Skocz do zawartości

Jaka jest szansa, że do sierpnia tego roku osiągnę wymarzoną wagę?

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wypadły:

Księżniczka buław, Królowa monet, 9 pucharów

Wychodzę w buławowej - mam motywację do działania, dalej w denarowej - swój zapał wykorzystuję w konkretnej pracy. Faktycznie zgadza się, bo wzięłam się ostro do roboty :) Na końcu 9 pucharów - powinnam być zadowolona z rezultatów.

Napisano

Hm.. denarowa, oprócz ciężkiej pracy może tez mowic o atrakcyjności, pewności siebie. 9 pucharów to satysfakcja i bardzo dobre samopoczucie.

Poza tym w podsumie jest Słońce, o ile się nie zniechęcisz - już możesz zacząć swietowac:D

Napisano

Haha dziękuję dziewczyny :-D :-* Troszkę tego jest, bo aż 15 kilo, ale myślę, że te kilka miesięcy to realny czas. Faktycznie ta buławowa daje się we znaki:-D

• Maestro
Napisano

Ksieżniczka buław to odpowiednik pazia, nie królowej, a więc energia słabsza. Zapał jest jak najbardziej, w królowej denarów widac uparte dążenie do celu,ale 9 pucharów mi osobiście pełnego spełnienia nie pokazuje. W tym przypadku może ona zwiastować zastój, tzn. w pewnej chwili waga stanie i będzie problem z pójściem dalej. Wniosek: zgubisz kilogramy,ale nie tyle ile założyłaś.

Gość Euterpe
Napisano

jak staniesz na laurach to nici będą - a buławy jak nic lubią komplementy. W denarowej jest również bierność, może zrobisz sobie odpoczynek, ale będziesz starała się zachować rozsądek w jedzeniu. 9 pucharów mówi o spełnieniu, ale tak jak pisze koleżanka wyżej niekompletnym... Coś jednak uda Ci się osiągnąć.

Same małe AW, więc wszystko jeszcze może się stać, zależy od Ciebie

Napisano

Myślę, że dasz radę, ale musisz się wziąć ostro w garść i nie odpuszczac.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Częściowa weryfikacja:

Stracone 6 kilo, do końca pozostało 9 :) Muszę się pospieszyć co by się udało :)

Napisano

Będziesz świętować sukces, może nie w pełni taki jaki oczekiwałaś ale dasz radę.

A tak ode mnie - nie patrz na to co mówią inni ty musisz się dobrze czuć sama ze sobą. Życzę powodzenia i trzymaj się.

Napisano

Dziękuję :* Jestem zmotywowana na 100%, martwię się tylko o sesję egzaminacyjną, bo wtedy może być gorzej, ale jeśli dam radę to już przed nią uporam się z wagą, a potem to będzie tylko kwestia jej utrzymania. Myślę, że te 9 kilogramów będzie dla mnie zbawienne, najlepiej zobrazowałoby to "Zmartwychwstanie" :)

Napisano

Od dziewiątki tylko jeden krok do pełni ;). Jeśli nawet nie stracisz tego co założyłaś to braknie Ci takie mini-mini, a więc i tak stracisz bardzo dużo.I będziesz z tego zadowolona. Denarowa jest atrakcyjna, pewna siebie, spokojna i stabilna- więc widać tez szanse na utrzymanie wagi.