Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Stary znajomy, obecnie brak kontaktu, chociaż jak do niego ostatnio pisałam, zawsze dostawałam odpowiedź miłą i w ekspresowym tempie. Sama nie wiem, dlaczego dłużej nie rozmawiamy. Powód zerwania kontaktu? V Kapłan - zbyt zbieżne poglądy w niektórych sprawach, inne rzeczy są ważniejsze, wpływ bliskich osób, może ktoś trzeci włożył w to swoje dwa grosze? Zobowiązania wobec kogoś, czegoś, nauka na pierwszym miejscu, zdobywanie wiedzy i doświadczenia także Sytuacja obecnie? 3 puchary, XII Wisielec - cieszenie się z tego, co jest teraz, zastój w relacji, ale ogólnie pozytywna aura Przyszłość do kilku miesięcy? 3 buławy, 4 denary, 6 buław - przez jakiś czas może być rozważanie decyzji o ponownym odzewie, ale na tym się skończy, dopiero po dłuższym czasie odnowimy znajomość i to ta druga osoba wykaże się inicjatywą Okoliczności spotkania? 9 pucharów, 3 denary - miejsce związane z pracą, może biblioteka, pierwsze co pomyślałam po zobaczeniu tych kart to bar, więc może coś w tym rodzaju(jakaś dyskoteka np.), uczelnia, na spotkaniu przez wspólnych znajomych Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Powód zerwania kontaktu? V Kapłan myslę, że w sposób naturalny wasze drogi sie rozjechały...krok po kroku coraz mniejsza dbalośc o relacje i tak to zanikała po wkroczzeniu obojętności. Sytuacja obecnie? 3 puchary, XII Wisielec obecnie widać, że jest nastawiony na lużne miłe relacje, ceni sobie relacje z ludźmi i mysli ciepło o Tobie, ale nic nie robi bo sie powstrzymuje. Przyszłość do kilku miesięcy? 3 buławy, 4 denary, 6 buław->Mag odezwie sie do Ciebie nie raz, troszkę zazdrość nim może pokierować i chęć posiadania...niestety wyczuwam tu zaborczość nawet jeśli nie jesteś z owym panem i gdy ktoś się zakręci obok Ciebie Pan może wyskoczyc jak Filip z konopii i próbować Cię zdobywać by nie miał Cię nikt, albo on sam na własnych zasadach. Troszkę to takie jak pies ogrodnika: sam nie weźmie - innemu nie da. Nie ładne to, w każdym razie będzie to pierwszym impulsem i spowoduje to intensywne próby i zabiegania wobec Ciebie/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Daffne, masz sporo racji w tym co piszesz. Liczę, że ciepło o mnie myśli, jeszcze się ani razu nie pokłóciliśmy się. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Daffne, masz sporo racji w tym co piszesz. Liczę, że ciepło o mnie myśli, jeszcze się ani razu nie pokłóciliśmy się. bardzo się cieszę, jeśli z częstym kontaktem się nie kłócicie to tylko pogratulować dopasowania )) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 początek - dobrze, świetne porozumienie, brak kłótni koniec - gdzie on jest? raz na jakiś czas napisałam, on ładnie odpisał i tyle...teraz znowu grobowa cisza... A co myślisz o 9 pucharów + 3 denary jako okoliczności spotkania? Masz jakiś pomysł? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 hmm w plenerze się gdzieś spotkacie wśród ludzi,ktorzy będą nieopodal, ale nie będzie to chyba miejsce publiczne do końca,w każdym razie będziecie mieć w tym miejscu nieco prywatności na rozmowe i wymianę czułości . Sama jestem ciekawa co to za miejsce hehe Może własne mieszkanie w bloku albo jakaś restauracja, gdzie ludzie są ale ma sie dozę prywatności. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2014 Maestro Napisano 4 Stycznia 2014 Powód zerwania kontaktu? V Kapłan - możliwe, że jakieś ważne obowiązki, sprawy Sytuacja obecnie? 3 puchary, XII Wisielec - może bawi się w czasie karnawału, może ma kogoś od dawna, widać w każdym razie jakiś zastój Przyszłość do kilku miesięcy? 3 buławy, 4 denary, 6 buław - myślę,ze za jakiś czas, jeszcze w znaku Koziorozca pojawi się kontakt i będziesz zadowolona z tego Okoliczności spotkania? 9 pucharów, 3 denary - myślę, ze jakas knajpa, jakas kawiarnia czy coś w tym stylu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 a dlaczego w znaku Koziorożca? Chodzi o denary? Czytałam też, że buławy to dni i wiosna, a monety to miesiące/lata oraz zima, chociaż z tą ostatnią porą roku bardziej mi się kojarzą miecze Dziękuję bardzo dziewczyny Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2014 Maestro Napisano 4 Stycznia 2014 a dlaczego w znaku Koziorożca? Chodzi o denary? Czytałam też, że buławy to dni i wiosna, a monety to miesiące/lata oraz zima, chociaż z tą ostatnią porą roku bardziej mi się kojarzą miecze Dziękuję bardzo dziewczyny Ja tak odczytuje czas i przyznam, że kilka razy mi się sprawdziło, jak będzie u Ciebie zobaczymy:) Ale mnie sama to ciekawi. W kazdym razie do 20 stycznia jesteśmy w Koziorożcu jakby co, więc kontakt wg mnie na dniach:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Brzmi bardzo optymistycznie, oby się sprawdziło :mrgreen: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 dobra, przełamałam się i odezwałam się do niego. Posłałam mu wiadomość, na którą odpisał bardzo szybko i aż się ciepło zrobiło. Spytałam później kart, co poczuł i nie wyszło tak źle: III Cesarzowa+2 puchary. A co zamierza teraz zrobić? 5 mieczy, XIX Słońce, 0 Głupiec <--- nie musicie tego interpretować, tak tylko podałam jako ciekawostkę. Myślę, że bardzo się ucieszył, przeszłość została pogrzebana i z nowym rokiem rozpoczniemy nowy, może i lepszy, rozdział. Wydaje mi się, że właśnie wkroczyliśmy w 3 buławy, teraz przebrnąć przez te ciężkie 4 denarki i wejść w piękne 6 buław |I faktycznie, jest do mnie przyjaźnie nastawiony Dzięki dziewczyny Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 4 denary za nami wreszcie 6 buław! Dzięki wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi