Skocz do zawartości

Co ucieszy i wzbogaci od stycznia do końca marca.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: 10 denarów, Królowa denarów, 9 mieczy Wydaje mi się,że nastanie okres stabilizacji ,może poczuję się doceniona i spełniona.. Nie wiem te karty ewidentnie według mnie mówią,że mogę pokonać jakieś ograniczenia i znowu podjąc prace zawodową. Wyglada,że pokonam swoje lęki.

Co trzymac jak najblizej siebie:KOCHANKOWIE,9 kielichów,10 mieczy, 7 denarówPowinnam trzymać jak najbliższej swoją decyzję o trzymaniu się z daleka od pewnego pana i trwać w konsekwencji do samego końca.

Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,RYDWAN, DIABEL:Chyba na to,że czasem pewne rzeczy trudno mi samej przerobić..albo jakieś moje zachowania będą nie za bardzo w porządku..?Tutaj zupełnie nie wiem jak odebrać te karty. Pomożecie?

Co zmienic moge ja:Królowa Mieczy,UMIARKOWANIE,KAPŁAN- Mogę nie do końca pokazywać tego kim tak na prawdę jestem(miekkie serca i dupa tez miekka,dlatego potem boli),zdystansować się do pewnych spraw..Wysłuchać osoby którym jest to potrzebne ale i doradzić..? Mogę sama zdecydować o tym co jest dla mnie ważne a co odciąc.

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):Król Kielichów, Król Denarów, SPRAWIEDLIWOSC- Chyba będę mogła podjąć jakiś wybór który z Panów jest dla mnie ważniejszy..-Wydaje mi się,że kielichowy to jakiś facet który wiele gada i mało robi(ze ktos taki sie pojawi) a Denarowy to mój mąz- stabilny ,trwały,dobry.

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas:7 kielichów, 3 denarów, 3 kielichów- chyba będe miała troche zwichrowany obraz..cięzki do decyzji,ale wydaje mi się,że będę wesoła i zajmę się raczej pracą niż uczuciami

Rada kart: SŁOŃCE, 8 denarów, 4 denarów: Powinnam patrzeć na siebie i na swoje korzysci..Nie wiem ale jakos tak odebrałam te karty. Generalnie powinnam zdecydować co bedzie dla mnie najlepsze.

Zerknie ktoś?

Karty całkiem niezłe..Jak wy je widzicie. Bede wdzieczna. PLIZZZZZZZZZZ.

Gość Daffne
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: 10 denarów, Królowa denarów, 9 mieczy->Cesarzowa

myślę, że pewnej kwestii postawisz na swoim i bez względu na to czy to będzie dla Ciebie dobry wybór wbogaci Cię sam fakt, że postawiłaś na swoim. Ucieszy CIę też może stabilizacja i to co uzyskasz dzięki własnym wysiłkom.

Co trzymac jak najblizej siebie:KOCHANKOWIE,9 kielichów,10 mieczy, 7 denarów

jak najblizej siebie trzymać głos własnego serca, który podpowiada właściwą drogę i daje szczęście, ale także rozum i rozwagę by w całościowym bilansie zrównoważone te siły były przynosiły korzyść dzięki unikaniu skrajności czyli nadmiernej uczuciowości lub zbyt dużej przezorności.

Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,RYDWAN, DIABEL

na brak chęci wobec kogoś i postanowienie, które za sprawą działań Pana może ulec zmianie z jakiegos powodu. Silnie Pan będzie działał w Twoją stronę i sporo to może kosztować rożnych emocji, dlatego staraj sie za wczasu być stanowczą na ile to możliwe, choć wiem sama, że jak coś los przeznaczy to na drodze się rozkraczy i nie uchronimy sie przed tym. Może tak jest tutaj?

Co zmienic moge ja:Królowa Mieczy,UMIARKOWANIE,KAPŁAN

możesz byc stanowcza i jednomyślnie sie odsunąć. Tyle możesz zrobić kierując się własnymi osądami i moralnościa czy zasadami w jake wierzysz.

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):Król Kielichów, Król Denarów, SPRAWIEDLIWOSC

uzyskasz Pana, który z początku będzie miły i czuły wobec Ciebie, ale z czasem nasili swoje dzialania w negatywnym świetle i może próbowac na siłę przeforsować własne poglądy licząc, że się poporządkujesz. Pan dopominający i może mówić Ci co masz robić (obym się mysliła)

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas:7 kielichów, 3 denarów, 3 kielichów

rozbudzone zostane Twoje marzenia, plany, ciepło uczuć, ktore zdecydujesz się zrealizować, ale nie jestem pewna czy akurat z tym panem.

Rada kart: SŁOŃCE, 8 denarów, 4 denarów

ciesz się życiem, ale pamiętaj o róznowadze by nie przesadzić za bardzo w którąś ze stron.

