GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Rozkład dotyczy relacji Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław- myśli ,ze byłam jedynie jego pragnieniem Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław- poszłam swoją drogą... Co było- Paż buław, 8 kielichów-wiele emocji,cięzko było cokolwiek zdecydować.. Co jest-5 kielichów, 8 denarów-jak widać. Co będzie-As denarów, 9 denarów- o praca...? Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- chyba musiało coś umrzeć. Pomózcie. Dziekuje,. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 W głowie - nadal o Tobie myśli, interesujesz go jako kobieta W sercu - on może już kogoś mieć i wiąże z tą osobą przyszłość lub jest zamknięty na uczucia, rozważa taką możliwość, ale na razie się wstrzymuje Co było - było dużo miłych kontaktów, przyjemnych spotkań, zbudowaliście piękną relację, ale jedno z was zrezygnowało z kontynuacji Co jest - każde z was zabrało się za siebie, jest jeszcze płacz nad rozlanym mlekiem, ale życie biegnie dalej i wy również, skupiacie się na tym co jest teraz Co będzie - a no może pojawić się szansa na coś trwałego, może połączy was praca, ale tylko koleżeństwo w tym wypadku, no i myślę, że jeszcze pewny rodzaj samotności - na ostatnie karcie osoba jest sama, no i as to też jedynka Co być musi - musi nastąpić transformacja, odcięcie się, zaznanie spokoju, skupienie na sobie(to też ładnie pokazało 8 denarów), też nie mówienie wszystkiego, mieć swoje tajemnice Na ostatnie pytanie jednak nie potrafię odpowiedzieć, nic nie przychodzi mi do głowy Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław- - marzy sobie ciepło o uczuciu,jest idealistą i ma jakąś wizje miłości kórej odzwierciedlenia szuka w realu i żadne uczucie może na dłużsżą mete nie wpasowywać sie w ten obrazek. Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław - w sercu chłód i emocje. Nie ma tu uczuć. Co było- Paż buław, 8 kielichów - był romans, powroty i rozstania i tak w kółko macieju Co jest-5 kielichów, 8 denarów - jest rozczarowanie po romansie i przykre mysli różnej maści albo wyrzuty sumieina Co będzie-As denarów, 9 denarów - będzie każde szło w swoim kierunku uzyskując na nowo pewność siebie z której romans mógł was obedrzeć Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- musi ta relacja zamknać się definitywnie i każde powinno ruszyc swoją drogą... Dlaczego nie potrafi o mnie zapomnieć? As buław, ŚWIAT,KOŁO,As kielichów,SAD nie potrafi zapomnieć bo widzi, że wciąż masz do niego słabość i pozwalasz sobie na tą relację, a okazja czyni złodzieja. Jeśli Ty będziesz silna on nie będzie miał powodów do tego by skłaniac sie ku Tobie bo z góry bezie widział, że sie na romans nie piszesz. Także zastanów się czego na ptrawdę chcesz od tej relacji i trwaj w postanowieniu a problem zniknie. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Daffne Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Daff właśnie jest zupełnie odwrotnie. Pokazałam mu ,że mogę się odciąć kategorycznie. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Daff właśnie jest zupełnie odwrotnie. Pokazałam mu ,że mogę się odciąć kategorycznie. To Pan ciagle zabiegał,ale faktem było to,że mną manipulował. Dziekuje:* Ps. Nie mamy zadnego kontaktu od 4 msc:) Czyli facet neidojrzały i sam nie widzący czzego chce - duża dzidzia heheh To trzymaj się stanowczo Kochanie by wiedzial,że sie nie złamiesz. Skoro zabiegał znaczy, że liczy, że się złamiesz, a skoro liczy że się złamiesz oznacza to,że już ulegałaś wcześniej i liczy na to samo,a skoro raz uległaś możesz ulec znów Skomplikowane ale psychlogicznie chłopak widać analizuje prawdopodobieństwo i wie, że może Cię złamać pokazując , Spryciarz Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Daffne Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2014 Maestro Napisano 4 Stycznia 2014 Co w głowie-7 kielichów, Rycerz buław-ma silne pragnienia seksualne,widąć, że facet typowo myslący dla tej plci... Co w sercu-Królowa Mieczy , 3 buław- on uważa, ze jestes zła i niedobra i sie od niego odwróciłas Co było- Paż buław, 8 kielichów-sporo emocji,ale tu nie było normalnej relacji, tylko niedojrzale zaczepki, ktore rozchwiały Ciebie emocjonalnie Co jest-5 kielichów, 8 denarów-jest poczucie żalu, że cos poszlo nie tak, że gdyby jeszcze raz zacząć, to może by sie to wszytsko rozegrało inaczej Co będzie-As denarów, 9 denarów- mozliwe, że będzie jakis kontakt, może spotkanie, ale bardziej na takiej zasadzie, że ktoś tu będzie miał jakis interes Co być musi-SMIERC, 6 mieczy , KAPLANKA- musi byc rezygnacja i zajęcie sie sobą, kapłanka zaleca duzo cierpliwości i pracy nad soba Kiedys mi wyszło,ze nie potrafi o mnie zapomnieć dlatego zadałam pytanie: Dlaczego nie potrafi o mnie zapomnieć?-As buław, ŚWIAT,KOŁO,As kielichów,SAD--bo go nosi, jest otwarty na zmiany, na kontakt, ale w tej relacji było sporo zawirowań, często niezależnych od Was, widac w tych kartach, że on jeszcze da znać o sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi