Skocz do zawartości

Obcy ludzie , wilk , kaczki , czarne psy , brak domu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się ,że udawałam pedikiurzystkę by nabrać dziewczynę która mnie nie nawiedziła. Później zaprzyjaźniłam się z jej koleżanką która. Choć na początku też miała do mnie zły stosunek, potem mnie polubiła. Opowiadała mi o jakimś miejscu gdzie studenci lubią przychodzić wyglądało trochę jak poskręcana płonąca ślizgawka po której można było chodzić. Spytałam się czy ona jak moja przyjaciółka już nie lubi czytać mangi, ale ona powiedziała że pomimo wieku jeszcze dalej to lubi i gdzieś poszła . Spotkałam nagle moją przyjaciółkę, była z chłopakiem którego nie lubię zresztą tak jak w rzeczywistości. Była już o kilka lat starsza ubrana w elegancką ciemno szarą prostą suknię, wyszła za niego za mąż i kupiła wózek dziecięcy a on jej buty które potem nazwała swoim dzieckiem (w żartach). On dał mi jakąś pustą siatkę i poszli. Poszłam do szkoły i okazało się ,że dla wszystkich klas ale młodszych za 50 zł zorganizowano pociągo- busem wycieczkę dookoła świata. Jako jedyna starsza tam poszłam. Śmiałam się z jakimś chłopcem z głupot i wyszłam. Wszyscy mieli swoje siatki z rzeczami które rozdawał kierownik wycieczki wyglądający jak Indiana Jones. Pokazałam mu moją pustą i rozdartą siatkę (chyba czerwoną). Usiadłam jako jedyna sama na tylnym siedzeniu. Wszyscy byli dobrani w swoje grupki znajomych a ja już za oknem widziałam nowe widoki. Nie miałam nic przy sobie spytałam więc kierownika czy mogę wrócić do domu po aparat i bilet miesięczny. On spytał się kierowcy który zbluzgał go po japońsku ,że jest niezadowolony, wręcz wściekły ,że dla 1 osoby musi się cofać. Wysiadłam koło sklepu blisko domu, była noc. Na kominie były 2 czarne kaczki, takie to wyrośnięte pisklaki uczące się latać tylko jedna z nich była nieco starsza od drugiej.Zleciały z komina na ziemie a pod sklepem były uwiązane jak renifery czarne psy. Nagle znalazłam się w dzielnicy przyjaciółki. Ppomiędzy naszymi dzielnicami zobaczyłam samotnego wilka który wyłonił się z za 2 pagórków. Chodnik po którym szłam był wyższy jak na estakadzie. Widziałam jak Japończyk z wycieczki parkuje w pobliżu, a miejsce gdzie był dom przyjaciółki które nie wiedzieć czemu w śnie miało być mim domem, było puste. Chciałam stamtąd wziąć swoje rzeczy ale zamiast bloku był tam kwadratowy beton zamiast ziemi.