Sniący Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Witam snił mi sie ostatnio taki sen i nie daje on mi spokoju moze mi ktos powiedzec co znaczyło to. Zaczyna sie od tego ze znajduje sie na takim strychu jestem tam siedze na jakimś fotelu i gram sobie na tel brata i nagele podchodzi do mnie tak z 5 chlopa takich dobrze zbudowanych i mi wypada tel oni zaczynaja sie smiac ze mnie ze mam jakis złom (Sony live with wolkmen) wiec mowie do nich zeby mnie zostawili i poszedlem od nich ja nagle jak wstawalem i troche dalej odszedlem to zobaczyłem dziewczyne jak siedzi na jakims łoku przy stole. I ona do mnie powiedziała zebym pokazał swoj telefon wiec podszedłem do niej i usiadłem obok niej i pokazałem jej ten telefon i zaczeliśmy rozmawiac i ona zaraz mi sie spodobała fajnie sie nam rozmawiało i nagle zalezlesmy sie w mojej dawnej szkole przy szatni i sziedzielismy na lawce i sie przytulalismy i rozmawialismy.... i dalej juz nie wiem co sie dzialo. Dodam jeszcze ze ta dziewczyna w tym snie bardzo mi sie spodobala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi