pretoria Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Czy do konca stycznia się spotkamy? as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów Myślę, że tak Cytuj
Leuviah Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 As buław - optymizm (na początku), jesteś pełna nadziei, że do spotkania dojdzie. As kielichów - powodzenie zamiarów, głównie w uczuciach (na końcu), do spotkania może dojść. Koło fortuny - nie masz wpływu na to, czy dojdzie do spotkania, ponieważ wszystko może się zdarzyć Sąd - pomyślne zakończenie spraw. W sumie wychodzi Siła - myślę, że ty zainicjujesz to spotkanie;) Cytuj
panna.marta Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Czy do konca stycznia się spotkamy? as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów tak, mysle,ze to bedzie jakies spontaniczne spotkanie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 też myślę, że tak(karta sąd) albo jeszcze w tym miesiącu zaplanujecie, patrząc na koło fortuny sądzę, że mało będzie tutaj zależeć od Ciebie, chyba że weźmiesz sprawy w swoje ręce A jak już dojdzie możesz być bardzo z tego zadowolona - as pucharów. Cytuj
Czarownica Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Ja myślę, że dzięki Twojej inicjatywy tak, a jeśli nic nie zainicjujesz to nie Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Będzie tu czyjaś inicjatywa (As buław) i wtedy będzie możliwość ożywienia waszej relacji (Koło i Sąd) Cytuj
pretoria Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 Ach, my to chyba już do końca będziemy tylko pisali ze sobą i proponowali spotkania, nic z tym nie robiąc Dzięki kobietki, pod koniec stycznia zweryfikuję Cytuj
panna.marta Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 poznalas kogos i planujesz spotkanie? Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 A i jeszcze co do tego koła to mam takie skojarzenie, że wystarczy po prostu ruszyć palcem (As buław) i później już wszystko samo się potoczy (koło) i zaprowadzi do spotkania (sąd) Powodzenia Cytuj
pretoria Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 poznalas kogos i planujesz spotkanie? Już go znam, nieraz się widzieliśmy, mieszkamy w tym samym mieście, utrzymujemy kontakt smsowy, netowy. A jeśli piszemy o spotkaniu to jedno do drugiego nie zawita - tylko kończy sie na obiecankach Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 pod koniec miesiąca możliwe jakieś spotkanie. Cytuj
Vivere Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) as buław, koło fortuny, sąd, as pucharów Moim zdaniem spotkania nie będzie. Będzie inicjowanie i odkładanie na później...i tak w koło macieju. pretoria Ach, my to chyba już do końca będziemy tylko pisali ze sobą i proponowali spotkania, nic z tym nie robiąc - o, właśnie tak jakoś... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Vivere dopisane Cytuj
Gość Gość3 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 jestem na NIe niestety . Do konca stycznia skonczy sie na namietnym waszym chceniu ,az wam sie to uleje . ___________ Ciekawam sama weryfikacji . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi