Skocz do zawartości

Monety - mój częsty motyw senny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, dziś po raz kolejny już sniły mi się monety. Zawsze w snach chodząc np. po ulicy, po jakichś zakamarkach, znajduję je i zbieram, są one różne, polskie nominały - 1 zł, 2 zł, 5 zł, 10 gr, 20 gr, miedziaki.

Czasami też je liczę. Z reguły równiez ciesze się, że je znalazłam.

Co takie monety mogą oznaczać?

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Ni hao ;)*

Monety - twój częsty symbol senny - napiszę więcej, Twój osobisty symbol senny ! (fanfary, można usiąść).

Każdy z nas (mówię tu w imieniu całej ludzkości bo znam wszystkich osobiście ;) ) ma takie własne symbole senne które dla niego znaczą bardzo wiele.

U mnie na przykład była to gitara, rower. Ale dość już o mojej skromnej osobie ;)

Co takie monety mogą oznaczać? Dziewczyno...nie mam pojęcia ;) Wydaje mi się, że takie drobne dobre sprawy w życiu na które natrafiasz każdego dnia (ładna piosenka, ktoś był dla Ciebie miły w sklepie itd ipt). Takie drobnostki ale jakby je podliczyć...to by wyszło tego bardzo dużo.

Myślę, że ten sen jest korzystny dla Ciebie.

Pozdrawiam Cię

Shao Jacek

* Ni hao - chińskie oficjalne powitanie, do jednej lub kilku bliżej nie znanych osób.

Napisano

Hm, ciekawa interpetacja :) Nie wiem, może coś w tym jest, ale raczej tam żadnych pozytywnych rzeczy to nie zapowiada z tego, co sobie przypominam.

Pozdrawiam.