mayllah Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 No wiec zadalam pytanie: Co sie wydarzy w tym tygodniu ? Planuje na sobote mala parapetowke, na ktora zapraszam szefa i kilka osob z firmy,chyba szef wypad mi jako Krol Denarow. Nie bardzo za nim przepadam, ale pomogl mi zalatwic wiele spraw i postanowilam z grzecznosci go zaprosic do nowego domku :-) KROL DENAROW- majetny facet ( szef bankowo), inteligentny jako sytuacja, moze to byc planowanie ? tej malej imprezki, zadowolenie z domu, z tego ze w koncu mieszkam u siebie, pierwszy raz w zyciu KOLO FORTUNY- wydarzy sie cos na co nie mam wplywu, tylko co? CZWORKA BULAW- radosc, imprezka:samba: Co jeszcze widzicie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 może czeka Cię wypłata i gospodarowanie kasą, którą sukcesywnie co miesiąc dostajesz (4 buław). Po wypłacie możesz zaszaleć z wydatkami Cytuj
mayllah Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Zapomnialam przeciez jest 10-ty w tym tygodniu a ja myslalam o wyprzedarzach byleby calej wyplaty nie wydac, heheh Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 hhahaha a widzisz, to będziesz oczami pókli co zakupy robi.ć a po wypłacie wiadomo szał ;D Cytuj
mayllah Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Weryfikacja parapetowka byla, wyplata byla, wydana kasa byla, dosc duzo bo musialam nabyc stroj na narty, bo wycieczka juz wkrotce ... nic nieoczekiwanego sie raczej nie zdazylo, a nie , chwila dostalam bardzo wyskoki rachunek za prad Dzieki Daffne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi