dolar12 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 witam wszystkich. Ostatnio coraz częściej zaczynam miewać bardzo dziwne sny. Prosze pomóżcie mi jeden z nich zinterpretować. śniło mi sie że jechałem samochodem do mojej byłej dziewczyny (zostawiła mnie parę dni temu), gdy dotarłem pod jej blok wszedłem do windy ta winda zaczęła jeździć po dziwnych poziomach ja wcisnelem guzik z pietrem 4 a ona raz -1 raz na -p az w końcu zatrzymała sie w połowie pietra i wtedy z niej wyszedłem. znalazlem sie w mieszkaniu byłej i rozmawialismy juz nie pamietam o czym az zauwazylem w innym pokoju jak moj tata podaje szklanke wody mojej mami (moja mama 2 miesiące temu umarła) bardzo sie zaniepokoiłem pobieglem do samochodu i wziąłem uschniętą róże którą dalem bylej i zaczelem sie drzeć że czemu moja mama nic nie je, i nagle znalazlem sie na basenie i zaczelem pływać w jakich zawodach ktore wygralem i sie obudzilem.. Bardzo prosze o jakąś interpretacje bo ostatnio strasznie się męcze psychicznie bo w moim zyciu dosc duzo sie wydażyło. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi