Skocz do zawartości

za Beata39 - 'co w glowie,co w sercu..'

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Co w głowie:9 denarów Krolowa pucharów Glupiec p.o ->Pustelnik W głowie skupienie na sprawach materialnych, dobrym samopoczuciu, ucieczka od pewnych spraw, izolacja od ludzi..

Co w sercu: 10 mieczy p.o Paź pucharów 2 pucharów -> Umiarkowanie Raczej wszystko ok, ale bez szaleństw:) Nie wiem czy te puchary nie oznaczają checi pogodzenia się z kims?

Co było: Królowa denarów p.o Rycerz mieczy p.o 9 mieczy ->Wisielec Dreczace myśli, frustracja (nie udało mi się osiagnac pewnego celu)

Co jest: Rycerz Bulaw 4 mieczy Rycerz pucharów -> Sąd Ostateczny izolacja, chec pomocy komus/kogos z otoczenia?

Co będzie: Krolowa denarów Krolowa pucharów p.o 5 mieczy Rycerz bulaw p.o->Wieza Chyba ktoś będzie probowal mnie oszukać, może rozpadnie się jakas znajomość...

Co byc musi : 4 mieczy p.o 10 mieczy Rydwan Krol pucharów p.o->Rydwan Jakies straty, nieprzemyślane działania ,w efekcie rozpacz. I chyba będzie miał z tym związek jakiś sfrustrowany pan

Edytowane przez gucio19
Napisano (edytowane)

podnoszę, bo temat zniknal z pola widzenia;)

Nie podnosi sie tematów Gucio, następnym razem ostrzeżenie - Cornelia

Edytowane przez Czarownica
Gość Daffne
Napisano
Może jednak ktoś zerknie? :)

a może zerkniesz najpierw do rozkładów koleżanek ? :chytry:

• Maestro
Napisano
podnoszę, bo temat zniknal z pola widzenia;)

Nie podnosi sie tematów Gucio, następnym razem ostrzeżenie - Cornelia

Lajk dla Cornelii, żeby nie było nieporozumień.

Napisano

Ok, po prostu zalezalo mi na odpowiedzi. Już więcej nie będę :)) Oczywiście, ze zerkne :)