslalam, ale trzeba bylo to ciachnac od razu. ___ Na co wplywu miec nie bede: - 6 Kielichow + Paz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB VI KochankowieZe powoli zaczne odzywac i odezwal sie pragnienia i uczucia, a moze potrzeba uczuc, jak to bylo kiedys, w przeszlosci. Moge stac sie bardziej spontaniczna i wrazliwsza. Tak, ze zaczelam sie uwalniac z pet przeszlosci i tu pojawila sie tez potrzeba uczuc i bliskosci. Co jest bardzo ok. ___ Co zmienic moge: 5 Bulaw + X kolo Fortuny + Rycerz Kielichow ---> VI Kochankowie, HB XV Diabel i VI KochankowieZaprzestac szarpac sie i klocic a podejsc do pewnych spraw z dystansem, ale i wyczuciem. Zmienc swoje podejscie do pewnych spraw. Kierowac sie bardziej serce. Przestac widziec wszedzie diabla. Przestac sie spinac. Dac sobie zwyczajnie na luz. I pozwolic sie dziac. ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): Krolowa Monet + 4 Kielichow, 8 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XII Wisielec i III CesarzowaZ jednej strony zadowolenie jako Krolowa Monet, z drugiej potrzebe takiego dzialania. Trzeba bedzie tu pare spraw rozwazyc, co tam bedzie mozliwe i pare spraw inaczej ukierunkowac. Spokoj przede wszystkim. Moje dzialania wprowadzily duzo spokoju do mojego zycia i takiej pewnosci. Teraz siedze sobie w swieta i mam takie poczucie, ze nie musze pedzic nigdzie dalej. Co w sumie ze zlamana noga tez byloby srednio mozliwe. ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: (wypadla XVI Wieza) 9 Mieczy + 2 Monet + II Kaplanka ---> XVII Gwiazda, HB XI Moc i II KaplankaTu widac powolna zmiane. Z takiego samobiczowania sie i tesknoty za uczuciem, poczuciem porazki, do spokoju i swiadomosci, ze wszystko w swoim czasie. Zle nie bedzie, bo widac, ze w tym czasie zaczne dochodzic do siebie. Duzo zamartwiania sie bylo. W koncu wyluzowalam bardzo. Czas dla mnie. Uzdrawianie i powolne konczenie spraw, ktore zakonczenia wymagaja. Czyli wyjscie troche dalej niz do tej pory. ___ Rada kart: - IV Cesarz + 8 Monet, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaCiekawe. Tu poweidzialabym, ze konkretnie ukierunkowac sie na dzialania. Planowac, podejmowac decyzje, zakasac rekawy. A i przede wszystkim najpierw dojsc w glebi siebie do tego, co dla mnie wazne jest. Dzialac, przestac wahac sie. Nie bac sie nieznanego. Dziekuje ogromnie kochanie za piekne interpretacje... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi