Skocz do zawartości

Co mnie czeka w tym tygodniu ? :)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No wiec zadalam pytanie:

Co sie wydarzy w tym tygodniu ?

Planuje na sobote mala parapetowke, na ktora zapraszam szefa i kilka osob z firmy,chyba szef wypad mi jako Krol Denarow. Nie bardzo za nim przepadam, ale pomogl mi zalatwic wiele spraw i postanowilam z grzecznosci go zaprosic do nowego domku :-)

KROL DENAROW- majetny facet ( szef bankowo), inteligentny

jako sytuacja, moze to byc planowanie ? tej malej imprezki, zadowolenie z domu, z tego ze w koncu mieszkam u siebie, pierwszy raz w zyciu

KOLO FORTUNY- wydarzy sie cos na co nie mam wplywu, tylko co?

CZWORKA BULAW- radosc, imprezka:samba:

Co jeszcze widzicie?:icon_smile:

Gość Daffne
Napisano

może czeka Cię wypłata i gospodarowanie kasą, którą sukcesywnie co miesiąc dostajesz (4 buław). Po wypłacie możesz zaszaleć z wydatkami :D

Napisano

Zapomnialam przeciez jest 10-ty w tym tygodniu :D a ja myslalam o wyprzedarzach :o byleby calej wyplaty nie wydac, heheh :P

Gość Daffne
Napisano

hhahaha a widzisz, to będziesz oczami pókli co zakupy robi.ć a po wypłacie wiadomo szał ;D

Napisano

Weryfikacja

parapetowka byla, wyplata byla, wydana kasa byla, dosc duzo bo musialam nabyc stroj na narty, bo wycieczka juz wkrotce ...

nic nieoczekiwanego sie raczej nie zdazylo, a nie , chwila dostalam bardzo wyskoki rachunek za prad :wnerw:

Dzieki Daffne :)