Jasminex Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Witajcie Zrobiłam rozkład na pytanie, dotyczące moje stanu emocjonalnego w I połowie Nowego Roku. Bardzo proszę o pomoc w intrerpretacji:) Styczeń- Wisielec- stan zawieszenia, wycefania, takie emocjonalne nic Luty- Giermek Kielichów----Arcykapłamka- jakieś takie marzenia na jawie, być może marzenia o miłości itp. Marzec- 4 Buław- w tej karcie widzę jakieś moje przebudzenie, powrót do normalnego, radosnego życia Kwiecień- As kielichów---Król Kielichów- silne emocje, nabieranie dystansu do pewnych spraw Maj- 8 Kielichów- odcinanie się, pójście w inną stroną, zrozumiem, ze muszę zostawić coś za sobą, by ruszyć dalej Czerwiec- Kochnkowie- wewnętrzne wahania, delemat, będę na tzw. rozdrożu... Lipiec- 9 Kielichów- zaznanie pokoju, harmonii, stabilizacji wewnętrznej Sierpień- Diabeł----Pustelnik- mocne skupienie się na sobie, pewnego rodzaju egoizm Będę wdzięczna za pomoc! J Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Styczeń - zgadzam się Luty - ktoś może wyjść z propozycją, masz miłego kolegę przy sobie, ale to Cię nie interesuje Marzec - ta karta zawiera w sobie dużo optymizmu i przyjemności, a że to czwórka to obstawiam na miłe spotkanie w miejscu zamkniętym Kwiecień - poznasz kogoś nowego, napłyną do Ciebie nowe uczucia, będziesz dużo o kimś myśleć Maj - możesz przy kimś być, ale myślami będziesz daleko, też odejście, ale takie wewnętrzne, pod katem emocji, możliwe też wypalenie, rozstanie z ciężkim sercem Czerwiec - wahanie, podejmowanie decyzji, ważna decyzja dla Ciebie Lipiec - zadowolenie z tego co jest, co już się ma, zrobiło, też singielstwo, spełnienie się w czymś, odnalezienie siebie Sierpień - związek z przymusu/przeznaczenia lub karma, jakieś uzależnienia i poczucie samotności Najwięcej tutaj AW i kielichów - sprawy istotne, które wpłyną znacząco na Ciebie, na Twoje emocje, poruszą Cię głównie pod tym kątem Zero mieczy i denarów - nic trwałego, wcale/słaba komunikacja Cytuj
Jasminex Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 Jednym słowem znów komplikacje i huśtawki... a już miałam nadzieję na jakąś chociaż małą stabilizację... Dzięki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi