Skocz do zawartości

Co ucieszy, co wzbogaci do czerwca 2014

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Co ucieszy i wzbogaci: Król kielichów, Królowa monet, 6 kielichów ->Mag

relacje damsko męskie mnie ucieszą i wzbogacą. Może adorowanie połechce moją kobiecość, obudzi się nieco sentymentalności, uczuciowości, zmiękczy sie moje serducho.

Co trzymac jak najblizej siebie: Rycerz monet, Król monet, Rycerz mieczy ->Świat/Cesarzowa

jak najbliżej siebie trzymac wiernych przyjaciół, znajomych, którzy są mi bliscy i mogę na nich polegać.

Na co wplywu miec nie bede: paź mieczy, 8 kielichów, Królowa buław->Cesarz

na własne ograniczenia i powtarzanie podobnych błędów z jednoczesnym złoszczeniem się na siebie. Czasem narzucam sobie dość wysoko poprzeczkę i jesli nie realizuje zamierzenia wkurzam się mocno.

Co zmienic moge: 7 mieczy, Wieża, Cesarz->Kapłan

mogę zmienić wszystko bym powiedziała. Mam możliwośc kreowania własnego życia jak ja chce by ono wyglądało, wystarczy tylko to zrobić. Tylko albo az tylko...Musiałabym najpierw rozwalić całkowicie schemat życia jaki mam obecnie i to częściowo juz robie by na tym zbudowac nową strukturę moją (cesarza)

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 3 buław, as kielichów, Głupiec->Umiarkowanie/Kapłan

osiągnę lepsze zadowolenie z samej siebie, otworzę sie bardziej na życie, zacznę je smakowac krok po kroku i cieszyć jego urokami ogolnie lecz bardziej niż wcześniej.

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: Kapłan, 6 mieczy, 9 monet->Sprawiedliwość

w normie, stabilnie bez upadków ani wzlotów. Równowaga, która zmiein sie w wiekszą indywidualność

Rada kart: Wisielec, Rydwan, Diabeł->Wisielec/Cesarzowa

rada odczekaj i wal prosto do celu bez zastanawiania sie ile masz pary w sobie. Dąż do tego czego pragniesz, ale najpierw wyczekaj odpowideni moment, aż przyjdzie czas. wisielec widze zwłokę.

Z góry bedę wdzięczna za pomoc :bukiet:

Edytowane przez Daffne