Skocz do zawartości

co w głowie, co w sercu....

Beata39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na forum znalazłam taki rozkład i chciałam go sprawdzić na sobie, wyszło:

co w głowie

diabeł, król denarów, cesarz - uzależnienie od byłego partnera, zbyt często o nim myślę

co w sercu:

6 mieczy, kochankowie, 9 kielichów staram się uciec od pragnienia miłości i staranie się ustabilizowania własnych uczuć

co było:

4 kielichów, świat, wieża - stabilizacja w życiu, która nagle runęła

co jest:

5 denarów, diabeł, król buław - rozczarowanie byłym partnerem ale nadal uzależnienie emocjonalne do tego co było

co będzie:

6 buław, 9 mieczy, 4 buław - niby zwycięstwo ale niemożność poradzenia sobie z tym

co być musi:

8 denarów, głupiec, koło fortuny - praca i zaangażowanie w rozpoczynaniu wszystkiego od początku

nie wiem czy dobrze zinterpretowałam, ale u mnie to się sprawdziło, bo tak się czuję. Może ktoś popatrzy czy dobrze to zinterpretowałam :):prosi:

Gość Euterpe
Napisano

co w głowie

diabeł, król denarów, cesarz

Tutaj nie tyle mężczyzna w głowie, nieprzerwane myśli o nim, zapatrzenie w niego, ale też chęć trzymanie tego wszystkiego w ryzach, nie pokazywanie tego wszystkiego na zewnątrz,

co w sercu:

6 mieczy, kochankowie, 9 kielichów

w środku czujesz odcięcie się od tej sytuacji, mimo to nadal się wahasz i myślisz, że kiedyś mogłoby być lepiej, obecnie też nie jest najgorzej, w pewnym stopniu osiągnęłaś spełnienie

co było:

4 kielichów, świat, wieża

jedna z osób się starała, aby to wszystko jeszcze ratować, ale ta druga stworzyła swój własny świat, do którego nie wpuściła i przesz to wszystko się rozleciało

co jest:

5 denarów, diabeł, król buław

niedosyt, poczucie braku/stracenia czegoś ważnego i nadal myślami trzymasz się tego pana, który i tak teraz wiele nie daje

co będzie:

6 buław, 9 mieczy, 4 buław

a - odnowicie kontakt:

* będziesz bardzo podekscytowana i znowu poczujesz w sobie ciepło

* nie będzie to przyjemne spotkanie, ale coś Ci to uzmysłowi i będziesz szczęśliwa

b - odniesiesz zwycięstwo nad swoimi emocjami, chociaż czasami może bywać ciężko, w końcowym efekcie wszystko skończy się wyśmienicie

co być musi:

8 denarów, głupiec, koło fortuny

praca nad nową drogą, nowymi ideami a wtedy los się odmieni

Napisano (edytowane)

Bardzo dziękuję za tak szybka interpretację. Czyli częściowo dobrze to zinterpretowałam. Cały czas sie uczę, ale dzieki takim osobom jak ty czuję, że karty do mnie przemawiają a ja powoli zaczynam je rozumieć. Jeszcze raz dziękuję :)

Edytowane przez Beata39