misiek12345 Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Zapytalam jak potoczy sie moja kariera w najblizszym czasie Wieza umiarkowanie wisielec Wiec podejzewam ze zmienie prace, na bardziej spokojna , bede zadowolona? Ale nie wiem jak mam zinterpretowac wisielca? Jakies rady? Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Witaj. Uważam,ze nie zmienisz na razie pracy,pozostaniesz w tej,której jesteś. Wisielec oznacza przestój,zatrzymanie się na jakiś czas. Pozdrawiam Agnieszka. Cytuj
misiek12345 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Napisano 4 Stycznia 2014 No wieza mnie zmylila... Dziekuje:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 być może szykują się zmiany w pracy (wieża), ale pozostaniesz nadal tam gdzie jesteś (wisielec) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 zajdą zmiany, po których wpadniesz w "próżnię" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi