beatrycze18 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Czy w ciągu roku pojawi się nowa miłość? 2 kielichy, as kielichów, as buław Będzie dużo się działo w tym temacie, może spotkania.Pojawi się szansa ale wszystko zalezy od mojego działania-podjętych kroków? Proszę o zerknięcie:prosi: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2014 Maestro Napisano 8 Stycznia 2014 Zajrzyj do nas, to i my odwiedzimy Ciebie;) Cytuj
Beata39 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Dla mnie (jeszcze sie uczacej) asy potegują to o co pytasz. 2 pucharów - pragniesz spotkania swojej wymarzonej miłości As pucharów - wzmacnia twoje pragnienie miłości a jednocześnie daje znać że coś jest w początkowym okresie As buław - karta początku dajęcego siłę. Często mówi o dziecku karta wynikowa Kapłanka - karta pragnienia głębokiego emocjonalnego związku. A także wieszczy dobrą miłość. Jakby mi takie karty wyszły to bym sie cieszyła, że coś wreszcie się ruszy i będę szczęśliwa w fajnym związku. Szkoda że nie pokazują z kim. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2014 Maestro Napisano 8 Stycznia 2014 W kartach masz szanse impulsy,widać, że jesteś otwarta na uczucie, szkoda, ze do asów nie dołożylas karty...na pewno flirty będą, jakieś romansidła, nie wiem czy związek, ale źle nie będzie Cytuj
mayllah Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Mi tez sie wydaje , ze jest szansa na milosc, ( as kilichow, dwojka kielichow) i na bunga- bunga tez ( as bulaw ) Kieruj sie sercem, dzialaj spontanicznie!!! Pozdrawiam i zycze szczesca Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Tak, jak najbardziej widać tutaj szansę, ale to zależy, czy zostanie ona wykorzystana czy nie... Cytuj
Sanya Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Karty nie wskazują nikogo konkretnego natomiast na pewno ten czas będzie sprzyjał temu żeby wejść w związek Cytuj
Monique-Moon Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Obiekt na miłość się znajdzie, widać randki, zauroczenie, impulsy pożądania jak najbardziej ten rok sprzyja Ci poznaniu kogoś nowego..powodzenia:) Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Czy w ciągu roku pojawi się nowa miłość? 2 kielichy, as kielichów, as buław Będziesz się z kimś spotykać, najpierw może być to relacja seksualna, potem może chwilowe złudzenie zakochania i zafascynowania. Będzie fajnie, ale to nie będzie wielka miłość i szansa na trwały związek patrząc na to, co jest w podsumie i pomiędzy kartami. Jak namiętność wygaśnie okaże się, że niewiele was łączy. Cytuj
gucio19 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 2 kielichy, as kielichów, as buław -> Kapłanka Może być szansa na fajny związek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi