niewiastqa Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Prawie rok temu rozstalam się z chlopakiem, który bardzo mnie zranił. Od 8 miesięcy jestem z innym i jestem bardzo szczęśliwa i całkowicie o tamtym zapomnialam, az do dzisiaj. Przysnilo mi sie, ze wraz z moimi rodzicami wyjechalam na wakacje. Bardzo mi się tam podobało. Mieszkalismy w naszym wlasnym , nieistniejącym w rzeczywistości domku letniskowym. Spotkalam tam mojego byłego chlopaka i wszystkich jego znajomych, z którymi utrzymywalam kontakt w tamtym czasie. Zobaczył mnie i wyprowadził na dwór. Świeciło słońce i było to moje podworko, takie jakie pamiętam z dziecinstwa. Prztulil mnie mocno i ja go również. Jakbym za nim mocno tesknila. Powiedział ze jestem wspaniała i piękna i żałuje tego, ze się rozstalismy i nie pytając mnie o zdanie powiedział, ze będziemy szczęśliwi. Chcialam mu powiedziec, ze przecież mam chłopaka, którego kocham, ale pocałował mnie mocno, co mi się bardzo spodobało. Zaprowadził mnie do innego domu, gdzie powiedział, ze musimy uciekać razem, a ja cały czas chciałam my powiedzieć, ze nie mogę, ze mam chłopaka, którego kocham, ale nie robilam tego. Potem się obudzilam. Czy ten sen może znaczyc cos głębszego? Czy po prostu przesadzam? Popraw proszę tytuł na regulaminowy Edytowane 6 Stycznia 2014 przez OazaSpokoju Cytuj
Leuviah Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Wydaję mi się, że Twoja podświadomość mówi Ci, że w głębi duszy masz pewne obawy, w swoim wnętrzu zastanawiasz się, jakby wyglądało Twoje życie teraz z byłym chłopakiem, gdybyście się nie rozstali. W śnie ukazał Ci się obraz, jak ty widzisz i, jak chciałabyś widzieć swoje wspólne życie ze swoim byłym chłopakiem, ale jesteś obecnie w związku - szczęśliwym, jak sama mówisz, więc Twój sen może mieć odniesienie do czasu teraźniejszego, podświadomie martwisz się o dawnego partnera, zastanawiasz się czy powinnaś była dać mu drugą szansę, ale ten obraz we śnie, obraz szczęścia dotyczy Twojego obecnego stanu z chłopakiem, którego masz teraz i to z nim jesteś szczęśliwa Pozdrawiam, Leuviah;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi