Skocz do zawartości

Spotkanie -> weryfikacja

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy do konca stycznia się spotkamy? as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów

Myślę, że tak

Napisano

As buław - optymizm (na początku), jesteś pełna nadziei, że do spotkania dojdzie.

As kielichów - powodzenie zamiarów, głównie w uczuciach (na końcu), do spotkania może dojść.

Koło fortuny - nie masz wpływu na to, czy dojdzie do spotkania, ponieważ wszystko może się zdarzyć

Sąd - pomyślne zakończenie spraw. W sumie wychodzi Siła - myślę, że ty zainicjujesz to spotkanie;)

Napisano

Czy do konca stycznia się spotkamy? as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów

tak, mysle,ze to bedzie jakies spontaniczne spotkanie

Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że tak(karta sąd) albo jeszcze w tym miesiącu zaplanujecie, patrząc na koło fortuny sądzę, że mało będzie tutaj zależeć od Ciebie, chyba że weźmiesz sprawy w swoje ręce A jak już dojdzie możesz być bardzo z tego zadowolona - as pucharów.

Napisano

Ja myślę, że dzięki Twojej inicjatywy tak, a jeśli nic nie zainicjujesz to nie

Napisano

Będzie tu czyjaś inicjatywa (As buław) i wtedy będzie możliwość ożywienia waszej relacji (Koło i Sąd) :)

Napisano

Ach, my to chyba już do końca będziemy tylko pisali ze sobą i proponowali spotkania, nic z tym nie robiąc :P

Dzięki kobietki, pod koniec stycznia zweryfikuję ;)

Napisano

A i jeszcze co do tego koła to mam takie skojarzenie, że wystarczy po prostu ruszyć palcem :P (As buław) i później już wszystko samo się potoczy (koło) i zaprowadzi do spotkania (sąd) :) Powodzenia :)

Napisano
poznalas kogos i planujesz spotkanie?:D

Już go znam, nieraz się widzieliśmy, mieszkamy w tym samym mieście, utrzymujemy kontakt smsowy, netowy. A jeśli piszemy o spotkaniu to jedno do drugiego nie zawita - tylko kończy sie na obiecankach :P

Napisano (edytowane)
as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów

Moim zdaniem spotkania nie będzie. Będzie inicjowanie i odkładanie na później...i tak w koło macieju.

pretoria

Ach, my to chyba już do końca będziemy tylko pisali ze sobą i proponowali spotkania, nic z tym nie robiąc :P

- o, właśnie tak jakoś... Edytowane przez Vivere
dopisane
Gość Gość3
Napisano

jestem na NIe niestety . Do konca stycznia skonczy sie na namietnym waszym chceniu ,az wam sie to uleje .

Ciekawam sama weryfikacji .