Gość bakea Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy: SŁONCE - osoba pogodna i wesoła korzysta z życia i często jest pozytywnie nastawiona do świata:) 2. Moj stosunek do niego: KAPLANKA - hm nie do konca moge rozgryzc tego człowieka, jest dla mnie zagadka i nie rozumiem czasami jego zachowania... 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas RYCEK KIELICHOW - chyba uczuciowo podchodzi w sensie przyjazni.. lubi mnie 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas: 6 KIELICHOW- wspomina to co juz bylo ? 5. Przeszłość relacji, znajomości 4 DENAROW- ograniczony jest kontakt... 6. Najbliższa przyszłość PAZIK PALEK- chyba bedzie duzo rozmow i wiadomosci... 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa DIABEL- ups .. co tu mówic.. toc erotyka i pociag mocny :26: 8. Wpływ innych osób PUSTELNIK - inne osoby sie nie wtryniaja w nasza znajomosc 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 6MIECZY GŁUPIEC 5 KIELICHOW - hm chyba ta osoba obawia sie wejsc w cos wiecej z powodu leku i strachu przed zranieniem ? 10. Dalsza przyszłość: 7 KIEICHOW 5 MIECZY 8 PAŁEK 8 MIECZY CESARZ... a tu takie chyba zwodzenie ... niezdecydowanie ... niby by sie chcialo ale cos blokuje... Pomozecie? Edytowane 3 Stycznia 2014 przez bakea Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 1. Rys osoby, o którą pytamy: SŁONCE - Osoba która rzuca się w oczy ,charyzmatyczna acz kolwiek nie zapomiinajmy o cieniach słońca..bywa,ze usuwa się z pola widzenia... 2. Moj stosunek do niego: KAPLANKA - według mnie to mrozisz jakby swoje uczucia,próbujesz nad tym panować..albo zaglądasz w swoje zakamarki i próbujesz ten swój stosunek przerobić,hm.. 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas RYCEK KIELICHOW - rycerz kielichów to dla mnie taki wajabongo..rozchwiany..przychodzi ,oferuje wiele a nie wiadomo za ile zniknie z oczu.. 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas: 6 KIELICHOW- albo wspomina Was z przeszłości albo błądzi w innej przeszłości..nieswiadomie,ze to okazuje.. 5. Przeszłość relacji, znajomości 4 DENAROW- Według mnie 4 denarów okazuje handlowca który przychodzi do nas i oferuje zakup w tak zwanej swietnej promocji..a co sie okazuje.. promocja nie zawsze jest promocją.. handlarz zawsze oczekuje jakiegoś zysku .. 6. Najbliższa przyszłość PAZIK PALEK- Pazik dla mnie pokazuje wiele emocji i jeszcze dużej nauki opanowania w tej relacji.. 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa DIABEL-pociag jest..ale są i również bllokady w tym Panu z którymi ciezko mu sie zmierzyc..Karta Diabła zawsze symbozuje dla mnie najwieksze ludzkie słabości,te najbardziej bolesne..i choć klatka jest tak na prawdę do wolnosci otwarta cięzko nam wyjść poza nią..ku nowemu..co nas czeka.. 8. Wpływ innych osób PUSTELNIK - nikt sie nie miesza.. 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 6MIECZY GŁUPIEC 5 KIELICHOW - Boi sie pomyłki..ze przepłynie styks a nowa droga okaże sie pomyłką i sie nie pozbiera? 10. Dalsza przyszłość: 7 KIEICHOW 5 MIECZY 8 PAEK 8 MIECZY CESARZ-Panu cięzko będzie się zdecydować na jakiekolwiek kroki i pozostanie zamkniety ...nadal bedzie tkwił poblokowany w swoim wnetrzu..trzymajacy sie swojego zdania i poukładanego zycia.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Też myślę, że to osoba pogodna, podchodząca z optymizmem do życia, umiejąca się cieszyć z małych rzeczy, czasami może przypominać dziecko. Ty natomiast, chciałabyś wejść tej osobie do głowy, rozgryźć co ma w środku, co czuje i myśli. Jest przyjaźnie nastawiony, chętny na kontakty, lubi korzystać z okazji. Nieświadomie ma do Ciebie dużo ciepłych uczuć. Wymieniliście się prezentami? Też też karta podarunków, może coś kiedyś od niego dostałaś, radę, podwózkę lub w drugą stronę. W przeszłości było dużo ograniczeń, trzymania się tego co jest, strach przed nowym, oszczędność w uczuciach, czynach i słowach. W najbliższym czasie powinien nastąpić kontakt. Może to on wyjdzie z propozycją? O tak, Diabeł w tym przypadku to Duże podniecenie seksualne, chęć zdobycia, rozkosz i wszystko co przyjemne i niedozwolone na dany moment Nikt się do Was nie wtrąca On się boi, że rozpocznie się coś nowego, przez co może nie być do końca szczęśliwy, boi się zranienia, niepowodzenia. W ostateczności tylko koleżeństwo albo brak kontaktu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi