ivi123 Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Sprawa wygląda następująca. Były pisze smsy aby się spotkać. Nie wiem czego chce ode mnie czy sexu czy powrotu. Nie wiem co mam zrobić Jak się nie odzywał przynajmniej miałam spokój a teraz chodzę podminowana Pytanko moje:Czy powinnam spotkać się z X? Czy powinnam spotkać się z X RYDWAN, KSIĘŻYC, PAŹ DENARÓW- wygląda na to, że spotkanie chyba tylko w myślach, marzeniach, nie powinnam się spotykać bo X zapatrzony tylko w swoje sprawy finansowe i nic poza tym te wypadły... 5 KIELICHÓW, 3 DENARY, RYCERZ DENARÓW muszę przemyśleć, czy odrzucić to co mam w tej chwili i wejść w dziwne relacje z byłym, który nic mi nie dał z siebie chyba, że kupę nerwow, powinnam zająć sie pracą i swoimi sprawami materialnymi, 2. Jakie zamiary ma wobec mnie X RYCERZ BUŁAW, PAŹ BUŁAW, AS BUŁAW tutaj widzę chęć kontaktu ale tylko związanego z sexem 3. Co wyniknie z naszego spotkania 7 DENARÓW, 3 KIELICHY, 8 DENARÓW znowu wszystko będzie w zawieszniu, czekanie kiedy hrabia się odezwie, będę w trójkącie, między inną kobietą lub pracą 4. Co będzie między nami kiedy na spotkanie się nie zgodzę PUSTELNIK, AS DENARÓW, WIEŻA będziemy sami, każde z nas będzie próbowało zacząć od nowa, w rezultacie nasza znajomość się rozwali 5. Jak powinnam zachować się w stosunku do X WISIELEC, CESARZ, 9 DENARÓW pozostać w zawieszeniu, obojętna na jego smsy, pokazać klasę, ze jestem kimś i to ja ustalam warunki, pokazać, że jestem szczęśliwa proszę o pomoc w interpretacji... dziękuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 on chce tego co zawsze: zdobyć Cię i seksu, a potem jak mu się uda będzie sie wymigiwał od relacji. Powinnaś sobie go odpuścić jeśli nie chcesz byc niewłaściwe potraktowana, z dumą pokazać mu, że potrafisz siebie szanować bardziej niż on to czyni Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Pkt 2 mówi wszystko - pan dąży do zbliżenia i do seksu, a Ty, jeżeli nie masz ochoty na taką formę znajomości powinnaś zostać niewzruszona, co pokazuje Wisielec... Cytuj
ivi123 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 tak też myślałam, gość nie ma godności ani honoru, żeby się odzywać po tym wszystkim co zrobił... Muszę pokazać klasę Dziękuję dziewczyny Cytuj
Czarownica Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 No tak, z tych kart wynika, że odnowienie relacji z nim wiązałoby się bardziej z byciem sexfriends niż z czymkolwiek konkretnym. Takie "nie wiadomo o co chodzi, ale póki co jest fajnie". Istotnie ewidentnie chodzi mu nawet nie tyle o seks, co o własną przyjemność z niego, as buław i same męskie karty jest dość wymowny... Powinnaś pokazać klasę, że umiesz się obnejść bez Niego i zawiesić relację. Jeśli na spotkanie się nie zgodzisz, to będzie to definitywny koniec. Wybór moim zdaniem jest taki - niezobowiązujące spotkania umilające mu czas, lub koniec relacji i każde w swoją stronę Cytuj
ivi123 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 dziękuję... pewnie, że koniec nowy rok - nowe życie Cytuj
ivi123 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 haha hit sezonu... kazał mi oddać skarpetki... z chłopem nie jestem już około roku masakra jakaś... chyba zabolało, że nie chcę się spotkać Cytuj
Czarownica Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Jaja jakieś Wyślij mu je pocztą, poleconym priorytetem Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 haha hit sezonu... kazał mi oddać skarpetki... z chłopem nie jestem już około roku masakra jakaś... chyba zabolało, że nie chcę się spotkać Hahahahahahahahaha, biedny mały miś... zima przyszła, może mu w stópki zimno :lol: Cytuj
ivi123 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 boziu... już myślałam, że mnie nic w życiu nie zdziwi hahahahaha... i teraz tak sobie myślę, że może mu dwa zł przekazem wyślę na skarpetki, bo ja ich nie posiadam hahahahahaha Cytuj
werona Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 boziu... już myślałam, że mnie nic w życiu nie zdziwi hahahahaha... i teraz tak sobie myślę, że może mu dwa zł przekazem wyślę na skarpetki, bo ja ich nie posiadam hahahahahaha Wyślij cztery, miej gest :lol: Boszszsz, co za "facet"... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi