Skocz do zawartości

cyganie, sms, plaża, martwy astronauta, wir wodny, krzyk "nie"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Miałem dziś bardzo dziwny sen. Nie śni mi się normalnie nic a tutaj dość realistyczny i straszny sen

Zasnąłem i znalazłem się na jakimś osiedlu domków jednorodzinnych. Nie wiedziałem gdzie jestem. Piękna słoneczna pogoda. Przyjechałem rowerem do kogoś i gdy ten do mnie wyszedł (gruby człowiek, młody) zobaczyłem rodzinę cygańską wychodzącą z sąsiedniego domu. Podszedłem do roweru, który stał oparty o studnię i dostałem sms (nie wiem co tam było napisane ani od kogo był). Potem znalazłem się na jakiejś plaży w nocy. Piękna Księżycowa noc i mnóstwo gwiazd. Może było spokojne ale w nim leżało ciało astronauty (mężczyzna młody) i było otoczone taśmą policyjną (żółta i napis police). leżał na plecach z rękami wzdłuż ciała (jak w trumnie) i był do połowy zakryty wodą. Potem zobaczyłem na plaży swoją dziewczynę, która włożyła jedną rękę do spodni (jak kowboj z kciukiem na zewnątrz) i zniknęła. Odwróciłem się w stronę morza a tam obok astronauty pojawiła się kratka ściekowa i zaczęła wciągać morze. Pojawił się spory wir. Zacząłem krzyczeć NIE NIE NIE i się obudziłem. Prawdopodobnie z krzykiem. NIe jestem w stanie jednoznacznie powiedzieć. Byłem bardzo roztrzęsiony. Serce biło bardzo szybko. Taka panika.

NIe wiem czy wystarczająco jasno wszystko opowiedziałem. Szukałem już w różnych sennikach ale nie mogłem do niczego sam dojść. Może jesteście w stanie ten sen jakoś zinterpretować.