miistakke Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem sama juz kwałek czasu, rozklad na do konca 2014 1. Czy w okresie X miesięcy pojawi się w moim życiu jakiś pan? 4kielichow coś słabo, widac rozterki sercowe 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 3kielichow, 2mieczy,10 buław-> cesarzowa jeżeli się ktoś pojawi to z początku miło, pozniej zawieszenie i wtcowanie 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? krolowa denarów chyba jesli sama się odezwę 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? rydwan, królowa kielichów, as denarow przyjazny kontakt, mile rozmowy 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2denarow, as kielchow, sad->swiat zmienna sytuacja poczatakowo, pozniej moze sie ktos pojawic i sie do siebie zblizymy 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? wieża, 6kielichow, 4buław-> umiarkowanie jakiś związek stworzę, ale czy trwały? 7. Z kim stworzę ten związek? 7kielichow-3buław-as mieczy->swiat z facetem odnoszacym sukcesy, ciepłym, wspierającym, mądrym, ale też stanowczym 8. Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? paź buław-6buław-wisielec mniej wiecej w moim wieku, nie wiem jakby przedsiebiorca, 9. Jaka jest przyszłość tego związku? król denarow-gwiazda-paź mieczy jest nadzieja, ze to bedzie cos trwalego, moga byc z tego dzieci Dziękuję z góry za wszystkie interpretacje ! Cytuj
niiwa Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 1. Czy w okresie X miesięcy pojawi się w moim życiu jakiś pan? 4kielichow - za kimś Miistakke marzysz - co utrudnia Ci dostrzeżenie zalotów - a takowe będą, tylko Ty ich nie będziesz brała pod uwagę. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 3kielichow, 2mieczy,10 buław - jest towarzystwo/rodzina lub bliscy znajomi/, jakieś rozmowy i uświadomienie sobie, że ten ktoś jednak coś znaczy a jest nieosiągalny? 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? krolowa denarów - jeśli jest dziecko lub jakieś zobowiązania materialne, to może się pokazać - ale to tylko z tego powodu 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? rydwan, królowa kielichów, as denarow - raczej Ty wzdychasz i czekasz na znak, licząc na nowy początek 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2denarow, as kielchow, sad - Ktoś nowy jest, ale Ty go nie dostrzegasz/nie bierzesz pod uwagę - wciąż wracasz w przeszłość licząc na reaktywację/powrót 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? wieża, 6kielichow, 4buław - Nie, wracasz wciąż do wspomnień Cytuj
miistakke Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Przeszłość jest dla mnie zamknięta, ale faktycznie jest w mojej glowie ktoś kogo bym chciała, ale nic nas nigdy nie łączyło i nie łączy. Cytuj
niiwa Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Przeszłość jest dla mnie zamknięta, ale faktycznie jest w mojej glowie ktoś kogo bym chciała, ale nic nas nigdy nie łączyło i nie łączy. O tym właśnie mówi ta 4 kielichów? - masz obraz kogoś w głowie - a nie będziesz dostrzegać możliwości, które będą się pojawiać. Twój rozkład w pytaniach dotyczy kogoś z przeszłości, a więc ciekawa jednak byłaś tego,- co było i jaki ma wpływ na teraźniejszość, czy ma rację bytu. Ja wrócę tylko do pytania: 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2denarow, as kielchow, sad - tutaj jesteś podzielona na 2 osoby/2 den/ - jest nowa znajomość, która Cię inspiruje/As kielichów/ - ale wciąż uzależniasz swoje decyzje od tej dawne/starej znajomości - z którą Cię dużo łączyło i jesteś z tą osobą b.zżyta - kim ta osoba jest/będzie?- ---- sama sobie odpowiedz - SĄD to odrodzenie!!! powrót do przeszłości. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 jeśli jesteś w związku, przez kilka miesięcy będzie on dość stabilny, ale później w drugiej połowie roku może być kłótliwie i nieprzyjemnie i niestabilnie. Zaradź temu za wczasu jeśli się da Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi