Beata39 Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Pomożecie w interpretacji. Zapytałam karty co jest przede mną w uczuciach w I poł. 2014 r. i karty pokazały: V buław - obrona swoich racji, aktywne poszukiwanie miłości, spełnienie uczuciowe As pucharów - początek miłości lub znajomości idacej w kierunku miłości IV mieczy - odpoczynek po trudnym okresie, wyciszenie, może po prostu jakiś wyjazd aby odpocząć (?) As monet - zmiana na lepsze, uwolnienie od problemów finansowych dobrze wpłynie na nowy związek wynik pustelnik - wspieranie się wzajemne przez partnerów, a może po prostu samotność we dwoje (?) Patrząc na karty mam wrażenie, że spotkam swoją miłość która pozwoli mi odpocząć od przeszłości. Czy as pucharów połączony z asem monet - realizacja celów i sukces ? Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
Ysabell Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Droga Beata39, Niestety, w tych kartach nie widać za bardzo związku. Pozytywne jest to, że wskazują, że jesteś lub wkrótce będziesz gotowa na związek. Widzę tu też sugestię, że może dobrze jest Ci ze sobą samą? Nie szukaj związku na siłę, by być z kimś z rozsądku. Nie wpadnij w te sidła, bo widać w oddali odmianę losu. 5 buław i 4 miecze wskazują z pewnością nie wskazują na romantyczną miłość. Związek narodzony w tych okolicznościach byłby pełen konfliktów. Masz w sobie mnóstwo emocji. Możliwe, że znajdą ujście w postaci łez, ale nie poddawaj się. As monet to małe koło fortuny, może przynieść odmianę losu pod koniec tego półrocza. A Eremita jest złą kartą dla związków. Oznacza nie tyle rozstanie, co pozostawanie w samotności. Ale pamiętaj - uszki do góry! Pozdrawiam Ysabell Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 pojawi sie szansa na jakies uczucie bo ktoś sie może o Ciebie starać, ale chyba panu odmówisz bo nie będzie w Twoim typie czy z po prostu nie odwzajemnisz jego uczuć i trzeba bedzie w związku z tym poczekac na miłosć, a taka szasna nadejdzie w okolicy maja, czerwca. Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Możesz mieć wokół siebie kilku mężczyzn (5 buław) i jeden z nich być może będzie chciał nawiązać bliższą relację lub Ty z nim (As pucharów), ale któreś z Was nie będzie chciało i nic z tego nie wyjdzie (4 mieczy), potem znów pojawia się jakaś szansa na coś, ale już Tarot nie dopowiedział co z tego wyniknie (As monet). W ogólnym rozrachunku jednak będziesz samotna (Pustelnik), ale głowa do góry, bo to tylko I połowa roku 1 Cytuj
Beata39 Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Bardzo dziekuję za interpretację. Dzieki wam widzę, że muszę podchodzić do kart z mniejszym uczuciem, bo z interpretacja tego układu nie bardzo mi się powiodło. Ale cały czas się uczę i dzieki waszej pomocy wiem coraz wiecej. :energia: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 widać tutaj dwie szanse, ale po asie kielichów są 4 miecze, czyli coś się stanie i szybko się ochłodzi. Pustelnik to nie tyle samotność co zamyślenie nad czymś, takie chodzenie po pokoju w jedną i drugą stronę i o co to jemy/jej może chodzić? Ale też poszukiwanie prawdziwej siebie, jak coś zrobisz, będzie to bardzo przemyślane. wielka miłość może się jeszcze w tym roku nie zjawić, a jak się stanie przeciwnie, to na jej realizację trzeba będzie długo poczekać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi