london63 Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 czym sie zakoncza moje starania o znalezienie pracy w ciagu pol roku slonce, kolo fortuny, rycerz bulaw powinnam znaleźć jakie bedzie moje zadowolenie z tej pracy 10 denarow, 7 bulaw, 4 miecze Ogólnie to cięzko jakoś mi się interpretuje karty na prace, 10 denarów to fajna stabilizacja materialna tylko, co to 7bulaw i 4 mieczy? Moze nie bede sie dogadywac z ludzmi (7b) i bede zmeczona bardzo, duzo odpoczynku bede potrzebowac(4mieczy) pomoccyyy! Cytuj
gucio19 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 1.znajdziesz na 100% 2.raczej nadmiar obowiązków i z tego powodu ograniczone zycie osobiste[?] 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 w ciągu 6 miesięcy powinno sie coś trafić, wg kart mieizy 4- 6 miesiącem może wpaść Ci praca. Nie będziesz zadowolona jakoś bardzo, ale ucieszysz się,że jest i że kasa będzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 nie jestem pewna czy znajdziesz, ale jak już to się stanie, to powinnaś poczuć spełnienie, będziesz musiała trochę w niej powalczyć, douczyć się czegoś, ale później opadną emocje, będziesz mogła spać spokojnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi