firstnice Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich, dziś po raz kolejny już sniły mi się monety. Zawsze w snach chodząc np. po ulicy, po jakichś zakamarkach, znajduję je i zbieram, są one różne, polskie nominały - 1 zł, 2 zł, 5 zł, 10 gr, 20 gr, miedziaki. Czasami też je liczę. Z reguły równiez ciesze się, że je znalazłam. Co takie monety mogą oznaczać? Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Ni hao * Monety - twój częsty symbol senny - napiszę więcej, Twój osobisty symbol senny ! (fanfary, można usiąść). Każdy z nas (mówię tu w imieniu całej ludzkości bo znam wszystkich osobiście ) ma takie własne symbole senne które dla niego znaczą bardzo wiele. U mnie na przykład była to gitara, rower. Ale dość już o mojej skromnej osobie Co takie monety mogą oznaczać? Dziewczyno...nie mam pojęcia Wydaje mi się, że takie drobne dobre sprawy w życiu na które natrafiasz każdego dnia (ładna piosenka, ktoś był dla Ciebie miły w sklepie itd ipt). Takie drobnostki ale jakby je podliczyć...to by wyszło tego bardzo dużo. Myślę, że ten sen jest korzystny dla Ciebie. Pozdrawiam Cię Shao Jacek * Ni hao - chińskie oficjalne powitanie, do jednej lub kilku bliżej nie znanych osób. Cytuj
firstnice Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Napisano 8 Stycznia 2014 Hm, ciekawa interpetacja Nie wiem, może coś w tym jest, ale raczej tam żadnych pozytywnych rzeczy to nie zapowiada z tego, co sobie przypominam. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi