mayllah Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Postawilam karty na moje uczucia w tym Nowym Roku: pierwsza karta, jaka wyciagnelam to MAG- CZAROWNIK- ma ona na celu pokzanie ogolnego wydzwieku w sprawch sercowych. Mag, to karta, ktora mowi o rozpoczynaniu czegos nowego o dazeniu do poznania prawdy byc moze o otaczajacych mnie mezczyznach i osobie. Moze podejme jakies wazne decyzje, moze tylko w mojej glowie. Genralnie ta karta kojarzy mi sie z ruchem, dzialaniem, poznaniem,podrozami wiec zwarzyszy na karty ktore wyciagnelam potem, mysle, ze poznam kilka osob, ktore beda mialy jakies znaczenie, jakis sens. Mysle, ze uczuiowo bede tworcza i spontaniczna :-) Nastepnie wyciagnelam trzy karty, ktore mialy mi przyblizyc co bedzie sie dzialo; KAPLAN kROL DENAROW KOLO FORTUNY Globalnie patrzac, wydaje mi sie, ze to bedzie rok, w ktorym bede podejmowala jakies decyzje odnosnie dwoch panow, podejrzewam, ze jednym z nich jest moj obecny partner, z ktorym mam dosc powazny kryzys, ale im glebiej analizuje znaczenia zarowno Kaplana jak i Krola monet, tym bardziej sie gubie. Kaplan to taki ktos dla kogo wazne sa sprawy moralne, ktos uduchowiony, ale tez ktos, dla kogo wazne jest to co powiedza inni, byc moze ta osoba bedzie chciala mi zwrocic uwage na jakies duchowe wartosci, lub czegos nauczyc , moze zwrocic mi uwage, ze postepuje zle... Krol Monet- to z pewnoscia ktos majetny, ktos, kto jest zadowolony ze swojego statusu spolecznego, ale tez osoba bardzo praktyczna, ktora pomoze w razie problemu, taki ktos kto przytuli, daje bezpieczenstwo, ale chyba nie bardzo pociagajacy , jakos nie widze go jako kogos, kto moglby rozpalic moje serce... Kolo na koniec, czyli tak na prawde wszystko sie moze zdarzyc, z pewnoscia cos sie stanie, nie bedzie nudno, mam tylko nadzieje, ze skoro w moim zwiazku jest teraz emocjonalna pustka z mojej strony, to albo to oznacza, ze cos sie zmieni, albo cos poczuje na nowo, jakis plomien sie zapali albo zmienie partera Z podsumy tych trzech kart wyszla CESARZOWA - podsumowujac mysle, ze bede sie czula bardzo kobieco i pewnie w tym roku, moze beda troche kokietowac, zartowac a moze pomysle o dziecku ? Jak macie chwilke, to zerknijcie moi drodzy Pozdrawiam i zycze Szczescia w Nowym Roku !!! Edytowane 3 Stycznia 2014 przez mayllah Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 mag to wszelakie nowości: - nowa droga, którą będziemy podążać - nowa osoba w naszym życiu - nowe rzeczy, które kupiliśmy - nowa istotna wiadomość - nauka czegoś nowego itd... Dalej masz kapłana, króla denarów i koło fortuny - zastanowisz się bardziej nad swoim związkiem, potrafisz się porozumieć ze swoim partnerem, łączy Was spory staż lub więź duchowa(nie musi mówić a Ty i tak wiesz o czym myśli), skupisz się na swoim partnerze lub na sprawach przyziemnych, podejmiesz lub Twój partner decyzję, która odmieni Wasz los Będzie to dla Ciebie bardzo ważny rok, jeżeli chodzi o uczucia, zajdą duże zmiany i jedno z Was o tym zadecyduje. Koło fortuny też mówi, że my nic nie możemy zrobić, wszystko już zależy od czegoś/kogoś innego Cytuj
