Sanya Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Wypadły: Księżniczka buław, Królowa monet, 9 pucharów Wychodzę w buławowej - mam motywację do działania, dalej w denarowej - swój zapał wykorzystuję w konkretnej pracy. Faktycznie zgadza się, bo wzięłam się ostro do roboty Na końcu 9 pucharów - powinnam być zadowolona z rezultatów. Cytuj
miistakke Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 osiągniesz, 9kieli mowi, ze bedziesz celebrować sukces:) Cytuj
gucio19 Napisano 6 Stycznia 2014 Napisano 6 Stycznia 2014 Hm.. denarowa, oprócz ciężkiej pracy może tez mowic o atrakcyjności, pewności siebie. 9 pucharów to satysfakcja i bardzo dobre samopoczucie. Poza tym w podsumie jest Słońce, o ile się nie zniechęcisz - już możesz zacząć swietowac:D Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 Haha dziękuję dziewczyny :-D :-* Troszkę tego jest, bo aż 15 kilo, ale myślę, że te kilka miesięcy to realny czas. Faktycznie ta buławowa daje się we znaki:-D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2014 Maestro Napisano 7 Stycznia 2014 Ksieżniczka buław to odpowiednik pazia, nie królowej, a więc energia słabsza. Zapał jest jak najbardziej, w królowej denarów widac uparte dążenie do celu,ale 9 pucharów mi osobiście pełnego spełnienia nie pokazuje. W tym przypadku może ona zwiastować zastój, tzn. w pewnej chwili waga stanie i będzie problem z pójściem dalej. Wniosek: zgubisz kilogramy,ale nie tyle ile założyłaś. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 jak staniesz na laurach to nici będą - a buławy jak nic lubią komplementy. W denarowej jest również bierność, może zrobisz sobie odpoczynek, ale będziesz starała się zachować rozsądek w jedzeniu. 9 pucharów mówi o spełnieniu, ale tak jak pisze koleżanka wyżej niekompletnym... Coś jednak uda Ci się osiągnąć. Same małe AW, więc wszystko jeszcze może się stać, zależy od Ciebie Cytuj
pretoria Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Myślę, że dasz radę, ale musisz się wziąć ostro w garść i nie odpuszczac. Cytuj
Sanya Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 Częściowa weryfikacja: Stracone 6 kilo, do końca pozostało 9 Muszę się pospieszyć co by się udało Cytuj
Beata39 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Będziesz świętować sukces, może nie w pełni taki jaki oczekiwałaś ale dasz radę. A tak ode mnie - nie patrz na to co mówią inni ty musisz się dobrze czuć sama ze sobą. Życzę powodzenia i trzymaj się. Cytuj
Sanya Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 Dziękuję :* Jestem zmotywowana na 100%, martwię się tylko o sesję egzaminacyjną, bo wtedy może być gorzej, ale jeśli dam radę to już przed nią uporam się z wagą, a potem to będzie tylko kwestia jej utrzymania. Myślę, że te 9 kilogramów będzie dla mnie zbawienne, najlepiej zobrazowałoby to "Zmartwychwstanie" Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Od dziewiątki tylko jeden krok do pełni . Jeśli nawet nie stracisz tego co założyłaś to braknie Ci takie mini-mini, a więc i tak stracisz bardzo dużo.I będziesz z tego zadowolona. Denarowa jest atrakcyjna, pewna siebie, spokojna i stabilna- więc widać tez szanse na utrzymanie wagi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi