Skocz do zawartości

Jak upłynie dzień? :) (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Witajcie,

Dawno nigdzie daleko się nie zapuszczałam, ale w tym tygodniu zmiana planów, przynajmniej na jeden dzień :) Nie planuję wyjazdu do rodziny ani też nikogo ze sobą nie biorę.

Jak upłynie mi dzień w A?

10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów

Poznam kogoś nowego?

XVIII Księżyc

Spotkam kogoś, kogo już znam?

6 mieczy, 3 buław

Dzień na początku upłynie mi bardzo dobrze, będę pełna pozytywnych myśli, dowiem się czegoś dodatkowego, ale na końcu 8 pucharów kojarzy mi się tutaj z porzuceniem tego wszystkiego i powrotem do domu... Tak jakby mi żal było wracać, bo tak dobrze się tam czułam. Też, powrót wieczorkiem, w końcu noc na karcie :)

Nie poznam nikogo nowego, chociaż mam ochotę ani też nie spotkam nikogo znajomego.

Jak Wy to widzicie?

Weryfikacja oczywiście będzie :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano

10 pucharów, Giermek pucharów, 8 pucharów - na pewno będzie to dzień bardzo emocjonalny, będziesz się czuć bardzo dobrze, odetchniesz i potem zatęsknisz jeszcze (8 pucharów)

Poznam kogoś nowego?

XVIII Księżyc - nie

6 mieczy, 3 buław - nie

• Maestro
Napisano

wydaje mi się, że będzie bardzo miło,mozliwe spotkanie z kimś, kogo dawno nie widziałaś

Poznam kogoś nowego?

XVIII Księżyc

nie bardzo to widze, może po prostu nie będziesz miała ochoty dostrzec kogoś nowego

6 mieczy, 3 buław

tak, ktoś z drogi,,ktos kto wyjechał może się objawic, przed Wami perspektywy na kontynuację znajomości

Napisano

ogolnie bardzo dobrze, rodzinnie, wesolo,ale gdzies pod koniec moze spotkac Cie lekkie rozczarowanie takie wewnetrzne

Poznam kogoś nowego?

XVIII Księżyc

ja bym do ksiezyca dolozyla druga karte,bo ona ma dla mnie dwa znaczenia zarowno dobre jak i zle

6 mieczy, 3 buław

wydaje mi sie,ze nie,ale moge sie mylic

Gość Euterpe
Napisano

Dziękuję wszystkim bardzo :bukiet:

Dzień się udał i już tęsknię do tamtych chwil, mimo że padam z nóg :)

Nie poznałam nikogo nowego, ale spotkałam starego znajomego w autobusie i zagadaliśmy się chyba z pół godziny :)

Dlaczego nie mogę wszystkim tutaj dać punktów reputacji? Wyskakuje wiadomość, że muszę przyznać je innym użytkownikom zanim dam tej osobie. Może podarowałam wcześniej i zapomniałam...