Skocz do zawartości

Jak postąpić?

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan wyprowadził mnie z równowagi swoim zachowaniem, no rozczarował mnie kompletnie. Zjechałam go i wywaliłam mu bardzo obrazowo jak się czuję. Zakomunikowałam mu bardzo poważnie, że mnie traci kawałek po kawałku przez takie postępowanie. On milczy...Pewnie czuje się niewinny, albo bardzo winny...

Zadałam kartom pytanie: Jak powinnam teraz wobec niego postąpić żeby było między nami dobrze?

Król Buław (odwrócony) razem wyciągnęłam - Asa Pucharów i (odwrócona) Kapłankę Moc = Cesarzowa

No i mam problem z interpretacją...bo najchętniej to bym się wycofała na jakiś czas... Powiem Wam, że nie mam pojęcia jak te karty złożyć do kupy. Może powinnam czekać dumna jak paw i nie pokazywać po sobie, że mnie to boli?

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Przede wszystkim nie ulegać ,być bezwzgledną wobec niego ,tego jak postapił wobec Ciebie . On moze próbowac załagodzic konflikt emocjonalnie typu nasza miłosc i tak dalej Niemniej jednak okaz mu swoje uczucia ,ale i wylej wszystko co Ci na watrobie lezy . Bądz kobieta i bron swojej godności ,panuj nad emocjami ( tymi złymi )

Edytowane przez Gość3
korekta
Napisano

Też myśle, że nie powinnaś mu ulegać. Wg mojej interpretacji powinnas go potraktować surowo , chłodno , na dystans .. Nie dać się zbyt szybko przekonać. Musi wiedzieć, że takie zachowania nie z Tobą i musi się liczyć z Twoimi uczuciami.

Napisano (edytowane)

Nie ukrywać co czujesz, czego oczekujesz, mówić wprost, nie dać sie zdominować jego zachowaniu. On i tak będzie najeżony i prawdopodobnie poczucia winy zero jak to facet, ale Ty nie bój sie pokazywać gdzie Cię boli. Kapłanka moim zdaniem to taka subtelna laska, co to udaje, że wszystko jest ok i "przez grzeczność nie zaprzeczy". Ty powinnaś tego unikać, jasno komunikować co i jak (nie powiedziałabym że jakoś wybitnie zimno, ale zdecydowanie), powodzenia :slonko:

Edytowane przez Czarownica
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

ja widzę te karty inaczej niż reszta. Karty pokazały,że Pan takie błędy postępowanie jakie czyni będzie popełniac bo taką ma już ukształtowaną osobowość i może nawet chce tak robić bo Buławowy odwrócony. Troszkę nie liczy się z Tobą w tym co on chce i mu pasuje i on to dobrze wie. Pozostałe karty wskazują, że powinnaś wykazać się Anielską cierpliwością i wytrzymałością, a swoje 3 grosze zostawić dla siebie bo Kapłanka jest tajemnicza i nie mówi o wsyzstkim jest mądrze cicha, więc zawsze wie jak coś powiedzieć by uzyskać to co chce, ale robi to umiejętnie nie wspominając o tym co boli. Jego zachowania nie zmienisz więc pozistaje Ci akceptować ten stan rzeczy i przejść do dnia codziennego milczeniem. Mam nadzieje, że się mylę.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Zanim odpowiedziałyście On zadzwonił. Oklapnięty, przybity, przyjął wszystkie zarzuty i obiecał sam z siebie, że to wszystko głęboko przemyśli. Ja byłam spokojna, ale stanowcza.

Pewnie jeszcze nie raz tak się zachowa bo... ma taka naturę, przyzwyczajenia, ale jednak powoli ewoluuje, uczy się od nowa bliskich relacji z kobietą ;)