Beata39 Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 na forum znalazłam taki rozkład i chciałam go sprawdzić na sobie, wyszło: co w głowie diabeł, król denarów, cesarz - uzależnienie od byłego partnera, zbyt często o nim myślę co w sercu: 6 mieczy, kochankowie, 9 kielichów staram się uciec od pragnienia miłości i staranie się ustabilizowania własnych uczuć co było: 4 kielichów, świat, wieża - stabilizacja w życiu, która nagle runęła co jest: 5 denarów, diabeł, król buław - rozczarowanie byłym partnerem ale nadal uzależnienie emocjonalne do tego co było co będzie: 6 buław, 9 mieczy, 4 buław - niby zwycięstwo ale niemożność poradzenia sobie z tym co być musi: 8 denarów, głupiec, koło fortuny - praca i zaangażowanie w rozpoczynaniu wszystkiego od początku nie wiem czy dobrze zinterpretowałam, ale u mnie to się sprawdziło, bo tak się czuję. Może ktoś popatrzy czy dobrze to zinterpretowałam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 co w głowie diabeł, król denarów, cesarz Tutaj nie tyle mężczyzna w głowie, nieprzerwane myśli o nim, zapatrzenie w niego, ale też chęć trzymanie tego wszystkiego w ryzach, nie pokazywanie tego wszystkiego na zewnątrz, co w sercu: 6 mieczy, kochankowie, 9 kielichów w środku czujesz odcięcie się od tej sytuacji, mimo to nadal się wahasz i myślisz, że kiedyś mogłoby być lepiej, obecnie też nie jest najgorzej, w pewnym stopniu osiągnęłaś spełnienie co było: 4 kielichów, świat, wieża jedna z osób się starała, aby to wszystko jeszcze ratować, ale ta druga stworzyła swój własny świat, do którego nie wpuściła i przesz to wszystko się rozleciało co jest: 5 denarów, diabeł, król buław niedosyt, poczucie braku/stracenia czegoś ważnego i nadal myślami trzymasz się tego pana, który i tak teraz wiele nie daje co będzie: 6 buław, 9 mieczy, 4 buław a - odnowicie kontakt: * będziesz bardzo podekscytowana i znowu poczujesz w sobie ciepło * nie będzie to przyjemne spotkanie, ale coś Ci to uzmysłowi i będziesz szczęśliwa b - odniesiesz zwycięstwo nad swoimi emocjami, chociaż czasami może bywać ciężko, w końcowym efekcie wszystko skończy się wyśmienicie co być musi: 8 denarów, głupiec, koło fortuny praca nad nową drogą, nowymi ideami a wtedy los się odmieni Cytuj
Beata39 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Bardzo dziękuję za tak szybka interpretację. Czyli częściowo dobrze to zinterpretowałam. Cały czas sie uczę, ale dzieki takim osobom jak ty czuję, że karty do mnie przemawiają a ja powoli zaczynam je rozumieć. Jeszcze raz dziękuję Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 ja też się jeszcze uczę Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi