Skocz do zawartości

Nowy rok

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1-jaki bedzie ten rok w ogolnym bilansie? paź denarów taki chyba troche przelomowy, jakies zmiany sie kroja

2-moje postanowienia noworoczne król buław ustabilizować troche swoje zycie

3-co mnie ucieszy? 6buław może jakiś wyjazd

4-co zasmuci? 5mieczy jakies kłamstwa

5-na co będę musiała szczególnie zwrócić uwagę? wisielec ze nie wszystko przychodzi od razu

6-moja kondycja finansowa bądź psychiczna w nowym roku cesarzowa jakieś stanowisko fajne chyba mi się trafi, bede czula sie dowartosciowana

7-sprawy uczuciowe w nowym roku 4mieczy klęska, bez zmian ...

8-kondycja finansowa bądź zawodowa w nowym roku 10mieczy moge miec problem z praca albo jakas kradziez...

Gość Euterpe
Napisano

1-jaki bedzie ten rok w ogolnym bilansie? paź denarów

dobrze, zdobędziesz dodatkową wiedzę, umiejętność

2-moje postanowienia noworoczne król buław

być zdecydowana, bardziej pewna siebie, umiejące władać swoimi uczuciami i ciałem, niech żyć pod czyimś dyktandem, masz zamiar brać sprawy we własne ręce

3-co mnie ucieszy? 6buław

zdobywanie, odkrywanie nowych szlaków, ktoś Ciebie będzie chciał zdobyć/umówić się, wykażesz się inicjatywą, której skutki będą wyśmienite

4-co zasmuci? 5mieczy

pyrrusowe zwycięstwo, zwyciężenie w walce, której nie chciało się stoczyć, ale tak miało być, pozbycie się kogoś

5-na co będę musiała szczególnie zwrócić uwagę? wisielec

zastój, lenistwo, zobaczenie spraw z innego punktu widzenia

6-moja kondycja finansowa bądź psychiczna w nowym roku cesarzowa

będziesz silna i stanowcza, nie dasz po sobie poznać, że coś Cię ruszyło, pogoda ducha

7-sprawy uczuciowe w nowym roku 4mieczy

nic ciekawego się nie wydarzy, zastój

8-kondycja finansowa bądź zawodowa w nowym roku 10mieczy

problemy z pieniędzmi, zakończenie nieprzyjemnych rzeczy, coś/ktoś przyciśnie Cię do muru i na jakiś czas zmusi do oszczędności

Napisano

- skupisz się na sferze materialnej - interesownie będziesz podchodzić do życia - będziesz tak postępować aby uzyskać zadowalający Cię poziom życia.

- abyś była Panią Siebie od nikogo niezależną.

- będziesz miała satysfakcję, jeśli Twoje postanowienie noworoczne się spełni - a więc uzyskasz to co zamierzasz - może chcesz komuś Pokazać/udowodnić, że

osiągnęłaś samodzielność? - 6 buław potwierdza, że uda Ci się innych zachwycić swoją postawą, będziesz z siebie dumna.

4-co zasmuci? 5mieczy

- sukces będzie, ale droga do jego osiągnięcia może być "gorzka".

- musisz wyczuć, w którym momencie się wycofać i nie podejmować działań - to ważne - musisz wiedzieć, że nie jesteś w stanie wszystkiego przewidzieć

i wszystkiemu zaradzić - czasem trzeba przyjąć stan rzeczy i się wyciszyć.

Z 5 mieczy możesz się czuć oszukana, wykorzystana - ale nie martw się - na wszystko przyjdzie pora.

Masz 6 buław - dasz sobie radę.

Jako Cesarzowa nie powinnaś się martwić o finanse oraz stan psychiki - bo bez względu na to, co się stanie, to i tak dasz sobie radę.

W uczuciach trwasz w starych rozmyślaniach, które nie spełnią Twoich oczekiwań /5 mieczy/.

Zawodowo/finansowo jest przełom -

- z Paziem D. to może być nowa praca, która odmieni bardzo Twoje życie i zakończą się wszelkie problemy - czego serdecznie życzę :)*

• Lubię to! 1
Napisano

Rok, ktory poswiecisz na swoj rozwoj, nauke, moze zdobywanie nowych umiejetnosci. Ale tez rok w ktorym znac da Twoja potrzeba bliskosci i ciepla.

Wziac swoje zycie w karby, byc Pania wlasnego losu. Krol Bulaw ma potencjal Maga, wiec bycie kreatorem swojego zycia, takim, ktory nie daje sie bezwolnie ponosic falom przeznaczenia. On je ksztaltuje na biezaco.

Mozliwosc realizowania siebie i swoich planow.

4-co zasmuci? 5mieczy

Jakies dzialania skierowane przeciwko Tobie. Ktos naduzyje Twojego zaufania.

Ze pewne sprawy trzeba przemyslec i jezeli dlugo nic sie nie dzieje, to warto zmienic taktyke dzialania, spojrzec z innej strony na sprawe/problem.

Dobrze bedzie. Cesarzowa ma pieniadze. W ogolnym kontekscie rowniez dobrze bedzie. Cesarzowa zadowolona w kazdym calu jest.

Tu jeszcze nie czas na uczucia. Cos musi sie uzdrowic, uporzadkowac, zeby zrobic miejsce na cos nowego.

Tu jakis etap zostanie definitywnie zakonczony. Trzeba bedzie szukac nowych mozliwosci.

Napisano

Będzie to rok pracowity, będziesz zdobywac nowe umiejętności, podnosić swoje kwalifikacje

2-moje postanowienia noworoczne król buław-chcesz być bardziej kreatywna, przebojowa.Może też jakieś postanowienia w stosunku do jakiegoś pana,

3-co mnie ucieszy? 6buław- realizacja planów i postanowień

4-co zasmuci? 5mieczy-czyjeś nieszczere intencje.

5-na co będę musiała szczególnie zwrócić uwagę? wisielec-trzeba się dobrze czemuś, komuś przyjrzeć i jeszcze raz wszystko przemyśleć na spokojnie

6-moja kondycja finansowa bądź psychiczna w nowym roku cesarzowa-pozytywne zmiany , wszystko w tych sprawach ułoży sie po twojej myśli

7-sprawy uczuciowe w nowym roku 4mieczy-okres powolnego wychodzenia z izolacji uczuciowej

8-kondycja finansowa bądź zawodowa w nowym roku 10mieczy-może zmiana pracy. Nowe możliwości zarobkowania