mayllah Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Napisano 4 Stycznia 2014 Euterpe, dziekuje za interpretacje, zastanawiam sie juz dluzszy czas nad moim zwiazkiem, przytrafilo nam sie wiele smutnych rzeczy, w konsekwencji czego ja zakochalam sie w innym mezczynie, ale z obecnym partnerem laczy nas tak wiele, spory staz ( tak jak piszesz) oraz to ze ja znam jego mysli, to co zrobi, czuje jakbym znala go na wylot ( wiec to pewnie ten kaplan). Niestety swoim zachowawaniem wyrzadzil mi wiele przykrosci, wlasnie przez to ze on nie wie, co ja mysle, co moge czuc, ze gdzies powolutku ten uczucia sie chyba ulotnily... Bede weryfikowac w miedzy czasie jak cos sie wydarzy, wierze ze to bedzie dobry rok. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Mag, Kapłan, Król denarów, Koło fortuny ->Śmierć/Cesarz troszkę zmian Cię czeka,plany jakie będziesz mieć na początku roku (być mooże by kogoś mieć albo inne) będzie trzeba od kwietnia nieco zrewidować i zmienić bo życie troszkę inaczej Tobą pokieruje, zmienić podejście i może nastawienie, a tu akurat pojawi sie jakiś przyjaciel,z którym w drugiej połowie roku możesz stworzyć związek albo bliską relacja z możliwością na związek. Niewątpliwie Król monet może być inną osobą niżeli przyjaciel w Kapłanie, ale ładnie sie to stopniowo komponuje, więc zakładam możliwość stopniowej znajomości z mozliwościa na spore zmiany w przyszlosci, ktore beda zależały od Twoich decyzji i chęci. Powodzenia Cytuj
mayllah Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 Dziekuje Droga Daffne za Twoja interpretacje. Obecnie jest tak jak piszesz, ze zastanawiam sie czy z kims innym nie byloby mi lepiej, ale tez boje sie tego, bo to oznaczaloby wiele zmian i nauki drugiej osoby od nowa. Jesli to nie klopot mam pytanie w jaki sposob widzisz kwiecien w tych kartach? Jestem poczatkujaca i kazda wskazowka jest dla mnie bardzo cenna. Dziekuje za poswiecony czas Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 są cztery karty więc rok 12 miesięcy podzieliłam przez 4. Na 1 kartę przypada 3 miesiące i tak wiem, że od kwietnia będzie karta nr 2 się realizować aż do lipca, od sierpnia karta nr 3 Cytuj
mayllah Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Dziekuje Daffne za odpowiedz Milego dnia :-) Cytuj
mayllah Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Napisano 19 Stycznia 2015 Tak czytam co tam nabazgralam rok temu I ogolnie nie bylo zadnych wielkich wydarzen, na ktore czekalam, czy liczylam moze. Najistotniejszym jest to, ze uwolnilam sie prawie calkowicie od uczucia do pewnego Pana. A jeszcze rok temu plaklam co noc w poduszke. Daffne musze przyznac, ze Twoja interpretacja powialila mnie na kolana, jak dzis ja czytam i w sumie gdzies tak w okolicy maja czy czerwca postanowialam sobie, ze moje plany czy marzenia niekoniecznie przynosa mi szczescie, ze musze szukac go gdzies indziej, a raczej byc soba, robic to co lubie i szczescie na pewno sie zjawi. Zaczelam cieszyc sie z urzadzania domu, co stalo sie dla mnie prawdziwa pasja. Poza tym piszesz tez o przyjacielu, ktory pojawi sie w drugiej polowie roku. Fakt, calkiem przypadkowo natknelam sie na kolege z podstawowki, taka pierwsza milosc. Spotkalismy sie w sumie pod koniec roku, zaczelismy duzo rozmawiac, okazuje sie, ze mamy wiele wspolnego i na pewno jest to relacja przyjacielska, ktora daje mi ogromna radosc i sile. Nie przeksztalci sie w nic wiecej, ale jest i to mnie cieszy. Jeszcze raz dziekuje !!!! 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Stycznia 2015 Napisano 20 Stycznia 2015 Ciesze się,że to co dobre się sprawdziło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi