Skocz do zawartości

walentynki panna.m.

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Było Boże Narodzenie, był sylwek,to teraz czas na walentynki. Jak je spędzę?

Król denarów, 5 buław, as pucharów dołożone król mieczy dołożone umiarkowanie XIV -> umiarkowanie XIV

sama nie wiem, dużo sprzecznych kart,ale chyba w towarzystwie jakiegoś mężczyzny,ktory bedzie zabiegal o jakies uczucie?

dzięki!M.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Nie wiem dlaczego ale przyszlo mi tak na myśl, że może będziecie kłócic się o pieniądze, kto ma placic?:D

Gość Daffne
Napisano

Jak je spędzę?

Król denarów, 5 buław, as pucharów dołożone król mieczy dołożone umiarkowanie IV -> umiarkowanie XIV

pewien mężczyzna wyjdzie z propozycja spotkania w ten dzień albo wręcy Ci coś, możliwe, że mu odmówisz, ale miom wszystko dzień ten będzie szansa uczcić we dwoje. decyzja będzie zależała od Ciebie wg mnie.

Napisano

dziekuje Daffne, na Ciebie zawsze mozna liczyc :*

Gość Daffne
Napisano
dziekuje Daffne, na Ciebie zawsze mozna liczyc :*

nie zawsze jestem w stanie, ale staram się :*

Napisano

Moze jakis Pan, troche starszy od Ciebie, czujacy miete :-) zaproponuje spotkanie albo da jakis podarunek, moze sie troche posprzeczacie, albo wyniknie jakies male nieporozumienie, ale ogolnie bedziesz zadowolona, moze bedzie bez fajerwekow, ale OK :)

Napisano

Król denarów, 5 buław, as pucharów dołożone król mieczy dołożone umiarkowanie IV -> umiarkowanie XIV

sama nie wiem, dużo sprzecznych kart,ale chyba w towarzystwie jakiegoś mężczyzny,ktory bedzie zabiegal o jakies uczucie?

dzięki!M.

As pucharów - może być prezentem - rzeczowy bo Król Denarów, 5 buław - może mówić o liczbie mnogiej Asa pucharów.

Może też to będzie dzień, w którym dojdzie do wybaczenia? Nie jesteś z jakimś mężczyzną w konflikcie?

Napisano

Vivere, jeden kolega sie troszke obrazil,ale to tylko kolega,wiec mysle,ze nie chcialby ze mna spedzac walentynek:)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Będziesz liczyć na propozycję wyjścia z jakimś panem (którego być może "masz na oku"), który nie jest zbyt wyrywny (wg niego najlepiej żebyś sama się postarała), może Cię to mocno zdenerwować i ostatecznie spędzisz sama wieczór lub wyjdziesz gdzieś ze znajomym po kumpelsku. Uważaj na słowa w tym dniu.

Gość Euterpe
Napisano

Król denarów, 5 buław, as pucharów dołożone król mieczy dołożone umiarkowanie XIV -> umiarkowanie XIV

- pierwsza opcja * każda karta odpowiada porze dnia - na początku jest brak ruchu(król denarów), później widać gwałtowną zmianę(5 buław), trochę zamieszania, przez które mogą wypłynąć Twoje emocje(mnie as pucharów pokazał ostatnio wypłakiwanie się, ulżenie sobie, oczyszczenie z negatywnych emocji), jednak mimo wszystko zachowasz zimną krew(król mieczy) i wszystko wróci do harmonii(umiarkowanie)

- druga opcja * tak ogólnie patrząc - kolacji we dwoje nie widać, do romantycznego popołudnia czy wieczorku również daleko... ewentualnie możesz się spotkać z kilkoma znajomymi, ale to będzie wszystko, na końcu masz umiarkowanie, więc cokolwiek się stanie do tego czasu, pod koniec wszystko wróci do normy

Napisano

Nie wiem..wedlug mnie bedziesz bardziej pochłonieta jakimiś zadaniami w pracy..Być może ktos w pracy da Ci kwiatuszka lub złozy zyczenia walentynkowe:)

Napisano

dzięki!M.

Moim zdaniem jakiś facet Cię gdzieś zaprosi, ale ostatecznie wycofa się ze swojej propozycji i spędzisz ten wieczór sama w domu...

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że facet wyjdzie z inicjatywą wspólnej kolacji, ale może powstac jakies zamieszanie, zatarg, w efekcie jednak dojdzie do złagodzenia konfliktu i wieczór uplynie w miłej atmosferze

• 2 tygodnie później...
Napisano

hmm w zasadzie to te karty nie pasują mi do wczorajszego dnia. Rano jak wstałam dostałam życzenia i całusy od nowego pana adoratora. Potem dowiedziałam się, że wygrałam walentynkowy konkurs i wygrałam cenne kolczyki :) potem sporo pracy w biurze i na koniec dnia wybrałam się z koleżanką na miasto i wrociłam tak zmęczona, że padłam i spałam dziś do 10.00 :D

Napisano
hmm w zasadzie to te karty nie pasują mi do wczorajszego dnia.

Potem dowiedziałam się, że wygrałam walentynkowy konkurs i wygrałam cenne kolczyki :)

5 buław - konkurencja, konkurs

as pucharów - nagroda, prezent

cos jednak wyrzuciły te karty :)