Skocz do zawartości

Czy w ciągu roku pojawi się nowa miłość?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 kielichy, as kielichów, as buław

Będzie dużo się działo w tym temacie, może spotkania.Pojawi się szansa ale wszystko zalezy od mojego działania-podjętych kroków?

Proszę o zerknięcie:prosi:

• Maestro
Napisano

Zajrzyj do nas, to i my odwiedzimy Ciebie;)

Napisano

Dla mnie (jeszcze sie uczacej) asy potegują to o co pytasz.

2 pucharów - pragniesz spotkania swojej wymarzonej miłości

As pucharów - wzmacnia twoje pragnienie miłości a jednocześnie daje znać że coś jest w początkowym okresie

As buław - karta początku dajęcego siłę. Często mówi o dziecku :)

karta wynikowa Kapłanka - karta pragnienia głębokiego emocjonalnego związku. A także wieszczy dobrą miłość.

Jakby mi takie karty wyszły to bym sie cieszyła, że coś wreszcie się ruszy i będę szczęśliwa w fajnym związku. Szkoda że nie pokazują z kim.

• Maestro
Napisano

W kartach masz szanse impulsy,widać, że jesteś otwarta na uczucie, szkoda, ze do asów nie dołożylas karty...na pewno flirty będą, jakieś romansidła, nie wiem czy związek, ale źle nie będzie

Napisano

Mi tez sie wydaje , ze jest szansa na milosc, ( as kilichow, dwojka kielichow) i na bunga- bunga tez :) ( as bulaw )

Kieruj sie sercem, dzialaj spontanicznie!!!

Pozdrawiam i zycze szczesca :)

Gość Euterpe
Napisano

Tak, jak najbardziej widać tutaj szansę, ale to zależy, czy zostanie ona wykorzystana czy nie...

Napisano

Karty nie wskazują nikogo konkretnego natomiast na pewno ten czas będzie sprzyjał temu żeby wejść w związek :)

Napisano

Obiekt na miłość się znajdzie, widać randki, zauroczenie, impulsy pożądania jak najbardziej ten rok sprzyja Ci poznaniu kogoś nowego..powodzenia:)

Napisano

2 kielichy, as kielichów, as buław

Będziesz się z kimś spotykać, najpierw może być to relacja seksualna, potem może chwilowe złudzenie zakochania i zafascynowania. Będzie fajnie, ale to nie będzie wielka miłość i szansa na trwały związek patrząc na to, co jest w podsumie i pomiędzy kartami. Jak namiętność wygaśnie okaże się, że niewiele was łączy.

Napisano

2 kielichy, as kielichów, as buław -> Kapłanka

Może być szansa na fajny związek :)

• Lubię to! 1