Skocz do zawartości

Co było,co jest,co będzie(relacja)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład dotyczy relacji

Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław- myśli ,ze byłam jedynie jego pragnieniem

Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław- poszłam swoją drogą...

Co było- Paż buław, 8 kielichów-wiele emocji,cięzko było cokolwiek zdecydować..

Co jest-5 kielichów, 8 denarów-jak widać.

Co będzie-As denarów, 9 denarów- o praca...?

Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- chyba musiało coś umrzeć.

Pomózcie.

Dziekuje,.

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość Euterpe
Napisano

W głowie - nadal o Tobie myśli, interesujesz go jako kobieta

W sercu - on może już kogoś mieć i wiąże z tą osobą przyszłość lub jest zamknięty na uczucia, rozważa taką możliwość, ale na razie się wstrzymuje

Co było - było dużo miłych kontaktów, przyjemnych spotkań, zbudowaliście piękną relację, ale jedno z was zrezygnowało z kontynuacji

Co jest - każde z was zabrało się za siebie, jest jeszcze płacz nad rozlanym mlekiem, ale życie biegnie dalej i wy również, skupiacie się na tym co jest teraz

Co będzie - a no może pojawić się szansa na coś trwałego, może połączy was praca, ale tylko koleżeństwo w tym wypadku, no i myślę, że jeszcze pewny rodzaj samotności - na ostatnie karcie osoba jest sama, no i as to też jedynka

Co być musi - musi nastąpić transformacja, odcięcie się, zaznanie spokoju, skupienie na sobie(to też ładnie pokazało 8 denarów), też nie mówienie wszystkiego, mieć swoje tajemnice

Na ostatnie pytanie jednak nie potrafię odpowiedzieć, nic nie przychodzi mi do głowy :(

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław-

- marzy sobie ciepło o uczuciu,jest idealistą i ma jakąś wizje miłości kórej odzwierciedlenia szuka w realu i żadne uczucie może na dłużsżą mete nie wpasowywać sie w ten obrazek.

Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław

- w sercu chłód i emocje. Nie ma tu uczuć.

Co było- Paż buław, 8 kielichów

- był romans, powroty i rozstania i tak w kółko macieju

Co jest-5 kielichów, 8 denarów

- jest rozczarowanie po romansie i przykre mysli różnej maści albo wyrzuty sumieina

Co będzie-As denarów, 9 denarów

- będzie każde szło w swoim kierunku uzyskując na nowo pewność siebie z której romans mógł was obedrzeć

Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- musi ta relacja zamknać się definitywnie i każde powinno ruszyc swoją drogą...

Dlaczego nie potrafi o mnie zapomnieć?

As buław, ŚWIAT,KOŁO,As kielichów,SAD

nie potrafi zapomnieć bo widzi, że wciąż masz do niego słabość i pozwalasz sobie na tą relację, a okazja czyni złodzieja. Jeśli Ty będziesz silna on nie będzie miał powodów do tego by skłaniac sie ku Tobie bo z góry bezie widział, że sie na romans nie piszesz. Także zastanów się czego na ptrawdę chcesz od tej relacji i trwaj w postanowieniu a problem zniknie.

Edytowane przez Daffne
Napisano (edytowane)

Daff właśnie jest zupełnie odwrotnie. Pokazałam mu ,że mogę się odciąć kategorycznie.

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Daff właśnie jest zupełnie odwrotnie. Pokazałam mu ,że mogę się odciąć kategorycznie. To Pan ciagle zabiegał,ale faktem było to,że mną manipulował. Dziekuje:*

Ps. Nie mamy zadnego kontaktu od 4 msc:)

Czyli facet neidojrzały i sam nie widzący czzego chce - duża dzidzia :D heheh

To trzymaj się stanowczo Kochanie by wiedzial,że sie nie złamiesz.

Skoro zabiegał znaczy, że liczy, że się złamiesz, a skoro liczy że się złamiesz oznacza to,że już ulegałaś wcześniej i liczy na to samo,a skoro raz uległaś możesz ulec znów :D Skomplikowane ale psychlogicznie chłopak widać analizuje prawdopodobieństwo i wie, że może Cię złamać pokazując :), Spryciarz

Edytowane przez Daffne
  • Maestro
Napisano

Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław-ma silne pragnienia seksualne,widąć, że facet typowo myslący dla tej plci...

Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław- on uważa, ze jestes zła i niedobra i sie od niego odwróciłas

Co było- Paż buław, 8 kielichów-sporo emocji,ale tu nie było normalnej relacji, tylko niedojrzale zaczepki, ktore rozchwiały Ciebie emocjonalnie

Co jest-5 kielichów, 8 denarów-jest poczucie żalu, że cos poszlo nie tak, że gdyby jeszcze raz zacząć, to może by sie to wszytsko rozegrało inaczej

Co będzie-As denarów, 9 denarów- mozliwe, że będzie jakis kontakt, może spotkanie, ale bardziej na takiej zasadzie, że ktoś tu będzie miał jakis interes

Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- musi byc rezygnacja i zajęcie sie sobą, kapłanka zaleca duzo cierpliwości i pracy nad soba

Kiedys mi wyszło,ze nie potrafi o mnie zapomnieć dlatego zadałam pytanie: Dlaczego nie potrafi o mnie zapomnieć?-As buław, ŚWIAT,KOŁO,As kielichów,SAD--bo go nosi, jest otwarty na zmiany, na kontakt, ale w tej relacji było sporo zawirowań, często niezależnych od Was, widac w tych kartach, że on jeszcze da znać o sobie