• Maestro
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: 10 denarów, Królowa denarów, 9 mieczy fakt,że poradzisz sobie z lekami i swoimi zmartwieniami,staniesz na nogi,mimo trudnych dni

Co trzymac jak najblizej siebie:KOCHANKOWIE,9 kielichów,10 mieczy, 7 denarów jak najblizej trzymaj swoich bliskich i wszystko co Ci sprawia przyjemność, odetnij sie od rozwijania tego co Ci nie służy

Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,RYDWAN, DIABEL: podejmiesz jednak jakąś decyzję, wg mnie jednak zdecydujesz się na jakies spotkanie z kimś do kogo ciągnie Ciebie jakas chemia

Co zmienic moge ja:Królowa Mieczy,UMIARKOWANIE,KAPŁAN- Możesz się wyciszyć, uspokoić, zająć swoimi sprawami, swoim zyciem

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):Król Kielichów, Król Denarów, SPRAWIEDLIWOSC- wydaje mi się, ze będzie koło Ciebie dwóch panów, a Ty będziesz zmusozna ocenić obiektywnie którego wolisz

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas:7 kielichów, 3 denarów, 3 kielichów- masz sporo marzeń i widąc tu kogos trzeciego i to wyraźnie..

Rada kart: SŁOŃCE, 8 denarów, 4 denarów: zajmij się tym co jest dla Ciebie wazne i cenne, skup na swoich przyjemnościach,pilnuj uczuć, nie angażuj w nic co Cię nie satysfakcjonuje

Napisano

No wiec Kochana, wreszcie mam wiecej czasu, zeby popatrzec.

Co ucieszy i wzbogaci: 10 denarów, Królowa denarów, 9 mieczy---> III Cesarzowa, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Ze Twojej zmartwienia okaza sie byc nieuzasadnione. Okaze sie, ze masz zaplecze porzadne i potencjal, zeby dzialo sie w Twoim zyciu dobrze. Takze wyluzuj, ciesz sie dniem codziennym, bo wszystko sie wyprostuje.

Co trzymac jak najblizej siebie:KOCHANKOWIE,9 kielichów,10 mieczy, 7 denarów---> VIII Sprawiedliwosc, HB V Papiez

Umiejetnosc rozmawiania, takiego konkretnego przede wszystkim. Zajdzie potrzeba, abys wykazala sie determinacja w jakiejs dziedzinie, odrzucila na bok rozne takie odruchy emocjonalne, zbytnia impulsywnosc, podejmowanie decyzji od razu, a na rzecz tego powinas dzialac w sposob przemyslany, madry i byc nastawiona na sluchanie, przy okazji nie tracac z oczu tego, co dla Ciebie wazne. Tu moze chodzic o jakas relacje, ktora potrzebuje czasu, aby sie ustabilizowac i duzo pracy nad nia.

Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,RYDWAN, DIABEL:---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie

Ze pewne sprawy rusza swoim zyciem. Moga sie nawet w pewnym momencie wymknac spod kontroli. Tu wazne, aby kierowac tym, musisz byc czujna, cierpliwa, ufac swojej intuicji i glosowi wewnetrznemu i nie bac sie sluchac swojego serca.

Co zmienic moge ja:Królowa Mieczy,UMIARKOWANIE,KAPŁAN----> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Mozesz przejsc do dzialania. I to nie w taki sposob na sile a bardzo wrecz spokojnie. Jakas wspolpraca z kims to moze byc, gdzie do tej pory z kims trudno sie dogadac czy cos ustalic. Nie dusic, z czasem wszystko sie wyklaruje, tylko dzialac, jezeli widzisz mozliwosci i nic nie odkladac na pozniej.

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):Król Kielichów, Król Denarów, SPRAWIEDLIWOSC- ---> XVI Wieza, HB VIII Sprawiedliwosc

Tu moze Cie czekac jakis powazny wybor, rozmowa. Jakies wyobrazenia na pewien temat runa tutaj. Ale potrzebna jest szczerwosc. Ostatecznie wyjdzie to tylko wszystkim stronom na dobre.

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas:7 kielichów, 3 denarów, 3 kielichów ---> XXI Swiat, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Cos tu sie definitywnie skonczy lub bedzie pachnialo potrzeba wyjscia poza konkretny etap.

Widac tu potrzebe rozwoju czegos, co do tej pory zajmuje Twoje serce. Mozesz miec chwile, gdzie wycofasz sie i zajmiesz soba, ale ogolnie widac tu przejscie ze wzdychania do dzialania.

Rada kart: SŁOŃCE, 8 denarów, 4 denarów:---> VII Rydwan, HB IV Cesarz

Nie poddawac sie, darzyc krok po kroku do celu, ale tez nie liczyc na cud. Wszystko konkretnie planowac i po kolei te plany realizowac. Dzialac, nie wahac sie, nie marnowac sil na niewazne sprawy.

Powodzenia GTI :bukiet:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam,

moze jeszcze ktoś spróbuje swoich sił:) Pozdrawiam