Gość Euterpe Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Witajcie, Dawno nigdzie daleko się nie zapuszczałam, ale w tym tygodniu zmiana planów, przynajmniej na jeden dzień Nie planuję wyjazdu do rodziny ani też nikogo ze sobą nie biorę. Jak upłynie mi dzień w A? 10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów Poznam kogoś nowego? XVIII Księżyc Spotkam kogoś, kogo już znam? 6 mieczy, 3 buław Dzień na początku upłynie mi bardzo dobrze, będę pełna pozytywnych myśli, dowiem się czegoś dodatkowego, ale na końcu 8 pucharów kojarzy mi się tutaj z porzuceniem tego wszystkiego i powrotem do domu... Tak jakby mi żal było wracać, bo tak dobrze się tam czułam. Też, powrót wieczorkiem, w końcu noc na karcie Nie poznam nikogo nowego, chociaż mam ochotę ani też nie spotkam nikogo znajomego. Jak Wy to widzicie? Weryfikacja oczywiście będzie Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Sanya Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Jak upłynie mi dzień w A? 10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów - na pewno będzie to dzień bardzo emocjonalny, będziesz się czuć bardzo dobrze, odetchniesz i potem zatęsknisz jeszcze (8 pucharów) Poznam kogoś nowego? XVIII Księżyc - nie Spotkam kogoś, kogo już znam? 6 mieczy, 3 buław - nie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2014 Maestro Napisano 6 Stycznia 2014 Jak upłynie mi dzień w A? 10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów wydaje mi się, że będzie bardzo miło,mozliwe spotkanie z kimś, kogo dawno nie widziałaś Poznam kogoś nowego? XVIII Księżyc nie bardzo to widze, może po prostu nie będziesz miała ochoty dostrzec kogoś nowego Spotkam kogoś, kogo już znam? 6 mieczy, 3 buław tak, ktoś z drogi,,ktos kto wyjechał może się objawic, przed Wami perspektywy na kontynuację znajomości Cytuj
panna.marta Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Jak upłynie mi dzień w A? 10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów ogolnie bardzo dobrze, rodzinnie, wesolo,ale gdzies pod koniec moze spotkac Cie lekkie rozczarowanie takie wewnetrzne Poznam kogoś nowego? XVIII Księżyc ja bym do ksiezyca dolozyla druga karte,bo ona ma dla mnie dwa znaczenia zarowno dobre jak i zle Spotkam kogoś, kogo już znam? 6 mieczy, 3 buław wydaje mi sie,ze nie,ale moge sie mylic Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Dziękuję wszystkim bardzo Dzień się udał i już tęsknię do tamtych chwil, mimo że padam z nóg Nie poznałam nikogo nowego, ale spotkałam starego znajomego w autobusie i zagadaliśmy się chyba z pół godziny Dlaczego nie mogę wszystkim tutaj dać punktów reputacji? Wyskakuje wiadomość, że muszę przyznać je innym użytkownikom zanim dam tej osobie. Może podarowałam wcześniej i zapomniałam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi