pretoria Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 królowa mieczy, 7buław, słońce, 9debarów Może będę musiała o coś zawalczyć i mi się uda. Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 zmienisz nastawienie na pogodniejsze i zaczniesz tryskać dobrym humorem albo bez powodu, albo dzięki komuś I to Cię zaskoczy Cytuj
pretoria Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Czyli nic nowego, dobry humorem to tryskam 24h na dobę Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Ja tu przede wszystkim widze, ze zaczniesz patrzec bardziej na rozne sprawy przez pryzmat siebie, co Tobie pasuje a nie komus. Tu moze byc jakas rozmowa albo nawet klotnia, gdzie postawisz na swoim. Rowniez wieksze skupienie na swoich potrzebach, relaks jakis, spelnianie swoich zachcianek bedzie. Bedziesz taka troche bezkompromisowa, ale czasem tak tez sie w zyciu nalezy. Cytuj
niiwa Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Domyślnie Niespodzianka w tym tygodniu królowa mieczy, 7buław, słońce, 9debarów - Jakaś Baba zalezie Ci za skórę,ale wybrniesz z opresji i będziesz miała ogromną satysfakcję z tego wydarzenia Cytuj
mayllah Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Niiwa pomyslalam dokladnie o tym samym, jakas klotnia z kobitka, ale wygrasz ten pojedynek slowny lub innego rodzaju i bedziesz z siebie bardzo dumna. A moze po prostu powiesz jakiejs babie co o niej myslisz i Ci ulzy Cytuj
Vivere Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 królowa mieczy, 7buław, słońce, 9debarów Może będę musiała o coś zawalczyć i mi się uda. Będziesz biła się z myślami ( Królowa Mieczy+7 buław) aż wpadniesz na genialny pomysł ( Słońce + 9 denarów). Wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane. Cytuj
pretoria Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Napisano 12 Stycznia 2014 U mnie z tymi niespodziankami zawsze ciężko jest... :/ W zasadzie to pod niespodziankę mogę podciągnąć spełnienie swych zachcianek i koleżankę, której powiedziałam co myślę o pewnej sytuacji ( ale to akurat nic dziwnego, bo od razu mówię co leży mi na wątrobie ). Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi